Solarcenter.ro-Panouri solare Baia Mare. Energie de la Soare!

Imagineaza-ti un camin calduros si confortabil pentru care nu trebuie sa platesti facturi. Suna tentant, nu? Ei bine, afla ca iti poti lua adio de la facturile de intretinere printr-o metoda tot mai populara in intreaga lume. Este vorba despre panourile solare, singurele alternative prin intermediul carora obtii confort cu investitii minime.

Odata instalate, panourile solare produc energie pentru electricitate, energie pentru incalzirea locuintei si pentru producerea apei calde menajere. Panourile solare au un grad de poluare zero si au o durata de viata de peste 30 de ani.

Te-ai hotarat sa adopti un stil de viata ECO si vrei sa te bucuri de beneficiile unor panouri solare? Consulta oferta celor de la Solarcenter, companie cu peste 10 ani de experienta in domeniul energiei regenerabile si cu peste 20 de ani in domeniul  instalatiilor energiei termice.

Solarcenter iti pune la dispozitie o gama extrem de vasta in materie de panouri solare Baia Mare, o gama special conceputa pentru toate tipurile de cladiri si necesitati.

In oferta Solarcenter gasesti panouri fotovoltaice si panouri solare termice, toate de ultima generatie si comercializate la preturi accesibile.

Asadar, daca esti in cautarea de panouri solare Baia Mare, acceseaza www.solarcenter.ro si afla mai multe.

Panouri solare Baia Mare-Solarcenter. Tehnologie avansata, confort si grija pentru mediu

Daca in urma cu 20 de ani cineva ti-ar fi spus ca poti sa iti incalzesti locuinta direct de la Soare, probabil l-ai fi considerat un vizionar excentiric. Iata ca miracolul s-a produs si mult, a fost imediat adoptat de toti cei care vor un stil de viata mai evoluat, mai modern, mai avantajos.

Ce sunt panourile solare?

Panourile solare sunt grupuri de celule solare care functioneaza impreuna, cu scopul  de a furniza energie electrica. Mai mult, panourile solare au rol intermediar de transfer intre energia solara gratis eliberata de soare si energia termica necesara oamenilor pentru un confort optim.

Cu alte cuvinte, aceste dispozitive tehnologice avansate pot fi utilizate pentru a genera energie electrica (panouri fotovoltaice) sau pentru a genera energie termica pentru incalzirea unei cladiri (panouri solare termice).

Care sunt avantajele oferite de panouril solare?

–        asigura un grad ridicat de captare a energiei solare

–        grad de poluare zero. Asigura protectia mediului inconjurator

–        energie regenerabila. Salveaza resursele Pamantului

–        functioneaza pe baza unei energii interminabile

–        reduc costurile de energie consumata cu aproximativ 70%

–        pot fi amplasate pe acoperisul cladirilor dar si pe terenuri plate

–        ofera energie atat in sezonul rece, cat si in cel cald

–        se monteaza usor, sunt extrem de rezistente la intemperii  si nu necesita intretinere speciala

–        functioneaza fara probleme zeci de ani

Solarcenter-Panouri solare Baia Mare. Economiseste si bucura-te de confort

Daca vrei amortizarea investitie intr-un timp foarte scurt, alege panouri solare performante, la preturi corecte. Unde le gasesti? In oferta Solar Center-furnizor de panouri solare Baia Mare.

Panourile solare puse la dispozitie fac parte din noua generatie a echipamentelor de acest gen si ajuta la reducerea intre 50% si 100% a consumului de energie electrica. In plus, panourile solare acopera pana la 100% din necesarul de apa calda menajera a locuintei tale.

Panourile solare comercializate de Solarcenter sunt recunoscute pe plan mondial gratie raportului calitate-pret. Colaboram cu producatori si branduri de renume pe piata de profil, motiv pentru care poti fi sigur de performanta echipamentelor prezente in catalogul nostru.

Pentru a consulta intreaga oferta si pentru a comanda panouri solare Baia Mare, acceseaza pagina www.solarcenter.ro si contacteaza-ne. Te asteptam cu servicii gratuite de consiliere in alegerea echipamentelor.