Star Curier – Servicii de curierat international adaptate noilor standarde!

curierat internationalO companie veritabila de curierat rapid este aceea care va pune la dispozitie servicii de calitate, prompte si rapide atat pe plan intern, cat si pe plan international. O echipa de curieri care s-a adaptat foarte rapid acestor standarde profesionale in domeniu este Star Curier. Din 2008 de cand a aparut pe piata, compania de curierat ofera servicii de expedieri standard, speciale sau personalizate, pe plan national si international, in regim de livrare normal sau de urgenta.

In paralel cu serviciile interne de curierat, Star Curier va vine in intampinare, cu servicii profesioniste de Curierat International. Pentru a derula in conditii cat mai sigure acest proces, firma a incheiat contracte cu cele mai puternice retele internationale de profil si astfel se pot asigura servicii calitative pe orice meridian. Din gama de servicii de Curierat International, ca si in cele interne de altfel, Star Curier respecta cele mai ridicate standarde de pe piata si ramane flexibila la dorintele clientilor companiei.

Firma Star Curier ofera un mix complex de servicii de curierat rapid international: de la livrari externe de plicuri si colete, la livrari express pe calea aerului, si pana la livrari de marfa paletata prin transport aerian sau terestru. Angajatii firmei sunt prezenti in cele mai importante retele de distributie. Astfel, Star Curier livreaza corespondenta, colete sau diferite tipuri de marfa in peste 256 de tari si importa din aceste destinatii catre orice localitate din Romania. Apeland la Star Curier pentru servicii de curierat international rapid, veti beneficia de tarife corecte, urmarirea online a expedierii, asistenta la intocmirea formalitatilor vamale sau a documentelor insotitoare transportului.

Serviciul de curierat international Star Curier este adaptat tuturor cerintelor care pot exista la ora actuala pe piata, fiind structurat pe doua tipuri si se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice. Serviciile de curierat international oferite de Star Curier acopera doua niveluri distincte de urgenta in cadrul Uniunii Europene:

– EXPRESS termen de livrare de 24 – 48 ore (la expedierile in UE)

– STANDARD termen de livrare de 48 – 96 ore (la expedierile in UE)

Pentru a va sprijini in aceste expedieri peste hotare, firma a incheiat un parteneriat cu una dintre cele mai puternice retele internationale de profil si astfel se pot asigura servicii calitative pe orice meridian. De asemenea, firma respecta cele mai ridicate standarde de pe piata si ramane flexibila la dorintele clientilor – persoane juridice si persoane fizice deopotriva.

Printre partenerii firmei din capitala se numara: Yptta Travvel, Public Euro Consulting, Dealer Anvelope, Ingerasul Tau, Tipografia Real, Bebelusul Fitzos, Clip-Trade, Graco Romania, Machete de asamblat Revell, Sanii Copii KHW si Rimele Cumparaturi.

Pe langa servicii, Star Curier ofera si solutii pentru companii mici, medii sau mari, dar si pentru persoane fizice. Acestea se remarca prin expedieri standard, speciale sau personalizate, pe plan national si international, in regim de livrare normal sau de urgenta.

Nu sunt neglijate nici serviciile speciale pe care Star Curier le ofera: Ramburs Cont Colector, Retur Document, Retur Confirmare de Primire, Serviciu de valoare adaugata si  Aplicatia online adaptata cerintelor clientilor.

Date de contact:

E-mail: comenzi@starcurier.ro

Telefon: *9909 – Tarif normal in orice retea mobila.

Telefon: 0372-048-6000372-048-600

Expeditiile se preiau de luni pana vineri intre orele 11:00 – 17:00

Articol oferit de zoom-biz.ro.