Smart Print-Tiparire cataloage si ideile tale prind contur!

tiparire cataloageAi un nou produs de care vrei sa afle toata lumea? Serviciile pe care le oferi au nevoie de un plus de vizibilitate? Alege cea mai eficienta metoda de reclama: cataloagele de prezentare. Sunt practice, au un design atractiv si prezinta in detaliu date despre produsele/serviciile incluse in portofoliul firmei tale. Pentru ca impactul sa fie unul mare si pentru ca viitorii clienti si colaboratori sa aiba o impresie cat mai clara asupra ofertei tale, este necesar sa apelezi la o firma specializata in tiparire cataloage.

Prin serviciile de tiparire cataloage ideile tale prin contur! Forma, lizibilitatea, imaginile, calitatea materialelor raman la alegerea ta.

Pentru inceput apeleaza la Smart Print, firma cu experienta in tot ceea ce inseamna tiparire cataloage si nu numai. Serviciile oferite sunt de o calitate fara cusur, iar preturile practicate sunt mai mult decat prietenoase! Putem tipari orice tip de catalog, fie ca este vorba de unul clasic, ori de unul atipic, indiferent de design sau continut. Rezultatul: un catalog reprezentativ, convingator prin continut, calitate si estetica!

Tiparire cataloage-Prima impresie conteaza!

O lege nescrisa a comertului spune ca orice agent de vanzari care se respecta, trebuie sa aiba asupra sa o carte de vizita si un catalog de prezentare pe care sa le ofere colaboratorilor si viitorilor clienti. O carte de vizita trebuie sa aiba un design simplu si trebuie sa includa informatii de baza despre firma la care agentul lucreaza. Nu acelasi lucru se poate spune despre catalogul de prezentare. Comparativ cu o carte de vizita, catalogul include o gama mai larga de informatii, are un design mai complex si un efect mai mare asupra celui care il primeste.

Ce este un catalog de prezentare?

Un catalog este o modalitate de prezentare eficienta prin intermediul careia se pun in lumina calitatile mai multor produse sau servicii oferite de firma pe care o detii. Volumul de informatii pe care un catalog il prezinta este mai mare decat in cazul unui pliant, iar probabilitatea ca acesta sa-si atinga scopul este garantata. Pentru a-si putea indeplini scopul, un catalog de prezentare trebuie sa contina descrieri complete (pentru servicii/produse) si imagini atractive, totul intr-un format profi!

Asadar, mizeaza pe descrieri, pe culoare si pe informatii lizibile. Si pentru ca prima impresie conteaza, alege materiale calitative si nu pe cele de mana a doua. Poti opta pentru un catalog tiparit pe carton mat sau lucios, legat cu capse speciale sau cu spirala metalica. Pentru a da o nota distinctiva catalogului poti alege o metoda originala de finisare. Mai exact, poti miza pe efectul lacuirii selective sau te poti focusa asupra  literelor reliefate.

Cine iti ofera servicii tiparire cataloage ,la super-preturi si intr-o maniera personalizata?

Daca ai de tiparit un catalog, poti contacta Smart Print si astfel te poti bucura de o calitate desavarsita. Cei peste 20 de ani de experienta pe piata de profil din Romania ne recomanda ca fiind un partener de nadejde atunci cand ai nevoie de servicii tiparire cataloage.

Solutiile pe care ti le propunem te ajuta sa te promovezi intr-un mod eficient, sunt ingenioase, se pot personaliza si au preturi accesibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa consulti oferta tiparire cataloage de pe www.smartprint.ro.