Statii filtrare aer-Fara poluare la locul de muna, cu Asimo Trading Prod!

statii filtrare aerIn orice spatiu te-ai afla, calitatea aerului este foarte importanta! Intrucat de el depind multe, inclusiv sanatatea ta, societatea Asimo Trading Prod iti recomanda sa investesti in statii filtrare aer! Datorita numeroaselor avantaje pe care le au, acestea pot fi montate in mai multe locuri!

Investeste pentru sanatatea si afacerea ta!

Ti s-a intamplat, cu siguranta, macar o data pana acum sa intri intr-o incapere si sa simti un aer greoi, ba chiar cu mult praf. Acest lucru nu e deloc benefic nici pentru persoanele care locuiesc ori isi desfasoara activitatea acolo, nici pentru plante si animale, nici pentru mediu. Indicat este sa achizitionezi si sa folosesti statii filtrare aer, mai ales in zonele industriale sau unde se construiesc cladiri si e foarte mult praf. De asemenea, ele sunt recomandate si pentru serele cu flori si legume. Avand un aer mai curat, acestea se dezvolta mai bine si mai repede. In plus, montate in depozitele cu flori, asigura un mediu curat si conditii optime de pastrare.

In oferta Asimo Trading Prod se gasesc statii filtrare aer in mai multe variante. Ele functioneaza dupa urmatorul principiu: aerul poluat patrunde in statie prin electroventilator, este curatat de particulele de materiale din aer, acestea ramanand depozitate pe inelele de stocare, apoi se deplaseaza prin „manecile” filtrului, ocazie cu care este indepartat si praful si iese printr-un sistem de recuperare.

5 motive sa folosesti statii filtrare aer

Intotdeauna este bine sa investesti in afacerea ta. Facand acest lucru iti cresti considerabil sansele de obtinere a unui profit mai mare si de a-ti crea o identitate vizibila pe piata. Iata de ce iti recomandam sa ai in vedere si niste statii filtrare aer:

– constituie un echipament cu durata de utilizare indelungata si foarte indelungata;

– sunt usor de montat si usor de folosit;

– isi fac treaba foarte bine;

– sunt recomandate cu precadere pentru a fi utilizate in spatiile unde se prelucreaza metal si lemn, se foloseste vopsea, se manipuleaza substante toxice etc.;

– asiguri un mediu de lucru sanatos tuturor angajatilor.

 Sa facem cunostinta cu Asimo Trading Prod!statii filtrare aer

Compania Asimo Trading Prod a fost infiintata in urma cu doi ani si isi desfasoara activitatea in domeniul industrial, oferind solutii in urmatoarele arii de activitate: industria lemnului, industria alimentara, industria cimentului, industria chimica, metalurgie, sudura, industria automotiva etc. Solutiile furnizate de echipa de specialisti a companiei mentionate au in vedere problemele privind filtrarea aerului, ventilatia, functionarea echipamentelor pentru stocarea materialelor etc.

Chiar daca firma este infiintata recent, portofoliul deja are dimensiuni considerabile. Acest lucru se datoreaza atat echipei de specialisti, cu pregatire si experienta in domeniu, cat si solutiilor personalizate, oferite clientilor. Abordarea pragmatica si prompta a fiecarei situatii este foarte importanta, pe acest lucru punandu-se accent.

Vrei sa colaborezi cu o companie ce furnizeaza solutii optime si personalizate? Iti doresti sa achizitionezi statii filtrare aer de cea mai buna calitate, la un pret avantajos? Ia legatura cu societatea Asimo Trading Prod!

Date de contact

Adresa: Rucar, com. Rucar, Arges

Telefon: 0752.116.266