Sisteme pontaj electronic de la SVT Electronics!

sisteme pontaj electronicFie ca aveti o firma de mici deimensiuni sau sunteti administratorul unei companii care detine mai multe filiale si puncte de lucru distribuite in toata tara, cu siguranta va confruntati cu probleme legate de angajati, mai exact, cu respectarea de catre acestia a timpilor de lucru. Vreti sa puteti sa-I monitorizati, sa stiti cand ajung la munca si pleaca , numarul de pauze pe care-l iau precum si cum lucreaza in schimburi, daca este cazul. Pentru asemenea situatii aveti nevoie cu siguranta de instalarea unor sisteme pontaj electronic. Chiar daca puteti fi tentati sa credeti ca utilizand sistemele clasice de pontaj puteti avea control total asupra angajatilor in realitate acestea nu vor rezolva niciuna din problemele mentionate anterior. Din contra, aceste sisteme clasice va pot crea noi probleme datorita nevoilor de intretinere, colectare si centralizare a datelor, care devin incorecte. In mod evident, daca veti opta pentru sisteme pontaj electronic, veti avea parte de o centralizare automata a datelor.

Daca sunteti in cautarea unor sisteme pontaj electronic de cea mai buna calitate si la preturi extrem de atractive ,compania SVT Electronics are solutiile potrivite pentru firma si anagajatii vostri. Infiintata in  anul 2006, firma ofera echipamente pentru descarcarea tahografelor digitale si prelucrarea datelor, echipamente de comunicare industriale si sisteme  pontaj electronic.

Care sunt avantajele utilizarii unor sisteme pontaj electronic?

Aceste sisteme pontaj electronic capteaza cu siguranta interesul multor angajatori datorita conditiilor actuale extrem de dinamice existente pe piata fortelor de munca dar si din dorinta de a avea un control optim asupra chelutielilor salariale.

Avand in component lor integrate sisteme de control acces, de control si planificare a productiei dar si a resurselor umane, sistemele de pontaj electronic aduc un aport deosebit de important in activitatea de management al societatilor comerciale , in diminuarea costurilor si in motivarea si instruirea personalului.

Beneficiilor instalarii unor sisteme pontaj electronic in monitorizarea salariatilor sunt urmatoarele:

  • Evidenta exacta si totala a timpului lucrat efectiv pentru toti angajatii si eliminarea parerilor subiective ale diversilor sefi de echipa
  • Eliminarea neajunsurilor datorite utilizarii unor sisteme vechi de pontaj
  • Imaginea clara a tuturor costurilor de consum raportate la fiecare angajat in parte sau la toti angajatii, ca si component unitara
  • Eliminarea multor minute de intarziere sau zile de absenta ale angajatilor
  • Eliminarea condicilor clasice de semnat prezenta
  • Eliminarea fiselor de pontaj scrise, a caror centralizare dureaza foarte mult
  • Obtinerea unor rapoarte de salarizare precise

SVT Electronics- specialist in sisteme pontaj electronic

Compania SVT Electronics va ofera cele mai moderne echipamente destinate utilizarii de sisteme pontaj electronic pentru monitoriza angajatilor din compania pe care o detineti. Utilizand sistemele de pontaj electronic puteti avea o viziune de ansamblu asupra oricarui angajat, esentiala in procesul de evaluare dar sis a introduceti oportunitatea crearii unui program flexibil pentru anumiti salariatii.Accesati pagina de internet a firmei SVT Electronics si achizitionati sisteme de pontaj electronic de calitate de top si la preturi foarte avantajoase.