STAR Curier – servicii de curierat rapid personalizate

logo-star-curierEsti in cautarea unei firme de curierat, care sa presteze servicii la standarde ridicate de calitate? In plus, ai nevoie si de servicii personalizate, caci adesea te confrunti cu inflexibilitate din partea firmelor de curierat?

In ziua de astazi, serviciile personalizate sunt foarte cautate, indiferent de domeniul in care sunt prestate. Oamenii sunt diferiti si au nevoi diferite, iar o firma de curierat trebuie sa inteleaga acest lucru si sa incerce sa iasa din sabloane. Iar cand vine vorba de servicii personalizate de curierat, toate firmele trebuie sa le abordeze cu maxima seriozitate, calitate, rapiditate si siguranta. Atunci cand iti respecti clientii, toate acestea vin de la sine, nu ca un compromis, ci ca un fapt firesc, deoarece satisfactia clientului tau este pe primul plan.

Daca vei apela la STAR Curier vei avea parte de avantaje numeroase in pachete atractive si accesibile pentru orice buzunar.

STAR Curier isi fidelizeaza clientii prin servicii impecabile

Te intrebi cine este STAR Curier? Este vorba despre o firma de curierat, care din anul 2008 presteaza servicii de calitate in toata Romania.

De ce sa alegi STAR Curier? Poate ca cel mai mare avantaj in alegerea acestei companii il ai prin faptul ca STAR Curier are un grad mare de adaptabilitate, atat la cerintele pietei, cat si la cerintele tale, in mod special. La baza companiei au stat intotdeauna atuuri precum flexibilitatea, dar si inovatia in domeniu, oferind astfel calitate de 5 stele pentru toti clientii sai.

Sute de persoane fizice din Romania, zeci de companii, multinationale sau IMM-uri, toti au ales sa colaboreze cu STAR Curier datorita avantajelor pe care aceasta firma le ofera: calitate certificata ISO 9001, promptitudine si rapiditate in livrare, confidentialitatea si protectia datelor si a produselor, flexibilitate si mobilitate, si mai ales preturi accesibile.

Si pentru ca STAR Curier doreste sa se adapteze cerintelor tuturor clientilor, a pus la punct mai multe pachete de servicii, printre care trebuie sa enumeram: serviciile standard de tip Star CLASSIC, Star LOCO si Star ALERT, dar si servicii speciale si personalizate.

Daca ai nevoie de servicii de curierat international, tot STAR Curier este alegerea ideala, deoarece compania  a dezvoltat parteneriate cu firme renumite de curierat din strainatate, iar acum iti asigura servicii calitative pe orice meridian. 

STAR Curier – pentru ca online este mai usor si mai comod

Insa avantajele colaborarii tale cu STAR Curier nu se opresc aici. Echipa STAR Curier este mereu in pas cu lumea moderna in care traim, si tocmai de aceea a pus la punct si serviciul de curierat online. Ce presupune acesta?

Intri pe site-ul companiei, iar in partea stanga vei vedea butonul de Comanda online. Faci click, treci toate datele necesare in tabel, iar apoi comanda este expediata catre operatorii STAR Curier, care te vor contacta in cel mai scurt timp. Vei primi si un numar AWB si vei putea urmari online expeditia, astfel incat vei sti tot timpul unde se afla pachetul tau.

In plus, poti afla intotdeauna dinainte cat te costa un anumit serviciu. Tot in partea stanga a site-ului ai un calculator pentru pretul national si unul pentru pretul international.

Si pentru ca STAR Curier doreste sa optimizeze cat mai eficient navigarea pe site, iti ofera posibilitatea de a descarca gratuit aplicatia STAR Curier pentru Android. Asta da veste buna pentru toti utilizatorii de internet de pe telefonul mobil!