Sisteme termosifon – un pas catre un viitor mai bun

sisteme termofison

Natura chiar este darnica cu noi, insa prea putini dintre noi realizam asta. Cei mai constienti nu doar ca o protejeaza prin diferite metode, dar chiar se bucura si de avantajele oferite gratis de natura ce ne inconjoara.

Una dintre problemele care magina astazi cuvantul “ecologie” este productia crescuta de monoxid de carbon, cauza directa a utilizarii in exces a combustibililor fosili. In acest sens, lumea are nevoie de o schimbare cat mai urgent cu putinta. Si nu orice schimbare, ci una fundamentala, pentru ca ar trebuiesa fim cu toii constienti ca nu mai exista o planeta de rezerva pe care am putea migra miraculos cu totii.

Soarele nu ne ofera doar vreme furmoasa, bronz si chef de iesit la plimbare. Soarele ofera energie care exploatata asa cum se cuvine iti poate da energie electrica, apa calda menajera si caldura fara ca tu sa platesti nici un leu macar. Este adevarat ca trebuie sa investesti in echipamentele care vor permite sa se intample aceasta colectare a energiei provenita de la soare, dar crede-ne ca investitia se va amortiza in doar cativa ani. Panourile solare reprezinta inventia care ajuta la protejarea mediului inconjurator si care iti va oferi toate beneficiile mai sus mentionate.

Ti-am captat atentia si chiar interesul si vrei sa investesti in achizitionarea si instalarea unora astfel de echipamente, dar nu stii la cine ai putea sa apelezi? Nu iti face griji! Compania Solarom iti sta la dispozitie oricand ai nevoie de informatii si de produse de o calitate desavarsita. Daca esti interesat de sisteme termosifon, afla ca de aici poti achizitiona aceste sisteme cu panouri solare SunSystem si Solahart, de cea mai buna calitate. Solarom iti ofera aceste sisteme cu capacitati de la 150 litri pana la 300 litri si care pot fi utilizate tot anul pentru a produce apa calda.

Aceste sisteme termosifon pot fi cu circulatie naturala a agentului termic si sunt formate din colectot (unul sau doua, in functie de model), vas de expansiune si boiler la exterior. Atat boilerul cat si panoul va fi comercializat atat cu conducte, suporturi, izolatie si fitinguri.

In cazul unor sisteme termosifon principiul de functionare este cat se poate de simplu. Din moment ce agentul termic este incalzit, acesta se va deplasa spre partea superioara a panoului si apoi prin camasa boilerului, loc in care se face transferul termic, dupa care circulatia se reia. Solarom iti pune la dispozitie sisteme termosifon pentru acoperisuri plane si inclinate, emailate la interior. Fiabilitatea lor este crescuta iar durata de exploatare este indelungata.

Sediul companiei Solarom este in Constanta si activeaza in domeniul comertului cu sisteme solare si elemente care compun aceste sisteme inca din anul 2007. Compania colaboreaza cu Solahart si SunSystem pentru oferi clientilor echipamente de cea mai buna calitate. Pe langa sisteme termosifon, de aici mai puteti achizitiona si panouri solare, sisteme si kituri complete, centrale pe lemne, pe paleti sau cu gazeificare, accesorii pentru instalatii de acest tip, boilere solare etc.

Apeleaza la firma Solarom pentru solutii de viitor!