Solarii folie dubla de la Phoenix Spor Construct

Societatea Phoenix Spor Construct din judetul Timis va pune la dispozitie solarii folie dubla, cu structura metalica, destinate culturilor de legume, dar nu numai. Pentru detalii, parcurgeti randurile ce urmeaza.

Solarii folie dubla? Phoenix Spor Construct vi le ofera la un pret avantajos!

Daca sunteti in cautarea unor solarii folie dubla pentru culturile de legume din propria gospodarie, plantate pentru consumul propriu sau pentru cele care va aduc un profit datorita vanzarii lor, trebuie sa stiti ca societatea Phoenix Spor Construct va poate satisface necesitatile si cerintele atunci cand vine vorba despre astfel de produse.

Caracteristici solarii folie dubla

solarii folie dublaSolariile pe care le confectionam si pe care le punem la dispozitia voastra, sunt solarii profesionale, cu doua randuri de folie, astfel ca acestea se bucura de o izolatie termica superioara, in orice anotimp, in special in sezonul rece. Castigul de temperatura este de 6-8 grade in plus la cele cu folie dubla fata de solariile realizate dintr-o singura folie. Partea laterala dreapta a solariilor au o inclinatie de 15-20 de grade, fata de verticala, pana la inaltimea de 1,50 m, permitand in acest fel, utilizarea intregii suprafete acoperite, pana la margine. Acumularea zapezii este imposibila avand in vedere faptul ca partea superioara a solariilor a fost gandita tocmai pentru a impiedica acest lucru. Capetele au cate 4 usi acoperite cu folie dubla si o fereastra ce faciliteaza accesul si aerisirea. Toate acestea sunt demontabile astfel ca accesul este posibil si pentru utilaje mari. Structura metalica de tip ferma, cu zabrele, este grunduita si vopsita sau zincata, fiind usoara, supla, rezistenta si are un aspect deosebit.

De ce sa alegeti solarii folie dubla de la Phoenix Spor Construct?

Alegandu-ne ca si partener de afaceri, veti beneficia de solarii folie dubla concepute pentru a rezista la conditiile meteo nefavorabile, care au o durata mare de viata. Acestea se comporta foarte bine in timp, dovada fiind ca nu am primit nicio reclamatie, iar numarul de solarii pe care le-am vandut, nu este unul neglijabil. Foliile sunt tratate UV, sunt protejate impotriva insectelor, prezinta o elasticitate si rezistenta mecanica sporita si termicitate IR. Pe interior se monteaza o folie anticondens ce are rolul de a forma o perna de aer si de a opri condensul de pe folia exterioara sa ajunga la plante, evitandu-se manarea acestora.

Mai multe despre Phoenix Spor Construct

Compania Phoenix Spor Construct dispune de personal calificat, bine instruit si experimentat, precum si de materiale de calitate si de echipamente performante pentru a va asigura furnizarea de servicii de calitate, care sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

In functie de necesitatile si preferintele voastre, proiectam solarii folie dubla si le montam intr-un mod corect, eficient si intr-un timp scurt. Va intampinam cu solutii optime, practice si personalizate astfel incat cultivarea legumelor sa se realizeze in cele mai bune conditii, bucurandu-va de culturi bogate si sanatoase. Produsele noastre sunt livrate in orice zona a tarii, la preturi avantajoase.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cu interes solicitarile pentru a le solutiona in cel masi scurt timp!