Sonnek Engineering Sibiu – calitate si profesionalism!

Iti trebuie pompe submersibile sau volumetrice profesionale si nu stii de unde poti face rost de ele?

Ai nevoie de un partener de incredere care sa iti poata oferi, ori de cate ori ai nevoie, service calificat in domeniul tehnicii de transport fluide?

Vrei niste specialisti care sa iti demareze si finalizeze la timp diferite proiecte si lucrari de constructii de instalatii de calitate?

Atunci cel mai bun partener pe care il poti alege este compania Sonnek Engineering din Sibiu!

Avand experienta semnificativa in domeniu, firma sibiana Sonnek Engineering are pentru tine numeroase produse si servicii, cu aplicatii diverse in domeniul tehnicii de transport al fluidelor, dar si in cel al pompelor si sistemelor de pompare, compania avand contracte de colaborare doar cu firme recunoscute in domeniu, ce garanteaza calitatea produselor livrate.sonnek

Compania Sonnek Engineering din Sibiu este partenerul ideal al tau daca ai nevoie de diverse produse ori servicii din categoria:

  • Tehnicilor de pompare
  • Pompelor si service-lui aferent acestora
  • Constructiilor de instalatii
  • Contorizarii fluidelor

Si pentru ca este o firma care se respecta si tine la multumirea clientilor, Sonnek Engineering are pentru tine solutii complete de concepere si realizarea instalatiilor diverse, acestea implicand atat instalarea conductelor si a armaturilor, cat si diferite containere speciale si metalice ori tehnologii moderne, destinate controlului automatizat.

In cadrul ofertei companiei sibiene Sonnek Engineering vei gasi si numeroase produse din domeniul sistemelor profesionale de pompare pentru industrie si constructii, dar si din domeniul comunal, toate fiind comercializate la preturi fara concurenta.

Cunoscatorii stiu ca tehnica de pompare corecta se alege intotdeauna in functie de parametri tehnici si financiari optimi si nu in functie de disponibilitatea unui portofoliu fix de produse, motiv pentru care compania sibiana Sonnek Engineering are pentru cei interesati mai multe tehnici de pompare:

  • Pompe submersibile
  • Electropompe centrifugale neimersate
  • Pompe volumetrice
  • Pompe ermetice- fara etansare mecanica

Toate modelele de pompe aflate in oferta firmei Sonnek Engineering sunt rezistente, fiabile si au o durata mare de functionare. Realizate din materiale de calitate deosebita, pompele utilizeaza o tehnologie de ultima generatie, care le confera capacitatea de functionare optima chiar si in conditii de lucru destul de dificile.

Rezistente la uzura si usor de manevrat, pompele sunt usor de intretinut si de curatat, ele fiind realizate din materiale diverse precum fonta gri, inoxul sau bronzul.

Compania Sonnek Engineering are in oferta sa si pompa cu piston oscilant, aceasta fiind cunoscuta pentru eficienta sa in cadrul proceselor de productie.

Moderna si rezistenta, pompa este ermetica si fara etansare, ea neinteractionand cu mediul.

Produsul este foarte fiabil, el suportand vascozitati ridicate, care ii confera eficacitate marita si o durata mare de viata.

Comercializata de Sonnek Engineering la preturi fara concurenta, pompa cu piston oscilant este cea mai buna alegere pe care o poti face, daca iti doresti un produs rezistent si performant pentru afacerea ta.

In plus, firma sibiana are pentru tine si service specializat, dedicat fiecarui model de pompe, specialistii Sonnek Engineering fiind mereu pregatiti sa intervina in caz de necesitate.

Pentru produse de calitate superioara, garantate de un specialist in domeniu, alege din oferta companiei Sonnek Engineering din Sibiu!

Sonnek Engineering – calitate si profesionalism!

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Faurului Nr. 9
Telefon: 0369 429 900
Fax: 0369 429 901

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici!