Sonnek Engineering, pompe verticale exceptionale

Sonnek Engineering, pompe verticale exceptionaleCauti un furnizor de pompe verticale de cea mai buna calitate si nu gasesti? Noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de catre firma Sonnek Engineering din Sibiu. Aceasta firma iti pune la dispozitie binecunoscutele pompe fabricate de firma austriaca Sonnek Engineering care, cu cei peste 80 de ani de experienta in domeniu, este capabila sa satisfaca si cele mai exigente cereri.

Ce este o pompa?

Pompa este o masina sau un aparat care transforma energia, dintr-una din formele sale mecanice, in forma de energie hidraulica sau pneumatica, in scopul transportarii fluidului care primeste energia utila. Energia mecanica poate proveni din forta musculara sau de la un motor de antrenare.

Clasificare

Dupa numarul de fluide, pompele pot fi cu un fluid, adica cel transportat sau cu doua fluide, cel motor si cel transportat. Pompele cu un fluid primesc energia necesara de la un corp solid, ca de exemplu un piston, iar cele cu doua fluide, primesc energia de la fluidul motor.

Dupa starea de agregare a fluidului ce il transporta, pompele se impart in pompe:

– Hidraulice, pentru lichide;
– Pneumatice, pentru gaze.

Dupa tipul de realizare a pomparii, pompele pot fi:

– Desmodrome, adica cu mecanism;
– Cu lant cinematic cu desmodromie variabila.

Dupa numarul de curse active pe rotatie, pompele pot fi:

-Cu simplu efect, fluidul este pompat de o singura fata a pistonului, iar cursa activa este intr-un singur sens;
-Cu dublu efect, fluidul este pompat de ambele fete ale pistonului, iar cursele din ambele sensuri sunt active.

Dupa principiul de functionare si forma cavitatii de lucru, pompele se clasifica in:

– Pompe centrifuge;
– Volumice;
– Axiale.

Ce sunt pompele hidraulice?

Pompele hidraulice utilizeaza principiul transmisiilor hidrostatice. Pompele hidraulice deplaseaza un lichid de la presiunea inferioara din aval, ca de exemplu un nivel hidraulic inferior, la presiunea superioara din amonte. Diferenta de presiune pe care o invinge pompa, exprimata de obicei in m de coloana de apa, constituie inaltimea de ridicare a pompei, care este mai mare decat diferenta dintre presiunile din amonte si aval, datorita pierderilor din pompa si conductele sale. Volumul de lichid deplasat in unitatea de timp este debitul pompei, exprimat de obicei in m3/s. Puterea necesara pentru pompare este proportionala cu debitul pompei si cu inaltimea de ridicare.

Pompele verticale oferite de compania Sonnek Engineering din Sibiu sunt eficiente si robuste, de cea mai buna calitate si pot fi achizitionate la preturile cele mai avantajoase pentru tine. Pentru cele mai eficiente echipamente de pompare a fluidelor de pe piata, ai nevoie de cei mai buni furnizori, deci ai nevoie de Sonnek Engineering.

Pompele cu ax vertical comercializate de firma Sonnek Engineering din Sibiu sunt foarte utile cand este vorba de lacuri sau puturi si au motor exterior pentru a fi cat mai usor de Sonnek Engineering, pompe verticale exceptionale1intretinut. Ele au diferite modalitati de functionare pentru zonele in care nu este curent electric si pot fi utilizate pentru alimentarea cu apa, in cazul diverselor situatii de urgenta. Aceste pompe sunt fabricate din fonta gri sau bronz si pot dispune de un motor cu o capacitate de pana la 500 kW.

Apeland la produsele firmei Sonnek Engineering din Sibiu orice problema legata de pomparea fluidelor este rezolvata cu maximum de profesionalism, astfel vei avea garantia unui produs de cea mai buna calitate ce este in stare sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi.

Daca esti in cautare de calitate, cumpara si tu pompe verticale Sonnek Engineering. Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele Sonnek Engineering, suna la numarul 0369-429.900 sau trimite un e-mail pe adresa office.ro@sonnek.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.