Stilul clasic în amenajarea vilelor de lux

amenajari vile

Fiind vorba despre o vilă sunt sigură că ați investit foarte mult din punct de vedere financiar pentru realizarea proiectului arhitectural dar și pentru materialele de construcții necesare pentru a vă pune pe picioare viitorul cămin. Și, desigur știm, că vă este greu să amenajați vila de unul singur iar pentru aceasta aveți nevoie de o echipă profesionistă care să vă dea cele mai bune idei de amenajare a vilei dumneavoastră.

Experiența noastră ne-a învățat că pentru a amenaja o vilă de lux nu înseamnă să o încarci cu obiecte scumpe. Un asemenea stil de amenajare merge pe ideea bunului gust și al eleganței. Reprezintă și o afacere de gust dar și de personalitate. În general în amenajarea vilelor de lux sunt permise oricare dintre stiluri dar cel clasic rămâne întotdeauna în topul alegerilor. Stilul clasic al amenajării vilelor de lux nu se va demoda niciodată. Cele mai frumoase piese de mobilier, atunci când se vorbește despre amenajarea vilelor de lux, sunt acelea din lemn masiv care poartă patina timpului.

Acest tip de mobilier de tip clasic care poartă patina timpului este foarte bine pus în valoare de pereții vopsiți în alb dar aceasta nu este o condiție esențială, unii designeri reușesc să pună în valoare mobilierul și cu ajutorul vopselelor colorate sau chiar cu ajutorul tapetului. Bufetele în care să depozitezi vesela dar și cuferele pentru păstrarea hainelor sau a lenjeriei de pat sunt de asemenea o alegere potrivită pentru amenajarea vilelor în stilul clasic.

Se pot utiliza și pereți din piatră pentru a reda cât mai bine stilul clasic; acesta este de bon ton. Desigur, nu este necesar să modifici arhitectura casei numai pentru a avea un perete de piatră, se poate opta foarte bine și pentru un tapet care imită piatra.

În cazul în care ați achiziționat o vilă de rit vechi care are podele mai vechi atunci recomandat este să nu le schimbați. Există o mulțime de soluții care să redea strălucirea parchetului vechi, va oferi ceva în plus stilului clasic pe care doriți să îl adoptați când amenajați vila.

Alegerea podelelor este de asemenea foarte importantă. Un parchet din stejar se va potrivi perfect stilului clasic iar nuanța acestuia se va alege în funcție de nuanța mobilierului. Pentru a oferi căldură spațiului se pot alege mochete din lână pură dar și pentru a oferi o atmosferă convivială.

Designul clasic adoptat pentru amenajarea vilelor de lux mai poate conține perdele din catifea roșie sau din catifea verde închis iar perdelele trebuie să fie din cele mai fine materiale.

Amenajarea vilelor  cu www.Logosidesigninterior.ro este cu mult diferită față de amenajarea unei simple locuințe, întrucât atunci când se stabilește costul unei asemenea amenajări și bugetul alocat pentru achiziționarea mobilierului și accesoriilor, vorbim despre o întreagă construcție. Fiecare idee este discutată și implementată de comun acord cu clientul. Nu este neapărat necesar ca acesta din urmă să abordeze un stil clasic. Indiferent de stilul adoptat pentru amenajarea vilei sale trebuie să îl mulțumească și să se simtă bine atunci când este acasă.