Statii marcare

prod_foba_m1000_largeDaca va intereseaza cumpararea unor statii marcare, puteti lua in calcul varianta apelarii la firma Multitech din Brasov. Cu siguranta ati auzit de la prieteni sau cunoscuti de serviciile acesteia si v-au trezit interesul prin opiniile pe care le-au emis. Nu-i asa ca va ganditi serios sa apelati la Multitech, datorita preturilor avantajoase pe care le practica?

Ce trebuie sa stiti despre firma Multitech?

Multitech, este o firma cu sediul in localitatea Sacele, judetul Brasov al carei obiect de activitate consta in furnizarea de echipamente de marcare si codificare, care sunt reprezentative pentru industria bunurilor de consum, industriei produselor farmaceutice sau a celor industriale. Aceasta firma colaboareaza cu importanti producatori de talie internationala, renumiti si apreciati oferindu-va astfel consumabile, echipamente si numeroase solutii viabile. Multitech reprezinta o varianta foarte buna pentru cei care doresc sa cumpere statii marcare la preturi avantajoase si avand o calitate superioara.

Multitech- cea mai buna varianta pentru statii marcare de inalta calitate

Acum, nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand statii marcare de foarte buna calitate. Multitech este aici pentru dumneavoastra punandu-va la dispozitie trei modele de statii marcare care se preteaza pentru mai multe tipuri de lasere si puteri. Aveti astfel sansa de a folosi echipamente moderne si eficiente la preturi foarte avantajoase.

Iata mai jos cele trei modele de statii marcare, pentru a va fi mai usor sa alegeti varianta cea mai buna:

Statii marcare FOBA M 200- au capacitatea de a procesa cu precizie foarte mare si eficienta sporita, piese mici si mari, avand o geometrie complexa, in serii avand volum mediu si mare. Pentru cele doua dimensiuni pe care le are carcasa, aveti la dispozitie trei modele. Acestea pot fi folosite in mai multe domenii: tehnologii medicale, industria constructoare de masini, diverse unelte, matrite.

Statii marcare FOBA M 1000- utilizeaza Laser Foba M 1000 si pot fi folosite pentru prelucrari asistateĀ  de laser in industria prelucatoare de instrumente, cea a componentelor auto sau a constructiilor de masini. Sunt echipamente de inalta calitate care ajuta la marcarea de piese si componenete de dimensiuni medii si mici. Pot fi marcate componente confectionate din metal si plastic. Este important sa stiti ca aceste statii marcare folosesc FOBA MarkUS.

Statii marcare FOBA M 3000– au dimensiuni mari si pot sa marcheze piesi mari si mici, care au o geometrie complexa. Se pot utiliza pentru industria tehnologiilor medicale, pentru matrite si diverse unelte si pentru cea a autovehiculelor.

Un aspect important se refera la faptul ca toate aceste statii marcare sunt create conform unor standarde de calitate, pot fi folosite pe termen lung si cei interesati le pot cumpara la preturi foarte convenabile. De asemenea, pentru toate modelele de statii marcare beneficiati de garantie.

Comandati statii marcare de la firma brasoveana Multitech

Pentru toti cei interesati de achizitionarea unor statii marcare, Multitech reprezinta o solutie demna de luat in considerare. Experienta acumulata in decursul anilor, preturile avantajoase, calitatea produselor, inclusiv cea pe care o au statii de marcare, precum si seriozitate oferita, sunt printre cele mai importante atuuri pe care le are aceasta firma. Pentru a beneficia de mai multe informatii, puteti accesa adresa multitech.ro ori puteti lua legatura cu un reprezentant al firmei Multitech, prin fax, telefon sau e-mail.