Solar Watts – Utilitatea aplicelor de tavan cu led!

Spoturi cu led-uri de la Solar WattsFie ca te-ai mutat in casa noua sau ai renovat casa in care locuiesti, iluminatul interior este un element cheie atat pentru functionalitatea spatiului, cat si pentru stilul si aspectul final al acestuia. Solar Watts ofera aplice de tavan cu led-uri care se pot amplasa in orice spatiu, cum ar fi hoteluri, restaurante, benzinarii, spitale si magazine. Corpurile de iluminat cu leduri sunt caracterizate printr-un aspect estetic, confera lumina echilibrata si sunt din ce in ce mai des utilizate in spatiile publice si comerciale. Iluminarea interioara cu aplice de tavan cu led aduce un aspect curat si o lumina fluida. Ea poate sa fie folosita pentru ca incaperile sa fie luminate mai bine, sau pentru a scoate in evidenta anumite obiecte sau elemente. Desi aplicele sunt instalate intre grinzile tavanului, in cazul cladirilor noi sau al celor renovate, se mai obisnuieste sa fie plasate pe corpuri de mobilier, ca parte a iluminarii ambientale. Evita sa plasezi aplicele foarte aproape una de alta sau in linie deoarece vei obtine impresia unei piste de aeroport.

Avantajele led-urilor

Led-urile sunt surse de lumina miniaturale, acoperite cu fosfor, ce produc lumina la trecerea curentului electric prin ele. Sunt foarte compacte si mult mai eficiente decat sursele traditionale: cu pana la 85% mai eficiente decat sursele incandescente si cu aproximativ 10% mai eficiente decat sursele compact fluorescente. Acestea sunt caracterizate prin reducerea costurilor de energie, costuri de mentenanta reduse, rezistenta mare la vibratii si socuri, lumina echilibrata si capacitatea de a reduce tensionarea ochilor. Toate acestea cumulate conduc la o eficienta mult superioara fata de solutiile clasice, aspect ce se va reflecta si in consumul de energie electrica. Economia de energie depaseste frecvent 50% fata de sursele traditionale. Durata de viata a led-urilor este mult mai mare decat cea a surselor de iluminat cu incandescenta sau fluorescente; acestea nu necesita filtre pentru a produce lumina de o anumita culoare. Sursele de iluminat cu led pot fi compacte, dimensiunea redusa si lumina directionala oferind posibilitatea unor solutii inovative. In plus, led-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu led sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului.

De ce sa alegi Solar Watts?

Compania Solar Watts activeaza in domeniul producerii, importului, distribuirii si montarii de panouri solare si corpuri de iluminat in vederea furnizarii energiei electrice. In cazul in care iti doresti sisteme eficiente, care sa duca la scaderea platii la energia electrica, societatea iti pune la dispozitie o gama ampla de produse, printre care: corpuri de iluminat pe baza de led, aplice cu leduri, becuri cu leduri, lampi industriale cu leduri, si spoturi cu leduri cu un consum cu pana la 80% mai mic. Promovand protejarea mediului inconjurator, compania furnizeaza clientilor produse de inalta calitate. Achizitioneaza aplice de tavan cu led oferite de Solar Watts pentru amenajarea camerei si pentru a reduce costurile de energie electrica.

 

Datele de contact ale firmei Solar Watts

Adresa firmei: Str. Dorobantilor, Nr. 623, Bl.7, Braila

Telefon: 0721 381 949

Email: office@solarwatts.ro