Sonnek Engineering – Electropompe submersibile pentru o gama variata de utilizari!

pompe submersibileAtunci cand vorbim de chestiuni care tin de protectia mediului si pastrarea resurselor, un rol extrem de important il joaca colectarea si transportul apei uzate. Probleme continue, cum ar fi continutul crescut de substante solide din apa uzata, care ingreuneaza conditiile de operare a instalatiilor, necesita cai inovatoare pentru a imbunatati constant procesele si produsele conexe acestora. In astfel de spatii industriale, este recomandata utilizarea electropompelor submersibile, care sa transporte apa murdara fara excrementele si sedimentele depuse. O gama diversificata de electrompompe submersibile de cea mai buna calitate va este oferita acum de leaderii in tehnica de transportare a fluidelor, Sonnek Engineering din Sibiu.

Echipamente folosite atat in scop industrial, cat si rezidential, aceste pompe sunt deosebit de sigure in conditii de functionare la uscat, foarte rezistente si durabile si usor de intretinut. Nu prezinta manta de racire si sunt utilizate cu precadere in tranzitarea fluxurilor de ape reziduale, in domeniul industrial sau rezidential. Pompele submersibile Sonnek Engineering pentru apa curata se utilizeaza in fantani, rezervoare sau puturi. Ele pot fi automatizate in functie de aplicatia in care sunt instalate folosindu-se tablouri de comanda si control, senzori pentru lipsa apei, senzori de presiune, plutitori cu contacte electrice.

Pompele submersibile comercializate de firma din centrul tarii au aplicabilitate in domeniul alimentarii cu apa potabila, in irigatii si aspersare, in ridicarea presiunii in instalatii industriale. In achizitionarea acestor pompe, expertii companiei Sonnek va vor acorda toata asistenta dorita si vor pune la indemana dumneavoastra intregul sistem logistic de care aveti nevoie pentru a beneficia de avantajele acestor electropompe in conditii de siguranta si in parametrii optimi.

Electropompele submersibile comercializate de Sonnek Engineering deservesc o gama larga de utilizatori, atat casnici cat si industriali, evidentiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de intretinere si exploatare. Aceste tipuri de electropompe se utilizeaza pentru alimentari cu apa curata (fara particule abraziva) din puturi de 4”, 5” sau mai mari, ridicarea presiunii, irigatii, pomparea apei din bazine de stocare.

Caracteristici tehnice ale electropompelor submersibile:

– corp pompa submersibila din otel inox;

– turbina si difuzor pompe multietajate din policarbonat;

– garnituri pompe de apa din cauciuc;

– manson de sustinere arbore pompe submersibile din material ceramic;

– capacele carcasei din otel inox;

– arbore pompa submersibila din otel inox;

– temperatura maxima fluid vehiculat pompe submersibile: 30 grade;

– densitatea maxima de nisip admisa in componenta apei: 40 gr/m3;

– numar maxim de porniri/opriri: 15/ora;

– inaltime minima coloana de apa deasupra pompei: 1m.

Avantajele utilizarii pompelor submersibile Sonnek Engineering:

– toate partile care vin in contact cu fluidul sunt anticorozive;

– posibilitatea de montare verticala sau orizontala;

– clapeta de retinere integrata.

In ceea ce priveste aplicatiile acestor electropompe, cu ele se poate realiza pomparea apei din puturi – fantani de 5″ sau mai mari in diverse aplicatii de uz domestic, alimentare cu apa a a microinteprinderilor si mici sisteme de irigatie in agricultura si horticultura.

Specializata in domeniul tehnicii fluidelor, Sonnek Engineering este astazi un furnizor de produse pentru aplicatii complexe in domeniul tehnicii de transport a fluidelor – pompe si sisteme de pompare. De asemenea, compania activeaza in domeniul constructiilor de instalatii prin intermediul unor echipei specializate de ingineri, oferind solutii complete incluzand sisteme de control automatizat, montare, documentare si punere in functiune.

Date de contact:

Str. Faurului Nr. 9, Sibiu, Sibiu

Telefon: 0369 429 900

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.