Stickuri personalizate

stickuri personalizate

Stickurile personalizate  reprezinta niste obiecte care pot fi individualizate  in functie de o anumita  persoana. Ele pot fi oferite ca si cadou sau pot fi realizate doar pentru o persoana care doreste sa isi personalizeze un anumit stick pentru el.

Aceste stickuri personalizate pot avea scrise pe ele numele unei persoane,  o stare a unei persoane,  o trasatura, o porecla sau o poza cu persoana respectiva, cu iubitul sau cu prietenii persoanei respective. Poza aceasta trebuie sa fie de dimensiune mica deoarece stickurile au marimi mici.

Calitatea stickurilor personalizate depinde de tipul de materiale utilizate pentru realizarea stickurilor,  de firma de unde sunt cumparate .

Ele au o forma dreptunghiulara iar la capat are stickul de fapt cel care se va baga in calculator sau laptop, poate fi negru sau alb si este de dimensiuni mici.

Stickurile personalizate pot fi un cadou care nu este neaparat pe placul anumitor persoane deoarec este mic si nu poti face multe lucruri cu acesta.Insa poate fi un cadou interesant prin prisma faptului ca este un cadou neobisnuit.

Stickurile personalizate nu se vand foarte mult deoarece omul isi doreste sa personalizeze mai degraba o cana sau un breloc insa poate fi o idee pentru un individ care doreste sa faca un dar unic.

Stickurile se evidentiaza fata de alte cadouri personalizate prin structura lui, marimea lui, metodele lui de utilizare. Insa este unic prin marimea lui, mai ales.

Stickurile personalizate au in componenta un capac care se pune peste el cu scopul de a-l proteja iar cuvintele personalizate pot fi scrise pe suprafata acestuia sau pe spate, depinde unde doreste clientul.

Stickul poate fi folosit ca atare, prin  luarea anumitor melodii din laptop sau  descarcarea unor poze sau poate fi utilizat pentru masina, putand  fi pus intr-un sistem prin intermediul caruia se poate asculta muzica.

Stickurile personalizate au rolul de a ajuta oamenii prin faptul ca pot descarca anumite imagini, videoclipuri mult mai rapid fata de alte obiecte. Acestea se caracterizeaza ca fiind bune prin calitatea lor, firma de unde sunt luate, rolul lor in societate.

Stickurile ca si preturi sunt acceptabile, depinde si de cat de dispus este omul sa dea pentru un astfel de obiect dar si de firma de la care este cumparat.

Stickurile personalizate  au ca si parti componente : capacul care adaposteste practic stickul,  stickul insusi.

Prin definitie, stickul este un instrument de realizare al anumitor treburi care se pot rezolva mai usor.

1) Stickurile  personalizate au ca si avantaje:

  • au o forma mai deosebita decat al altor obiecte personalizate,
  • au preturi acceptabile,
  • sunt de mici dimensiuni, ceea ce inseamna ca pot incapea in orice geanta.

2) Stickul  personalizat are ca si dezavantaj:

  • sunt de mici dimensiuni si uneori nu sunt pe placul oamenilor ca si dar de cadou.

3) Stickurile personalizate  au ca si caracteristici:

  • stickurile au diverse culori si forme,
  • stickurile sunt utile oamenilor.

Astfel ca,  stickurile personalizate  Dalim Promo sunt niste obiecte care folosesc ca si cadou pentru o anumita persoana sau  pot fi utilizate pentru incarcarea anumitor melodii.