Statii marcare distribuite de Multitech

prod_foba_m1000_largeEsti in cautarea unor statii marcare de calitate si la preturi avantajoase? Daca raspunsul tau e da, atunci Multitech te poate ajuta. Iti ofera produse confectionate la standarde inalte, accesibile oricarui buget.

Multitech distribuitor de statii marcare

Avand sediul in Brasov, compania Multitech s-a ocupat de distribuirea echipamentelor si consumabilelor de codificare si marcare. Printre produsele pe care clienti le pot gasi la noi, amintim: imprimante, echipamente, consumabile, terminale, statii marcare, scannere, exhaustoare laser, produse de gravura si marcare, si lista poate continua.

Pentru a alege cele mai bune produse care sa se potriveasca cu nevoile tale, iti punem la dispozitie un personal specializat, instruit corespunzator, care o sa te ajute indiferent de complexitate cerintelor.

Ce tip de statii marcare sa aleg?

Statiile de marcare se clasifica in primul rand dupa dimensiune: compacte, medii, sau mari. In functie de domeniul de activitate si necesitati, clientul poate alege una dintre urmatoarele statii marcare pe care compania Multitech le comercializeaza.

Foba M1000 – este o statie de dimensiune compacta si este ideala pentru marcarea pieselor de mici dimensiuni si a componentelor de dimensiune medie. Se utilizeaza in special in industria componentelor auto. Caracteristici generale: datorita designului compact se poate utiliza cu usurinta si nu ocupa prea mult spatiu, nivel de confort ridicat, are sisteme laser racire cu aer, prezinta flexibilitate in operare, este in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene in privinta sigurantei, etc.

Foba M2000 – este o statie de dimensiune medie si este ideala pentru marcarea pieselor mici sau mari, care au o geometrie complexa. Caracteristici generale: beneficiaza de fiabilitate, flexibilitate, precizie, detine o tehnologie imagistica inteligenta, ocupa o suprafata redusa, iar inaltimea se poate regla in functie de necesitati, are un bun randament, are sisteme laser racire cu aer, etc. Se utilizeaza in industria autovehiculelor, uneltelor si matritelor, in tehnologii medicale.

Foba M3000 – este o statie de dimensiune mare si proceseaza cu precizie piese de dimensiuni mici si mari, ce au o geometrie complexa. Ca si caracteristici generale se aseamana cu mdelul Foba M2000.

Statiile de marcare cu laser Foba se pot adapta la diferite lasere si puteri, putand fi configurate cu usurinta.

Principalele caracteristici pe care le au statille de marcare: sunt flexibile deci pot fi personalizate in functie de nevoile personale, sunt rezistente in timp, sunt precise, sunt economice si nu consuma mult, sunt ergonomice, dispun de o tehnologie imagistica inteligenta, se afla in conformitate cu normele legislative aflate in vigoare, au un randament foarte bun, sunt sigure, au costuri reduse de achizitionare si de intretinere, si lista poate continua.

Daca te-am convins de avantajele pe care produsele noastre le ofera atunci nu ezita sa ne contactezi. Pentru mai multe informatii intra pe pagina noastra online multitech.ro. Aici vei gasi mai multe specificatii si informatii legate de produsele pe care le comercializam. Ne poti contacta telefonic la numarul 0268.272.300, sau ne poti trimite un email la adresa service@multitech.ro. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, fie ca esti in cautarea unor statii marcare sau orice alt echipament care iti poate fi de folos.