Solutii pentru o bucatarie moderna de la Arcos

Solutii pentru o bucatarie moderna de la ArcosCa orice gospodina, visezi si tu sa ai parte de o bucatarie mare, moderna, amenajata intr-un stil unic si personalizat si sa ai parte si de mobilierul mult visat? Acest vis al tau poate deveni realitate cu mobila pe care Arcos ti-o pune la dispozitie.

Cine este Arcos? Aceasta companie din Timisoara are traditie in domeniul mobilei executate la comanda, caci si-a inceput activitatea inca din anul 1991, fiind una dintre primele companii producatoare de mobila din oras. Cei peste 20 de ani de experienta isi spun cuvantul, iar Arcos iti ofera atat mobilier pentru propria locuinta, cat si pentru birou. Indiferent ca-ti doresti o mobila facuta la comanda pentru bucataria ta, sau visezi la ceva extravagant pentru birou, Arcos reprezinta solutia ideala pentru tine.

Cum spuneam, Arcos este un mare producator de mobilier pentru bucatarie, iar tu esti interesata tocmai de acest aspect, deoarece vrei sa ai parte, in sfarsit, de bucataria mult visata. Ai nevoie de un mobilier adaptat trebuintelor tale, astfel incat sa poti gati cu cea mai mare placere pentru intreaga ta familie.

Si pentru ca intr-o bucatarie totul trebuie sa fie ordonat si la locul lui, Arcos iti pune la dispozitie serviciul de creare a mobilei de bucatarie personalizate, in functie de nevoile tale. Pentru inspiratie, poti vizita showroom-ul din Timisoara, iar apoi poti face comanda. Insa, inainte de aceasta, nu ar fi rau sa asculti si cateva sfaturi, care vin de la niste profesionisti.

Ce se mai poarta in 2013 in materie de mobilier pentru bucatarie?

1. O bucatarie moderna trebuie sa fie in primul rand rafinata si eleganta, iar apoi sa fie aerisita, ordonata si, desigur, bine utilata.

2. Mobila de bucatarie pentru anul 2013 ofera solutii care mai de care mai ingenioase, care rezolva problema spatiului in aceasta incapere, cat si tot ceea ce inseamna dificultati in depozitare. Apar multe sertare, dulapuri si dulapioare, astfel incat ordinea sa fie pastrata cat mai eficient.

3. In ceea ce priveste alegerea culorii, orice optiune este perfecta. In 2013 nu exista o culoare “regina”, ci poti face combinatii indraznete in functie de gustul si personalitatea ta.

4. Atunci cand se proiecteaza mobila pentru bucatarie, se ia in calcul pozitia corpului, care, atunci cand gatesti, trebuie sa fie una optima. Astfel, atat mesele, cat si coltarele sau scaunele de la Arcos sunt realizate incat sa-ti ofere functionalitate si confort.

5. Inaltimea tuturor articolelor este stabilita in functie de nevoile tale.

6. Se opteaza adesea pentru un mobilier placat sau lacuit.

7. In continuare, corpurile suspendate sunt la moda, deoarece te ajuta sa economissti astfel mult spatiu.Solutii pentru o bucatarie moderna de la Arcos1

8. Materialul cel mai utilizat pentru confectionarea mobilierului de bucatarie este in continuare palul melaminat.

9. In functie de spatiul de care dispui – locuiesti la apartament sau la casa – poti sa-ti faci o mobila cu mai multe sau mai putine corpuri. Daca spatiul este generos cu tine, nu ezita sa comanzi si o “insula”, care este un corp al mobilei situat in centrul bucatariei. De obicei aici este amplasat aragazul, cuptorul, hota si un blat mare de bucatarie pe care poti gati.

Pentru toate acestea nu ezita sa apelezi la Arcos, mesterul bucatariei tale de vis!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege mobilier de bucatarie Arcos. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Arcos? Suna la numarul 0356-170.199 sau trimite un e-mail pe adresa office@arcosmob.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.