Spray liner- Capitonaj de bena

speedlinerDe curand v-ati achizitionat o camioneta iar cum in ultimele zile ati avut de transportat lemnele pentru centrala, deja primele zgarieturi si-au facut aparitia in interiorul benei. Acest lucru se intampla foarte multor persoane ce au in posesie o camioneta sau o masina de teren cu bena. Stratul de vopsea aplicat din fabrica nu poate face fata unor astfel de solicitari si mai ales nu are o deosebita rezistenta la uzura mecanica. Speedliner va ofera solutia perfecta pentru dumneavoastra, mai exact, vorbim despre Spray liner- Capitonaj de bena acest produs pe baza de polimeri ofera un strat de protectie importriva solicitarilor mecanice, dar si uzurii cauzate de lovituri, sau substante chimice puternic-corozive.

Spray liner- Capitonaj de bena structura si compozitie

Deoarece Spray liner – Capitonaj de bena este un produs polimeric, rezistenta oferita de acesta este cu mult peste orice tip de acoperire. Polimerii sunt substante cu o  masa moleculara foarte mare, acestia fiind compusi din foarte multe molecule identice legate intre ele prin legaturi covalente. Aceste molecule mai sunt denumite si monomeri. Ca si utilizari tehnice si industriale, polimerii sunt reprezentati de catre produse cum ar fi cele din mase plastice, cauciuc, dar si adezivi de mare putere si in acoperiri de protectie, asa cum este Spray liner- Capitonaj de bena. Ca si fapt, chiar si ADN-ul are o structura polimerica.

In cazul acoperirii Spray liner- Capitonaj de bena, structura sa este una bazata pe acesti polimeri dar si alti aditivi, cum ar fi pulberea de oxid de aluminiu sau particulele de cauciuc. Pe langa acesti aditivi tehnici, care au rolul de a imbunatatii proprietatile generale ale produsului, prigmentii au un rol estetic. Permitand colorarea produsului in diferite nuante.

Spray liner- Capitonaj de bena aplicare

Aplicarea pe suprafete a acestui produs tine cont de o singura regula, daca se poate vopsi, se poate si capitona cu Spray liner- Capitonaj de bena. Aplicarea se face numai dupa o curatare a stratului pe care urmeaza sa se aplice. De preferat ar fi sa evitati aplicarea produsului peste un strat de vopsea sau lac. Cea mai buna prindere la suprafata este obtinuta direct la contactul direct cu suprafata metalica, din lemn, sticla, ceramica, etc. Suprafata trebuie curatata in profunzime, fie prin sablare sau slefuire, in functie de situatie.

O curatare a suprafetei de orice urma de grasimi si reziduuri chimice este de recomandat. In functie de preferinte, Spray liner- Capitonaj de bena poate fi aplicat prin pulverizare fara nici o problema. Speedliner va ofera si alte produse ce pot fi aplicate si cu ajutorul pensulei sau a rolei.

Timpii de uscare sunt foarte importanti, trebuie stiut faptul ca in 24h suprafata este uscata, insa Spray liner- Capitonaj de bena are un timp de uscare completa de circa 3 – 5 zile. Dupa acest timp, suprafata de acoperire va putea proteja bena camionetei fara nici o problema de orice intemperii, substante chimice si de uzura mecanica.

Siteul nostru, www.speedlinerromania.ro este locul unde puteti afla mai multe detalii despre Spray liner- Capitonaj de bena dar si celalalte produse unice in lume. Va asteptam.