Star Curier ofera curierat international!

curierat internationalTrimiterea pachetelor in strainatate este un serviciu din ce in ce mai utilizat in prezent. Star Curier a structurat oferta pentru serviciul de curierat rapid extern, colaborand cu una dintre cele mai puterice retele internationale in momentul de fata, prin intermediul caruia acestia pot oferi un serviciu perfect compatibil si adaptabil la orice cerinta din partea clientilor. Star Curier respecta cele mai ridicate standarde de pe piata si ramane flexibil la dorintele clientilor, fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice. Angajatii Star Curier trateaza cu promptitudine si profesionalism fiecare situatie, inca de la prima conversatie telefonica sau primul mail prin care soliciti informatii sau plasezi comenzi. Serviciul de curierat international permite clientilor din Romania sa transmita documente sau colete in multe din statele lumii cu un timp de tranzit bine definit.

Serviciul international este adaptat cerintelor actuale ale pietei fiind structurat pe doua tipuri, Standard sau Express, si se adreseaza personelor fizice si juridice deopotriva. Pentru livrari in Uniunea Europeana, termenul de livrare este de 24-48 de ore in cadrul serviciului Express si 48-96 de ore pentru serviciul Standard. Gratie serviciilor oferite, pachetele si documentele tale vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil si in conditii de maxima siguranta si confidentialitate. Pe sosea sau in aer, firma asigura o flexibilitate sporita, o abordare cat se poate de personala si promptitudine la cele mai bune preturi. Comanda ta poate fi transmisa telefonic sau prin mail operatorilor si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil. Serviciile de curierat sunt profesioniste si competitive, accesibile oricarui client. De asemenea, vei putea primi suport tehnic rapid si informare exacta asupra starii expeditiilor. Plata poate fi facuta atat prin transfer bancar, cat si numerar, iar expedierile sunt insotite intotdeauna de un document de transport AWB, in care se vor inregistra toate datele expeditorului si ale destinatarului, inclusiv serviciile aditionale solicitate.

Cu sediul in Bucuresti, societatea Star Curier este o firma de curierat de renume care isi bazeaza activitatea pe ascultarea clientului, oferind intotdeauna servicii competitive, livrari rapide si prompte si ofera solutii adaptate la evolutia tehnologica si tendintele consumatorilor. Fie ca este vorba de companii medii, mari sau multinationale, Star Curier a reusit sa atraga foarte multi clienti prin calitate si profesionalism. Societatea este deschisa la propunerile tale si este gata sa iti ofere transportul rapid al pachetelor si produselor. Serviciile oferite se caracterizeaza prin confidentialitate si protectie, promptitudine, flexibilitate, mobilitate si costuri accesibile. Pentru ca termenul de livrare sa fie respectat chiar si in conditii de trafic aglomerat, Star Curier foloseste mijloace de transport adecvate.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de curierat international si pentru preturi, acceseaza pagina de internet a companiei Star Curier sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Nu mai exista granite si limite, poti trimite pachete si cadouri celor dragi oriunde in lume, in cel mai scurt timp. In plus, programul de colectare si livrare a pachetelor este adaptat cerintelor clientului, astfel ca vei beneficia de cele mai bune servicii. Beneficiaza de serviciile de curierat international oferite de Star Curier pentru a rezolva probleme si a face surprize prietenilor straini de oriunde din lume.

Datele de contact ale firmei Star Curier

Adresa firmei: Bulevardul Timisoara, Nr. 92, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0723 249 220

Email: comenzi@starcurier.ro