Sticla vopsita

sticla vopsita

Locuinta personala si spatiul unde ne desfasuram activitatea profesionala zilnic, reprezinta totodata locuri unde ne petrecem cea mai mare parte a vietii. Cele doua locatii sunt pentru noi zone asupra carora ne punem amprenta intr-un fel sau altul prin activitatile pe care le desfasuram. Fiecare dintre noi ne straduim sa aranjam aceste spatii in care ne traim viata, intr-un mod cat mai placut. In acest fel ne folosim de diferite obiecte si materiale care ofera locului un efect unic si placut. Printre aceste materiale se numara si sticla vopsita. Sticla reprezinta un material care devine din ce in ce mai folosit si se cauta noi metode prin care ea poate fi pusa in valoare.

Cum se obtine sticla vopsita?

Sticla vopsita este un element care are un impact cromatic asupra locului unde este asezata, oferind un ambient placut. Ea este utilizata pentru placarea peretilor in spatiile publice (receptii, restaurante, magazine) sau rezidentiale (bai, livinguri), dar si in realizarea mobilierului (blaturi, rafturi, usi, decoratiuni etc.). Pentru obtinerea de sticla vopsita se folosesc instalatii speciale de vopsit, existand posibilitatea de a se folosi toate culorile din paletarul RAL. Se poate crea sticla vopsita cu efecte de cuart, in mai multe culori si diferite dimensiuni. Sticla vopsita se aplica direct pe suprafata de lucru, folosindu-se ca adeziv silicon neutral transparent. Putem obtine astfel: obiecte unicat sau personalizate, decorarea vitrinelor, marcarea discreta a numelui si/sau a siglei, personalizarea obiectelor de uz casnic (ex. Obiectele de iluminat). Ca avantaje pe care le confera sticla vopsita merita mentionate: , intretinerea usoara, montarea rapida si efectele estetice deosebite.

 De unde puteti sa cumparati sticla vopsita?

Daca aveti nevoie pentru proiectele dumneavoastra de sticla vopsita, firma Vitrax poate fi o alegere potrivita. Compania Vitrax are o experienta vasta in domeniu, utilizeaza metode si elemente inovative avand astfel rezultate si efecte vizuale deosebite, produse utile si eficiente. Prin intermediul lor, spatiul dumneavoastra prinde culoare, se imbogateste cu forme si aranjamente deosebite. Aveti posibilitatea sa inlocuiti faianta veche cu sticla vopsita, facand din bucataria sau baia dumneavoastra un loc multicolor care va poate aminti de copilarie sau de unele momente placute din viata. Geamul simplu, poate deveni cu ajutorul unui vitraliu aplicat pe sticla sau pictat un adevarat tablou. Urmele de calcar de pe sticla cabinei de dus nu mai sunt o problema, datorita tratamentului anticalcar oferit de compania Vitrax. Asadar, la firma Vitrax puteti apela cu incredere pentru partitii sticla, sticla vopsita, tratament anticalcar, vitralii si confectii metalice.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la compania Vitrax pentru sticla vopsita?

In cazul in care doriti sa achizitionati sticla vopsita, compania Vitrax este solutia ideala. Pentru a putea afla mai multe informatii puteti intra pe pagina web – vitrax.ro. Veti gasi aici printre altele detalii despre activitatea noastra, printre care si o galerie foto cu diverse modele de sticla vopsita folosite in diverse proiecte si amenajari interioare. Puteti sa ii contactati pe reprezentantii firmei, telefonic sau prin e-mail, pentru comenzi sau informatii suplimentare. Reprezentantii companiei sunt la dispozitia clientilor mereu pentru a putea oferi raspunsuri la toate intrebarile sau neclaritatile aparute. De asemenea, pe site-ul companiei puteti gasi informatii despre toate produsele si serviciile noastre, avand atasate galerii cu fotografii pentru a va inspira si pentru a va arata creatiile lor in diferite locatii.