Solar Watts – Profita de avantajele iluminatului stradal cu LED!

1352918628_ml-03518wIn ultimul deceniu au aparut corpuri de iluminat tot mai performante ce folosesc tehnologia iluminatului cu LED. Acest tip poate fi folosit in absolut toate situatiile in care erau folosite si becurile clasice, deoarece poate fi inclus in orice tip de fasung (piesa de forma cilindrica in care se insurubeaza un bec, pentru a-l conecta la circuitul electric). Astfel, exista lampi cu LED care imita perfect forma unui bec cu incandescenta. De asemenea, exista tuburi cu LED asemenea lampilor fluorescente (cu neon), cu diferenta ca tuburile contin o consola longitudinala, in care sunt montate, in socluri speciale, LED-uri. Exista, in plus, benzi cu LED-uri, care sunt flexibile si pot fi montate oriunde este nevoie, de pilda ca sursa de iluminare a blatului de  bucatarie, montata sub dulapul suspendat. Exista, nu in ultimul rand, posibilitatea de a monta LED-uri solitare, oriunde este nevoie – in tavan, perete si chiar in podea, inclusiv in mediile umede. Posibilitatile sunt nelimitate!

Daca va doriti sa beneficiati de astfel de sisteme eficiente, care sa duca la scaderea platii la energie electrica, firma Solar Watts din Braila va pune la dispozitie o gama ampla de produse, corpuri de iluminat pe baza de LED, aplice cu leduri, becuri cu leduri, lampi industriale cu leduri, spoturi cu leduri cu un consum cu pana la 80 % mai mic. Infiintata in anul 2009, Solar Watts activeaza in domeniul producerii, importului, distribuirii si montarii de corpuri de iluminat cu LED si panouri solare in vederea furnizarii energiei electrice. In ceea ce priveste iluminatul stradal cu cu LED-uri, produsele firmei din Braila pot inlocui corpurile clasice cu halogen ce sunt folosite pentru iluminatul acestor spatii, fara a realiza modificari majore.

 Corpurile de iluminat cu LED oferite de Solar Watts sunt viitorul in iluminatul stradal. LED-urile sunt acum o alternativa viabila la iluminatul stradal clasic, date fiind in principal avantaje demne de luat in calcul, printre care:

– Consumul unui corp de iluminat stradal cu LED-uri este mai putin de jumatate din consumul unui corp de iluminat stradal clasic;

– Cheltuielile practic zero cu mentenanta, deoarece sursele clasice au o durata de viata mult mai mica decat cea a LED-urilor;

– In aproximativ 2-3 ani cheltuiala cu achizitionarea corpurilor de iluminat stradal cu LED-uri se amortizeaza doar din economiile obtinute prin reducerea consumului energetic si datorita faptului ca mentenanta in cazul iluminatului cu LED-uri este zero timp de cel putin 5 ani de zile.

– Randamentul optic al corpurilor de iluminat stradal cu LED-uri este superior celor cu reflector clasic

– Randamentul surselor de alimentare este de asemenea superior

– Gama de tensiuni la care se alimenteaza sursele de alimentare a corpurilor de iluminat cu LED-uri este mult mai larga, incepand de la 90 pana la 250V

– LED-urile sunt mult mai rezistente la vibratii si solicitari mecanice

– LED-urile sunt ecologice, fara componente periculoase pentru mediu

– Performantele lampilor cu LED se imbunatatesc la temperaturi scazute. Lampile fluorescente, in special cele pe baza de amalgam, functioneaza deficitar la temperaturi scazute, fiind necesare tensiuni mari pentru a se aprinde si avand un flux luminos mai scazut. Din acest motiv lampile cu LED sunt utile pentru aplicatii din spatii refrigerate, congelatoare, camere reci, aplicatii exterioare.

Date de contact:

Adresa: str. Dorobantilor, nr.623, bl.7,

Braila, Jud. Braila

Adresa web: www.solarwatts.ro

Tel.: 0721.381.9490721.381.949 / 0765.477.5010765.477.501

Email: office@solarwatts.ro