Statii de marcare de la firma Multitech!

prod_foba_m1000_largeInscriptionarea si marcarea produselor cu diverse informatii, nume, date si coduri de indentificare este obligatorie pentru un domeniu vast de produse. Indiferent de industrie sau de domeniul de activitate este important ca produsele sau echipamentele sa beneficieze de codificare de exceptie si de marcaje realizate cu o tehnica exceptionala. Tocmai din acest motiv, utilizarea unor statii de marcare in activitatea voastra poate fi un real succes. Statiile de marcare se adapteaza la diverse tipuri de lasere si puteri, permitand astfel obtinerea celor mai bune si economice configuratii pentru o gama variata de aplicatii.

Daca sunteti in cautarea unor statii de marcare de cea mai buna calitate si la preturi extrem de avantajoase, compania Multitech vine in intampinarea voastra cu o gama variata de statii de marcare  de diverse dimensiuni. Incepand cu marimi compacte si pana la statii de o marime mai mare, ce pot fi utilizate in functie de necesitati si la preturi extrem de avantajoase, astfel incat sa va puteti desfasura activitatea in conditii profesionale si de o calitate extraordinara.

Ce statii de marcare comercializeaza firma Multitech si in ce domeniu pot fie le folosite?

Aceste statii de marcare sunt de fapt masini de prelucrare laser configurate in asa fel incat sa poate fi utilizate ca statii manuale sau ca si utilaje speciale de imprimare care functioneaza perfect cu orice laser.

Statiile de marcare existente in portofoliul companiei Multitech sunt de trei tipuri: Foba M1000, Foba M2000 si Foba M3000.

Primul tip de statie de marcare, Foba M1000, este considerat ca fiind pretabil pentru industria autovehiculelor si pentru cea a tehnologiilor medicale. Modelul Foba M1000 este un model compact de statie de marcare conceput special pentru imprimarea sau codificarea pieselor de dimensiuni reduse sau marcajul seriilor de mici dimensiuni. Acest produs nu doar ca ocupa un spatiu foarte mic dar este si o masinarie excelenta pentru marcarea si prelucrarea multor component din domeniul medical precum si din industria componentelor auto. Statia de marcare de tip Foba M1000 operand cu ajutorul sistemelor laser ce sunt racite prin intermediul aerului , laserul putand fi ajustat in directia dorita pentru prelucrarea optima a produselor.

Foba M2000 sunt statii de marcare de marime medie aplicabile produselor din categoria autovehiculelor, uneltelor si matritelor precum si a tehnologiilor medicale.

Al treilea model de statie de marcare, Foba M3000 , este un echipament de utilizare generala care marcheaza diferite parti singulare , inclusiv de mari dimensiuni, din diverse sectoare de activitate cum ar fi insdustria automobilelor, constructiile metalice, de unelte si masini, domeniul medical si industriile de prelucrare a materialelor plastice.

Multitech- furnizorul perfect de statii de marcare

Compania Multitech va ofera echipamente de marcare si codifcare pentru o gama bogata de utilizari. Daca sunteti in cautarea unor statii de marcare fiabile si precise, cu o tehnologie imagisitica foarte inteligenta accesati pagina de internet a companiei Multitech si alegeti cu incredere produsul de care aveti nevoie. Pe langa faptul ca toate statiile de marcare sunt extrem de calitate acestea pot fi personalizate la cerere.