Soft-uri de proiectare doar prin Cad Works International

Software-SolidWorks-Simulation-e67CQInginerii, arhitectii si geodezistii, pe langa viziune si creativitate, au accesul spre un element cu adevarat eficient in activitatea lor de proiectare: proiectarea asistata de calculator, o alternativa ce vine sa inlocuiasca planseta de desenare. Practic, aceasta metoda de proiectare, dezvolta tehnologia avansata a intreprinderii viitorului asistata complet de calculator, de real ajutor in domenii precum: arhitectura, constructii, drumuri si poduri, industria aeronautica, industria de automobile, electronica si electrotehnica, design industrial, inginerie mecanica, precum si multe altele. Astfel, trecerea de la idee la realitate se realizeaza rapid si intuitiv prin intermediul calculatorului si al softurilor performante.

Proiectarea asistata de calculator este o activitate de utilizare a unui sistem de calcul in proiectarea, modificarea, analiza si optimizarea proiectarii. In plus, sistemul de calcul este format din echipamente si programe care asigura functiile necesare in proiectare. Programele aplicative variaza in funcite de tipul liniilor de productie, de procesul de fabricatie si de specificul pietei de desfacere. Invatarea procedurilor principale de desenare grafica la calculator este un pas important, motiv pentru care specialistii din domeniu proiectarii asistate de calculator, recomanda diverse pachete de programe, care includ si siteme de desenare. Unul dintre cele mai utilizate si populare softuri, este SolidWorks Premium, program folosit de peste 2 milioane de ingineri si designeri.

Desenarea propriu-zisa la calculator, urmeaza, de regula, aceleasi metode si procedee traditionale, cu diferenta ca echerul si creionul sunt inlocuite de mouse si tastatura. Eficient, simplu si rapid. Cu alte cuvinte, se selecteaza formatul pe care se pregateste desenul, se decide asupra unitatilor de masura si a scarii, pentru ca mai apoi sa se inceapa crearea geometriei, cu posibilitatea de editare a desenelor, utilizatorul putand astfel sa modifice geometria in diferite moduri. SolidWorks este cel mai raspandit soft de proiectare 3D, destinat unei game largi de industrii, care ofera beneficiile unui sistem complet de unelte sofware 3D pentru a crea, a simula, publica si administra diferite proiecte.

SolidWorks este un program de proiectare 3D mecanica parametrizata, dintre cele mai performante la ora actuala. Programul se distinge  prin faptul ca orienteaza atentia utilizatorului catre proiectarea propriu-zisa si nu spre modul de folosire a softului ca atare. SolidWorks iti ofera functii puternice, usor de realizat, care iti permit sa automatizezi sarcinile si sa optimizezi fluxul de lucru. Mai mult decat atat, de complexitatea acestui soft s-au convins, nu mai putin de 200.000 de companii din intraga lume, care prin intermediul acestui program isi simplifica cu mult munca de proiectare.

Cad Works International, furnizorul de solutii de proiectare si executie asistata pe calculator, iti pune la dispozitie soft proiectare, pentru toti cei pasionati de aceasta activitate. Astfel, achizitionand softul Solid Works Premium, vei avea cel mai bun instrument aflat pe piata, usor de utilizat, cu interfata intuitiva, care poate fi personalizata.

Cad Works International cu sediul in Craiova, ofera solutii optime pentru intreprinderile ce au ca desfasurare activitati care includ proiectarea mecanica, electrica si electronica. Produsele ce tin de soft-ul SolidWorks sunt impartite in Premium, Simulation, Eneterprise PDM si 3D Via Composer. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie si produse pentru scanare 3D, dar si sisteme de printare 3D. Cei apropape 20 de ani de experienta in domeniu, fac din Cad Works International, partenerul de care ai nevoie pentru optimizarea activitatilor tale. In plus, pentru ca tu sa ai accesul spre servicii complete, oferim si servicii de instruire, instalare, configurare, suport tehnic si consultanta. Pentru informatii suplimentarea acceseaza pagina noastra de internet si convinge-te.