Slava – lux si eleganta pentru mobilier hotel

camera-hotel-diana-1378972490920-1024x683Ambianta unei locatii, fie ea hotel, restaurant sau cafenea, este vitala. Designul trebuie ales cu grija, in special mobilier hotel, trebuie luate in calcul si aspecte legate de ergonomie, functionalitate si confort, stil, unicitate, originalitate si personalitate a mobilierului astfel incat acesta sa atraga clientii si sa-i fidelizeze.

Ce se poarta in materie de mobilier hotel in 2015

Furnizorii din domeniul Horeca, fie ca vorbim despre furnizorii de mobilier hotel, despre cei specializati pe comercializarea de scaune, saltele sau aparatura pentru bucatarii, au ajuns la concluzia ca trendul in Romania este cu mult mai avangardist si mai “cool” in comparatie cu alte tari din Europa Occidentala, locatiile din aceste tari fiind amenajate intr-un stil minimalist.

In Romania trendul minimalist, cel putin in ceea ce priveste mobilier hotel, nu este foarte bine primit. La noi este foarte apreciat stilul etnic care foloseste forme, culori, tapiterii si elemente de decor cu ajutorul carora amenajarea interioara este impecabila.  Pentru mobilier hotel se folosesc materiale dintre cele mai diverse ce te transporta in zonele de provenienta ale acestora.

Pe langa elementele traditionale si etnice care ofera apartenenta si dau bine, in locatiile Horeca predomina si trendul industrial si trendul care are in centrul atentiei materialele reciclate. Astfel, intr-un hotel unde mobilierul trebuie sa fie rezistent si durabil si sa faca fata uzurii se pot aduce si obiecte reconditionate precum ferestrele, obiectele de iluminat sau diverse articole care dupa reconditionare au un cu totul alt scop decat cel initial. De asemenea, trebuie sa amintim si de stilul nordic in care predomina lemnul natual, liniile simple, fara decoratiuni multe, insa foarte confortabil si estetic. Acesta este opusul stilului etnic.

Astfel, in 2015 se pune mare accent pe amenajarile pline de personalitate, nu se opteaza pentru un stil anume in ceea ce priveste mobilier hotel, nu se pune accent pe o singura culoare, pe o gama cat mai restransa de finisaje sau de materiale. Vorbim despre un mix intre stilul eco, cel industrial, nordic, traditional si etnic care atrage fara doar si poate.

Mobilier hotel Slava este numai pentru cunoscatori

Mobilier hotel in tendinte gasesti de cumparat la Slava. Aceasta companie producatoare, importator si distribuitor de branduri renumite iti ofera varietate, design impecabil si preturi competitive.

Chiar daca ceea ce Slava iti propune nu imbina in acelasi produs stilul eco cu cel traditional si cel nordic, vorbim despre mobilier hotel elegant si rafinat, un stil la care romanii sunt foarte sensibili. Materialele sunt atent selectionate, finisajele sunt realizate cu grija, poti opta pentru modele clasice sau moderne, robustete, stil compact si preturi bune.

Mobilier hotel Diana este un astfel de exemplu. Apeland la mobilier Diana camera este amenajata cu mult bun gust si contine un pat PH, o masa si 2 fotolii, o placa TV PH, birou BH, colt CH si suport de bagaje. Daca ai nevoie doar de fotolii, masa si masuta de cafea  pentru holul hotelului, tot Slava te poate ajuta cu modele deosebite.

Ia legatura cu specialistii Slava si personalizeaza-ti cu mult bun gust afacerea!