Sport Corner-Echipament sportiv fotbal, volley, basket. GIVOVA

echipament sportivSportivii oricarui club trebuie sa fie unici nu doar prin emblema si palmares ci si printr-un echipament sportiv inspirat din cele mai in voga tendinte. Echipamentul trebuie sa se remarce prin design, colorit si ..confort. In fond, este imposibil sa obtii performante notabile fara un echipament sportiv confortabil, confectionat din materiale adecvate.

Sport Corner, magazin online si totodata, importator si furnizor de echipamente sportive pentru cluburile si asociatiile sportive din Romania, iti face o oferta cel putin tentanta: echipament sportiv  marca GIVOVA, la pret foarte avantajos!

Mai exact, Sport Corner iti pune la dispozitie o gama completa de echipamente sportive GIVOVA pentru toate sporturile, fie ca este vorba de fotbal, volley sau basket. De asemenea, din cadrul  magazinului online Sport Corner poti achizitiona echipament de portar, treninguri si genti, plus o gama completa de accesorii sportive (minge, fes, banderola capitan, sapca, manusi lana, etc.)

Marele avantaj? Echipamentele sportive pot fi comandate online, printr-un singur click. La fiecare comanda online beneficiezi de reduceri si oferte avantajoase de livrare! Oferta Sport Corner vine sa sustina toate cluburile interesate in performanta propriilor sportivi.

Echipament sportiv-Sustine performanta. Fii profesionist, fii unic!echipament sportiv

Daca nu poti egala palmaresul marilor echipe de fotbal, macar adopta un stil asemanator lor. Cum? Simplu: prin intermediul unui echipament sportiv modern, comod si personalizat! Echipamentul sportiv este mai mult decat un mod de identificare si de promovare a propriei embleme. Echipamentul sportiv este garantia unui sport practicat adecvat, ca la carte!

Pe terenul de sport, in fata adeversarului, conteaza nu doar pregatirea sportiva ci si aspectul-un aspect ce trebuie sa dea prestanta si valoare unei echipe. Poti castiga respectul echipei adverse printr-un echipament croit special pe masura jucatorilor tai si personalizat de la A la Z cu logo-uri. Prin intermediul echipamentului ai ocazia sa te individualizezi si sa creezi identitate echipei sau clubului pe care il conduci.

Reunta la echipamentele sportive de pe tarabe si opteaza pentru un producator important in materie de echipamente si accesorii sportive. Motivul? Un echipament de marca ajuta performanta si este confectionat din materiale adecvate, care sustin efortul fizic pas cu pas.

echipament sportivSport Corner-Echipament sportiv  GIVOVA. Oferte personalizate si reduceri avantajoase pentru toate cluburile sportive

Daca ai hotarat sa dai identitate echipei tale, Sport Corner iti propune un echipament sportiv cu notorietate, produs de unul dintre cele mai importante nume in domeniu: GIOVOVA. Marca GIVOVA a fost creata in 2009 de la ideile lui Giovanni Acanfora.

De ce echipament sportiv GIVOVA?

Marca GIVOVA este recunoscuta pentru stilul modern si inconfundabil, prin gama de culori diversificata dar si prin utilizarea unor tesaturi de prima calitate (supuse unor tratamente speciale). In confectionarea echipamentelor se utilizeaza tehnologii avansate ce asigura capacitate de uzura maxima, libertate de circulatie si un nivel constant de temperatura.

Sport Corner-Gama completa de echipamente sportive GIVOVA

Fiind distribuitor al marcii italine GIVOVA in Romania, Sport Corner iti ofera accesul la o gama completa de echipamente sportive (fotbal, basket si volley), la preturi competitive. La noi gasesti o paleta coloristica variata, marimi si materiale de la A la Z, plus posibilitatea de a imprima echipamentele cu mesajul dorit.

Linia de echipamente sportive GIVOVA este dedicata celor care transforma sportul intr-un stil de viata.

Produsele se adreseaza exclusiv cluburilor si asociatiilor sportive din Romania.

Acceseaza www.sportcorner.ro si comanda chiar acum echipament sportiv GIVOVA