Sisteme stingere incendiu de la Helinick

helinickIncendiile sunt dezastre devastatoare, fiind capabile sa distruga totul in calea lor in doar cateva minute. Pe langa pierderile materiale uriase, acestea se pot solda de multe ori si cu pierderea de vieti omenesti. Tocmai de accea este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a stinge un incendiu cat mai rapid. In acest scop, sunt inventate tot felul de aparate din ce in ce mai performante pentru a minimaliza pierderile.

Cu toate ca vietile umane sunt pe primul loc, de multe ori ne gasim in situatia in care am pierdut intr-un incendiu lucruri cu adevarat valoroase. Obiectele construite din materiale ce au rezistenta redusa nu sunt distruse doar de foc, ci si de apa sau de alte substante utilizate pentru stingerea focului. In cazul unui muzeu, unui laborator medical sau unei biblioteci de pilda, un incendiu poate aduce pagube majore din punct de vedere material chiar daca este stins la timp; cartile, obiectele vechi sau medicamentele pot fi distruse doar fiind stropite cu substantele de stingere. Ce poti face in astfel de cazuri?

Tot ce ai de facut este sa apelezi la sistemele de stingere a incendiilor oferite de compania Helinick! Firma Helinick este prima care aduce pe piata sistemele de stingere a incendiilor ce reduc pagubele si nu produc pierderi  suplimentare. Apeland la Helinick, veti avea parte de o tehnologie inovatoare, extrem de eficienta, care va aduce nu doar garantia sigurantei, ci si posibilitatea de a va pastra obiectele importante intacte in urma unui incendiu.

Compania Helinick va pune la dispozitie sistemele MX-1230, One-U-1230 sau MX-200, sisteme extrem de sigure, caracterizate prin performanta deosebita. In urma utilizarii acestora, nu numai ca nu veti observa nicio urma de reziduuri, dar nu va fi nevoie nici de curatare in urma deversarii. Mai mult decat atat, firma Helinick foloseste agentul de stingere FM200 cu scopul de a reduce pagubele si de a actiona conform normelor ecologice in vigoare.

Agentul de stingere FM200 actioneaza asupra focului in forma de gaz, garantand stingerea acestuia in aproximativ 10 secunde. Mai mult decat atat, FM200 iti protejeaza sanatatea atat tie, cat si celor din jur, deoarece nu are efecte toxice asupra persoanelor ce intra in contact cu acesta. FM200 este folosit peste tot in lume, in special in cazul incendiilor ce implica instalatii electrice si IT. In plus, acesta nu are efecte devastatoare asupra mediului inconjurator, actionand fara a lasa in urma reziduuri toxice si fara a afecta stratul de ozon.

Vrei sa te protejezi atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau si nu doresti sa te confrunti cu pagubele materiale rezultate in urma unui incendiu? Apeleaza cu incredere la sistemele de stingere a incendiilor Helinick! Compania noastra are reprezentanti in toate marile orase ale Romaniei: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Iasi, Constanta, Craiova si Galati. Pentru mai multe informatii, te rugam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Sediu central:

Adresa : str. Eraclie Arion, nr 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0214/ 044.444

Adresa de e-mail: office@helinick.ro

Service & Mentenanta:

Adresa : Airport Plaza, Str. Drumul Garii Odaii, nr 1A, Corp B, etaj 2, Otopeni

Telefon: 0214/100.923

Adresa de e-mail : service@helinick.ro