Star Curier-Servicii de 5 stele

star curierNiciodata nu a fost mai simplu sa expediezi colete in diferite zone ale tarii sau chiar dincolo de granite si asta pentru ca alaturi de Star Curier te bucuri de beneficii greu de ignorat, sinonime cu profesionalismul, flexibilitatea si promptitudinea. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la servicii la inalte standarde calitative si tarife prietenoase, Star Curier, cea care isi bazeaza toate actiunile pe asculatarea clientului, este varianta castigatoare. Servicii de curierat rapid adaptate nevoilor venite din partea clientilor, solutii tehnice inovatoare, siguranta si rapiditate,  sunt doar o mica parte de avantajele colaborarii cu Star Curier, companie cu mii de expedieri si sute de clineti fideli in cei sase ani de experienta pe piata de profil.

Star Curier-Promptitudine, profesionalism si servicii complete

Sa oferi servicii de calitate adaptate la evolutiile pietei, menite sa satisfaca exigentele unui numar cat mai mare de clienti, poate fi de cele mai multe ori o provocare si totodata o misiune dificila pentru majoaritatea companiilor, indiferent de profil, insa nu si pentru noi. Motivul? Star Curier pune intodeauna clinentul pe o pozitie prioritara, motiv pentru care ne dezvoltam odata cu necesitatile acestuia. Daca pana nu demult serviciile de curierat rapid se rezumau doar la simple expedieri, astazi acest serviciu a evoluat aducand in prim plan atat solutii tehnice prin intermediul unor softuri adecvate, cu rolul de a spori siguranta expedierilor si de a facilita contactul cu clientii, cat si tarife competitive, accesibile oricarui buzunar.

Star Curier-Coletul tau pe maini bune

Star Curier este partenerul tau pentru servicii profesioniste de curierat rapid, la preturi avantajoase. Pentru noi fiecare colaborare este unica, fie ca este vorba de persoana fizica, sau juridica, companie, multinationala ori IMM.  Standardele Star Curier sunt de 5 stele, pentru noi contand confidentialitatea, felxibilitatea, inovatia si mobilitatea. Cu alte cuvinte, nu oferim doar servicii ci si solutii la fiecare solicitare in parte, scopul nostru fiind acela de a obtine satisfactie 100% si de a raspunde cu succes oricaror exigente venite din partea clientilor. Oferim atat servicii standard de curierat rapid, cat si servicii speciale si personalizate. Acestea sunt: Star Classic, Star Loco si Star Alert

Star Classic:

– Acoperire nationala

– Livrare door-to-door in 24 de ore de la preluarea comenzii

– Comanda facila telefonic, online sau prin email

– Program de colectare/livrare adaptat cerintelor

– Doua incercari de livrare a expedierilor

– Facturare personalizata

– Monitorizare online a comenzii

– Depozitare gratuita 5 zile calendaristice

Star Loco:

– Livrare door-to-door in aceasi localitate in 24 de ore de la preluarea comenzii

– Comanda facila telefonic, online sau prin email, ridicare de la adresa indicata

– Preluam automat expedierile, la flux constant de comenzi

– Program de colectare/livrare adaptata cerintelor

– Doua incercari de livrare a expedierilor

– Avizarea destinatarului absent, anuntarea expeditorului telefonic sau prin email

– Facturare personalizata

– Monitorizare online a statusului comenzii dupa AWB, pe www.starcurier.ro

Star Alert:

– Livrare in Bucuresti si in localitatile limitrofe

– Livrare door-to-door. Timp de livrare: 90-300 de minute

– Incercare repetata de livrare

– Monitorizare online a statusului comenzii dupa AWB, pe starcurier.ro

– Asigurarea bunurilor livrare

– Livrare de luni- vineri pana la orele 18

Dincolo de toate acestea, firma de curierat Star Curier te sprijina si in expedierile peste hotare, motiv pentru care am incheiat un parteneriat cu una dintre cele mai puternice retele internationale de profil, asigurandu-ti astfel servicii calitative pe orice meridian. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si convinge-te de profesionalismul echipei Star Curier.