Solar Watts – Pentru un plus de lumina!

atexVrei corpuri de iluminat care sa consume mai putin si cu o durata de viata mai mare? Vrei sa platesti mai putin la factura de energie electrica? Compania Solar Watts, din Braila prezinta corpurile de iluminat cu led Atex. Cu o garantie de 3 ani, aceste corpuri de iluminat sunt recomandate pentru campurile petroliere, locurile periculoase si orice atmosfera de gaz exploziv. Compania distribuie si monteaza panouri solare si corpuri de iluminat pentru furnizarea energiei electrice. Solar Watts ofera o gama ampla de produse, de la corpuri de iluminat pe baza de led, aplice cu leduri, becuri cu leduri, lampi industriale cu leduri, spoturi cu leduri cu un consum cu pana la 70% mai mic fata de iluminatul traditional. In plus, firma furnizeaza numai produse de calitate, ce asigura protejarea mediului inconjurator.

Corpurile de iluminat Atex sunt utilizate pentru campurile petroliere, rafinarii de petrol, platforme offshore de petrol, centrale electrice, statii de benzina, rezervoare de petrol, debarcadere , tuneluri, statii de pompare, subcentrale, baze militare, locuri periculoare, precum si in orice atmosfera cu gaz exploziv. Aceste corpuri de iluminat sunt din aluminiu turnat, avand un strat anti-static si unul anti-coroziune, cu grad ridicat de explozie. Produsele Atex sunt rezistente la presiune, praf si apa, iar lentilele sunt confectionate din PC antiglont, fiind rezistente atat termic, cat si la coroziune, asigurand  o transmisie a luminii foarte buna. Corpurile de iluminat prezinta un design patentat ce confera o disipare a caldurii si o durata de functionare de 50.000 de ore. Solar Watts recomanda produsele Atex pentru rezistenta la coroziune si explozie si datorita faptului ca sunt extrem de fiabile presupun costuri minime de intretinere. Un mare beneficiu al acestor produse este conferirea unui efect de iluminare clar, fara dublarea imaginii.

Corpurile de iluminat pe baza de led-uri pot fi utilizate in cadrul locuintelor personale, in birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, fabrici, hale industriale, parcuri publice, benzinarii, strazi si autostrazi, spitale sau pot servi la iluminarea statuilor, stadioanelor, panourilor publicitare, in functie de gradul de luminozitate, puterea si temperatura culorii alese de client. Led-ul este o sursa mica de lumina, insotita in mare parte de un circuit electric care determina modularea formei radiatiei luminoase. Led-urile folosesc diode emitatoare in scopul producerii de lumina. Sursa micuta numita LED se ilumineaza cu ajutorul electronilor care se misca printr-un material semiconductor. Doar o mica cantitate de caldura se produce in spatele diodei, astfel ca Led-urile sunt reci la atingere. Utilizate ca indicatori pentru dispozitivele electronice, au inceput sa fie utilizate in aplicatii de putere ca surse de iluminare. Culoarea luminii poate varia dupa compozitia si starea materialului semiconducator folosit si poate fi in spectrul infrarosu, vizibil sau ultraviolet.   Led-urile nu sunt sensibile la socuri mecanice si vibratii, nu sunt afectate de porniri si opriri repetate, nu impune un interval de timp pana la realizarea unui nivel de iluminare si se aprind instant independent de temperatura exterioara.

Daca vrei sa luminezi eficient si economic spatii mari, dar si pentru confortul personal, achizitioneaza cu cea mai mare incredere corpurile de iluminat Atex, comercializate de Solar Watts la cele mai avantajoase preturi. O sa ai nevoie de un iluminat puternic pentru a vedea cat de mica e factura de la energia electrica!