Stil si modernism cu ajutorul Victoria 94 Construct

Stil si modernism cu ajutorul Victoria 94 ConstructVrei sa iti construiesti un imobil in stil modern conform ultimelor standarde in constructii si design? Daca da, firma Victoria 94 Construct din Ploiesti iti sta la dispozitie si iti poate realiza peretii cortina din aluminiu. Portofoliul lucrarilor executate de aceasta firma este unul impresionant, iar colaborarea ta cu ei nu poate fi decat una de bun augur.

Dar ce sunt peretii cortina?

Peretele cortina este invelisul exterior al unei cladiri ce nu are rol in structura de rezistenta, fiind doar un separator intre interiorul cladirii si mediul inconjurator. Neavand rol structural poate fi executat din materiale usoare care reduc din costurile de realizare a unei constructii. Prin utilizarea sticlei pentru peretele cortina vei avea beneficiul luminii naturale.

In ultimii ani se folosesc, in constructii, din ce in ce mai mult sistemele de fatade usoare de tip perete cortina. Peretele cortina poate fi folosit atat pentru cladiri de birouri si administrative, cat si la hoteluri. Folosind acest tip de perete ai multiple avantaje precum reducerea greutatii si grosimii peretilor, un aspect estetic mult mai atractiv, producere in regim industrial si rapiditate la montare.

Alcatuirea sistemelor de pereti cortina

Din punct de vedere al alcatuirii, sistemele de pereti cortina pot fi impartite in:

– sisteme cu cadru;
– sisteme fara cadru.

Sistemele fara cadru sunt mai putin utilizate in zone cu frecventa mare seismica, deoarece prezinta un risc ridicat de cadere spre exterior a fragmentelor de sticla in timpul unui eventual seism.

Sistemele cu cadru pot fi impartite in doua categorii principale:

– sisteme cu montaj pe schelet;
– sistem unitar, cu montaj in panouri.

Sisteme de pereti cortina cu montaj in panouri

Acest tip de perete cortina cu montaj in panouri asigura realizarea celui mai etans si mai rezistent sistem de pereti cortina la modificarile climatice. La acest sistem de pereti, panourile vitrate si netransparente sunt montate intr-un cadru de aluminiu, iar panourile intregi sunt asamblate pe santier, incepand de la baza sau din varful cladirii.

Pereti cortina cu montaj pe schelet

La aceasta solutie constructiva a peretilor cortina, panourile vitrate sau netransparente se monteaza pe un sistem structural propriu din aluminiu sau otel, situat in afara planseului care delimiteaza imobilul. Sistemul structural propriu se prinde pe structura de rezistenta a cladirii prin intermediul unor mecanisme de ancorare. La final sunt montate panourile de inchidere netransparente sau vitrate. Avantajele acestui sistem sunt costul mic de transport si asamblare si posibilitatea unor potriviri dimensionale in functie de conditiile locului de constructie.

Imbinarile dintre elementele care alcatuiesc reteaua portanta se realizeaza prin mai multe modalitati. Montantii se leaga astfel incat un capat sa fie liber la deplasarea pe directia axei sale longitudinale. La acest lucru se ajunge prin dispunerea unui cep interior, pe care montantul poate culisa. In ceea ce priveste imbinarea dintre traversa si montant, putem remarca trei tipuri de imbinari: rigide, articulate si rezemate. Imbinarea rigida se realizeaza prin decupari si prindere directa cu suruburi.

La final, iti recomandam sa apelezi cu toata increderea la serviciile oferite de Victoria 94 Construct din Ploiesti. In cei 15 ani trecuti Stil si modernism cu ajutorul Victoria 94 Constructde la inceputurile firmei, personalul a acumulat experienta multa, dovada fiind si portofoliul lucrarilor realizate de aceasta firma. Calitatea lucrarilor executate, dublate de profesionalismul personalului, sunt o garantie a succesului.

Daca ai nevoie de pereti cortina aluminiu, ia legatura cu firma Victoria 94 Construct. Pentru contact, apeleaza numarul 0744-336.747 sau trimite un e-mail pe adresa office@victoria-94.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.