Sonnek Engineering – universul tehnicii de transport fluide!

Nu stii de unde poti lua diverse pompe submersibile sau volumetrice profesionale, la preturi fara concurenta?

Ai nevoie de un partener de incredere care sa iti poate oferi, ori de cate ori este cazul, service calificat in domeniul tehnicii de transport fluide?

Ai de realizat o lucrare sau un proiect de constructii instalatii si nu stii la cine sa apelezi ?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Sonnek Engineering din Sibiu!sonnek

Avand experienta semnificativa in domeniu, Sonnek Engineering are pentru tine produse si solutii inedite, cu aplicatii complexe atat in domeniul tehnicii de transport al fluidelor, cat si in cel al pompelor si sistemelor de pompare.

Firma sibiana Sonnek Engineering lucreaza numai cu companii de prestigiu de pe piata, produsele oferite clientilor sai fiind astfel la cele mai inalte standarde de calitate.

Oferta companiei Sonnek Engineering din Sibiu este vasta si variata, ea incluzand servicii si produse performante din domeniul:

 • Tehnicilor de pompare
 • Pompelor si service-lui aferent acestora
 • Constructiilor de instalatii
 • Contorizarii fluidelor

Sonnek Engineering este compania care iti ofera si solutii complexe de realizarea instalatiilor complet echipate si finalizate, acestea incluzand instalarea conductelor si armaturilor, a containerelor speciale si metalice, dar si tehnologii diverse destinate controlului automatizat.

Si tot in oferta firmei din Sibiu gasesti si numeroase produse din domeniul sistemelor profesionale de pompare pentru industrie si constructii, ori din domeniul comunal.

Sonnek Engineering are pentru clientii sai cele mai diverse tehnici de pompare in cadrul:sonnek 1

 • Pompelor submersibile
 • Electropompelor centrifugale neimersate
 • Pompelor volumetrice
 • Pompelor ermetice- fara etansare mecanica

Pompele submersibile aflate in oferta companiei Sonnek Engineering pot fi achizitionate intr-o varietate de modele, acestea avand o durata mare de functionare, fiind fiabile si foarte rezistente. Produsele utilizeaza tehnologie de ultima generatie, acestea avand capacitatea de a functiona si in conditii dificile de exploatare.

Rezistente la uzura, pompele submersibile comercializate de firma Sonnek Engineering sunt usor de intretinut si curatat, ele fiind confectionate din fonta gri, inox sau bronz.

Toti clientii firmei sibiene primesc din partea acesteia suport suplimentar, prin programele specializate pentru calculele hidraulice, ce includ atat compatibilitatea chimica cat si compatibilitatea in instalatiile existente.

Colaborarea cu compania sibiana Sonnek Engineering implica numeroase avantaje:

 • Proiectare, montaj si punere in functiune a statiilor de epurare in constructia de tuneluri si industria constructiilor
 • Statii diverse pentru pomparea apelor reziduale
 • Statii de pompare containerizate, la cheie
 • Solutii generale pentru aprovizionare cu apa si epurarea apelor reziduale din industria de constructii
 • Statii de cresterea presiunii pentru ape reziduale
 • Sisteme complete, la cheie, pentru coborarea apei freatice

Sonnek Engineering are o experienta remarcabila atat in domeniul apelor curate, cat si in cel al apelor reziduale, specialistii firmei fiind mereu pregatiti sa iti ofere atat consiliere tehnica de specialitate, cat si diverse solutii la cheie, implicand proiectare, constructie, dare in folosinta sau service.

Alege ofera cele mai bune produse de transfer fluid, ce iti garanteaza debite variate, alege din oferta companiei Sonnek Engineering din Sibiu!

Sonnek Engineering – universul tehnicii de transport fluide!

Contact:

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici!