Stalpi de iluminat solari

stalpi iluminat solari

Stalpii de iluminat solari se  pot incadra cu usurinta in categoria solutiilor eficiente si sigure de economisire a energie, fara a face niciun compromis atunci cand vine vorba de eficienta si durabilitate. Sunt, fara dar si poate, cea mai apreciata si utilizata metoda de reducere a consumului de energie electrica, fara a supune locuitorii oraselor la pericolele intunericului noptii, gasind echilibrul perfect intre performanta si economie.

Ce sunt si cum functioneaza stalpii de iluminat solari?

Stalpii de iluminat solari au la baza functionarii lor una dintre cele mai inovatoare idei in materie de energie verde. Panourile fotovoltaice, care intra in compozitia lor, acumuleaza energia solara de pe timpul zilei pe care o stocheaza intr-o baterie reincarcabila. Pe timpul noptii,  dupa ce panoul si-a incehiat treaba, aceasta baterie reprezinta practic, sursa energiei necesare functionarii stalpului de iluminat. In alta ordine de idei, pe langa aceste componente, un stalp solar nu mai are decat un led, un controler si un stalp de sustinere.

Acestea sunt singurele elemente care, conlucrand  in cel mai eficient si “sanatos” mod posibil, ofera ca si rezultat, ceea ce noi numim: o minune a tehnologiei si care, la randul ei, ne ofera noua, oamenilor, numeroase beneficii de care sa ne putem bucura.

Care sunt avantajele utilizarii stalpilor de iluminat solari?

Primul loc in topul avantajelor stalpilor de iluminat solari este ocupat de faptul sa sunt independeti din punct de vedere al racordarii la o retea de energie electrica. Ce presupune acest lucru mai exact?  In prima instanta, o siguranta sporita din punct de vedere al posibilelor accidente; datorita eliminarii firelor de orice natura. Pe de alta parte, siguranta functionarii in orice conditii, chiar si atunci cand reteaua electrica a cazut.

In acelasi top, al calitatilor acestor stalpi de iluminat, se numara si faptul ca  nu polueaza    in nicun fel. Sunt in perfecta armonie cu mediul inconjurator; asa ca reprezinta si o solutie in privinta crizei “imbolnavirii”  naturii, iar daca doriti sa vorbim despre aspect; credeti-ma! Veti ramane impresionat de cat de aspectuosi pot fi niste stalpi de iluminat.

Daca la acestea mai adaugam si faptul ca sunt foarte usor de montat si nu presupun cine stie ce efort in ceea ce priveste intretinerea, adica doar inlocuirea ledului si poate a bateriei la cativa ani de zile, consider ca lista avantajelor acestor stalpi este completa si demna de luat in considerare.

De unde puteti achizitiona stalpi de iluminat solari, de calitate?

Pe langa faptul ca sunt foarte eficienti, durabili si rezistenti, stalpii de iluminat solari de la www.palagio.ro  au si un design foarte placut.

Gasiti la ei o gama variata de modele, de la salpi de iluminat stradali si pana la cei ornamentali sau cei speciali pentru parcuri, oricare cu capacitatea de a aduce un plus considerabil  din punct de vedere estetic, spatiului in care sunt amplasati. Daca decideti sa vizitati site-ul celor de la Palagio, va veti putea convinge singuri de calitatea produselor si serviciilor lor si veti pleca de la ei cu siguranta unei achizitii inteligente si avantajoase din toate punctele de vedere. Merita macar sa aruncati o privire!