Sport Corner-Echipament portar fotbal, pentru campioni

echipament portar fotbalMajoritatea baietilor au batut, cel putin, mingea in curtea casei sau a scolii. Printre acestia, au existat si cateva exemple de talente ce au ajuns odata cu timpul sa devina sportivi adevarati. Cel mai cunoscut si apreciat sport de pe continentul european este fotbalul. Si cum nu poate exista fotbal fara portari? Magazinul Sport Corner ofera o gama larga de articole de tipul echipament portar fotbal de cea mai inalta calitate, astfel ca tu, sa poti deveni un real sprijin al echipei tale.

Pentru cei ce nu inteleg importanta  acestui tip de echipament portar fotbal, Sport Corner va detalia cateva aspecte ce tin de comfort, dar mai ales de performanta necesara unui astfel de portar, pentru ca acesta sa poata prinda si apara orice sut pe poarta.

Comoditatea-Conditia de baza a unui echipament portar fotbal

Atat bluza cat si pantalonii, fie ei scurti sau lungi, trebuie sa ofere in primul rand o buna libertate de miscare. Va dati seama cam ce s-ar intampla daca portarul nu ar putea apara un sut din cauza unui echipament portar fotbal mult prea stramt?  Magazinul nostru, prin intermediul echipei de consiliere, va va indruma spre alegerea unui echipament portar fotbal perfect pentru dumneavoastra.

Manusile, cele mai importante la un echipament portar fotbalechipament portar fotbal

Pe langa tricou si pantaloni, poate cea mai importanta piesa dintr-un echipament portar fotbal sunt manusile. Acestea trebuie sa prezinte anumite caracteristici pentru a oferi atat o prindere foarte buna, dar si un comfort sporit. Manusile sunt prevazute cu portiuni cu spuma pentru a diminua forta impactului cu mingea, dar si pentru a mari gradul de comfort general la purtarea acestora. In general pentru manusi sunt folosite materiale sintetice, acestea fiind impartite in trei mari parti. Palma, dosul acesteia si prinderea.

Palma manusii de portar trebuie sa ofere o foarte buna aderenta la contactul cu mingea  de fotbal. Tocmai de aceea, la varful de gama al producatorului cu care noi lucram, Givova, palma acestui echipament portar fotbal este prevazuta cu latex moale. Pe partea opusa, avem dosul palmei . Acesta, alaturi de degete, este folosit foarte des, mai ales in situatiile in care portarul boxeaza mingea pentru a apara poarta. Dosul palmei este prevazut tot cu pernite din latex cu grosimea de aproximativ 3mm.

Partea incheiturii la o manusa de portar este foarte importanta deoarece aceasta trebuie sa fie ferma, dar in acelasi timp, sa permita miscarea mainii, si mai ales, buna vascularizare. De asemenea, tot aceasta portiune este raspunzatoare si pentru protejarea incheieturii mainii impotriva luxatiilor.

Unde gasesti echipament portar fotbal?

Intregul echipament portar fotbal este conceput pentru a facilita buna miscare a intregului corp, insa in cazul echipamentelor pentru iarna, pe langa buna mobilitate, acestea trebuie sa ofere si o buna protectie impotriva frigului.

Asadar, fie ca vrei sa iti pui la punct intregul echipament portar fotbal sau doresti sa oferi echipei tale de fotbal articole vestimentare si accesorii sportive de cea mai inalta calitate, magazinul Sport Corner te asteapta pe siteul www.sportcorner.ro  sa vizualizezi intreaga noastra oferta conceputa pentru pasionati dar si campioni.