Statii epurare oferite de Proaquapure!

4d21c8065e01f5ca299c9cb1f6cdc122Daca doresti solutii pentru apele menajere si reziduale, firma Proaquapure iti pune la dispozitie o gama variata de modele de statii de epurare a apei. Acestea se bazeaza pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate, sau pe procedeul SBR cunoscut si ca namol activat. Statiile de epurare sunt de o eficienta maxima, reusind sa curete apele menajere in proportie de peste 98%, respectand astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar. Produsele se instaleaza usor si se integreaza in orice mediu inconjurator. Gama acestor instalatii cuprinde statii de epurare Oxyfix C90, statii de epurare Oxykit, bazate pe procedeul de biomasa fixate, Klaerofix, Airoxy, bazate pe procedeul de epurare SBR, Klaerocom si Klaeropro. Acestea sunt solutii viabile pentru apele menajere si reziduale, fiind insotite de certificari specifice si avand termene de garantie extinse, la costuri mici de exploatare.

Ce este epurarea?

Epurarea este acel procedeu de retinere si neutralizare al substantelor daunatoare dizolvate, prezente in apele uzate industriale sau menajere, in statii de epurare. Principalul scop este de a imbunatati calitatea acestor ape pentru a putea fi deversate in emisar fara a prejudicia flora sau fauna. Dupa ce apa este epurata in statii de epurare, ea poate fi chiar refolosita in anumite domenii sau procese tehnologice. Epurarea apelor uzate poate fi in functie de caracteristicile apei si de cerintele evacuarii in emisar mai mult sau mai putin complexe, astfel avand statii epurare simple mecanico-biologice sau statii epurare complexe. Epurarea apelor uzate in statii de epurare se imparte in retinerea sau neutralizarea substantelor nocive, si prelucrarea substantelor rezultate din prima operatiune denumite namoluri. Ca produsi finali ai procesului de epurare dintr-o statie de epurare rezulta: apa purificata in diferite grade, in functie de proces si de starea ei initiala, precum si namoluri. In functie de volumul de apa epurata zilnic si de natura apelor, se poate opta din punct de vedere economic si constructiv pentru rezervoare din diferite materiale si bazine din beton. O statie de epurare grupeaza constructiile si instalatiile utilizate pentru a asigura desfasurarea proceselor de epurare a apelor uzate. Indiferent de marimea si schema aleasa, statia de epurare trebuie sa asigure pe de-o parte evacuarea apelor uzate epurate in mod corespunzator, iar pe de alta parte conditiile igienico-sanitare la gradul admis de normele locale, cu incadrarea in planul de sistematizare aprobat.

Proquapure, pentru a te bucura de apa pura!

Cu sediul in Bistrita, Proaquapure activeaza in domeniul tratarii apelor potabile, a celor uzate menajere si industriale, oferind produse specializate in acest scop. Proaquapure distribuie produse din categoriile de epurare, dezinfectie apa, dedurizare, sisteme de filtrare de sedimente si sisteme de utilizare a apei pluviale in toata tara, prin propriile canale de distributie, sau prin intermediul societatilor de retail si distributie locala. Prin imbunatatirea calitatii apei, este imbunatatita si calitatea vietii atat pentru utilizatori, cat si pentru mediul inconjurator. Instalatiile si echipamentele Proaquapure au ajuns in sediile unor companii recunoscute din Romania, dar si in numeroase locuinte care se bucura de apa pura. Achizitioneaza statii epurare oferite de Proaquapure pentru a imbunatati calitatea apelor uzate si menajere.

 

Datele de contact ale firmei Proaquapure

Adresa firmei: Str. Ion Minulescu, Nr.1, Bistrita

Telefon: 0363 105 151

Email: iza.gherman@proaquapure.ro