Sticla sablata – arta prin care nu se vad defectele

sticla sablata

Designul casei este unul dinte cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem acont atunci cand construim sau renovam o casa. Pe langa siguranta care trebuie sa o avem, frumusetea si bunul gust nu trebuie sa lipseasca din apartamentul sau casa unde dorim sa locuim pentru o perioada sau chiar toata viata. Sticla sablata ofera aceasta frumusete, dand un aspect foarte placut incaperii. Fie ca dorim sa utilizam sticla sablata la usi, geamuri sau chiar oglinzi, mereu va da o impresie placuta tuturor care ne vor trece pragul locuintei.

Utilizarea sticlei sablate

Domeniile de utilizare ale sticlei sablate sunt numeroare, intrucat acest tip de sticla ofera atat rezistenta si durabilitate, cat si un aspect foarte placut. Sticla sablata se utilizeaza la geamurile usilor, mai ales la cele de la bai sau balcoane. Acestea avand un aspect foarte placut, intrucat puteti alege din gama variata de modele care se vor imprima pe sticlaria dumneavoastra. De asemenea, sticla sablata este folosita si pentru decorarea vitrinelor, a cabinelor de dus, a oglinzilor, usilor de mobilier din apartamentul dumneavoastra, sau chiar de la peretii despartitori de la birourile intreprinderii pe care o administrati. Recent au aparut si pahare confectionate din sticla sablata, care sunt foarte frumoase si perfecte pentru evenimentele importante din iata dumneavoastra, cum ar fi nunta fiicei sau fiului dumneavoastra.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o firma care distribuie sticla sablata

In aceasta  categorie intra mai multe aspecte de care trebuie sa tineti cont dumneavoastra in calitate de clienti. Printre acestea se numara faptul ca o firma serioasa trebuie sa ofere consultanta artistica si tehnica de specialitate, acest lucru usurandu-va foarte mult munca dumneaoastra. De asemenea, trebuie sa ofere garantia produsului, care trebuie sa fie de o calitate avansata, iar experienta trebuie sa fie punctul lor forte. Catalogul de produse trebuie sa existe obligatoriu, expunand multe modele frumoase si realizabile de sticla sablata. Daca sunt profesionisti, echipa va fi capabila sa realizele modele dupa preferintele dumneavoastra, chiar daca acestea nu exista in catalogul firmei. Comunicarea este cheia tuturor afacerilor, asadar echipa trebuie sa fie sociabila si sa detina conceptele operationale necesare unei conversatii in limba materna, si nu numai. Pentru a fi siguri ca o sa aveti parte de toate aceste conditii, nu ezitati sa accesati www.herradesign.ro , iar cu aceasta ocazie veti putea afla si informatii noi  de care aveti nvoie.

Intretinerea sticlei sablate

Deoarece calitatea este ceea ce descrie foarte bine sticla sablata, se poate spune ca la capitolul curatenie si intretinere, nu veti intampina deloc dificultati, intrucat acest tip de sticla nu este deloc pretentioasa, ea putandu-se curata foarte usor si simplu. Sticla sablata suporta actiunea detergentilor atat organici cat si chimi, asadar nu necesita costuri enorme pentru a o mentine mereu frumoasa si curata. Asadar, pretul nu este singurul factor de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un produs, ci si modul de intretinere pe parcursul folosirii. Sticla sablata, gratie aspectului ei inghetat, ofera un efect mat foarte placut si intim pentru orice incapere. Ea s-a obtinut prin suflarea unui nisip cu o anumita presiune pe suprafata sticlei sau a oglinzii.