Sisteme de supraveghere video Matrix Computers – Protectie maxima a casei sau a firmei!

Sisteme de supraveghere videoImpatimitii de imprumut fara returnare sau hotii, ca sa le spunem direct pe nume, au existat din cele mai vechi timpuri, exista inca si vor exista pe vecie. Milenii de-a randul oamenii au sapat si au tot sapat pentru diverse modalitati care sa le protejeze bunurile de hoti. De la an la an, s-a trecut de la metode dintre cele mai traditionale, precum oamenii si/sau cainii de paza, la sisteme de securitate complexe, cu alarme, camere de luat vederi, GPS-uri etc. Raspunsul la intrebare “Care sunt cele mai utile modalitati?” este unul lesne de scontat. Este clar ca niciodata omul nu va putea egala capacitatea unor masinarii performante, asa cum sunt aceste sisteme de supraveghere video care exista astazi pe piata. O firma ce incearca sa va convinga de acest lucru este Matrix Computers din Arad, cea care va pune la dispozitie toata gama de sisteme de alarma, de supraveghere, cele antiincendiu, de control etc.

Sisteme de supraveghere video Matrix Computers – In avantajul bunurilor dumneavoastra!

Desi la o prima vedere multi ar fi tentati sa spuna ca aceste sisteme de supraveghere video sunt un fel de Big Brother care se baga abuziv in viata noastra, realitatea este diametral opusa. O camera video de supraveghere instalata intr-un spatiu privat sau public inseamna azi securitate desavarsita pentru cei doi factori fundamentali: cel uman si cel material. Ce inseamna asta? Ei bine, asta inseamna ca odata instalate in cadrul spatiului dumneavaostra personal sau privat, aceste sisteme de supraveghere video Matrix Computers va protejeaza atat pe dumneavoastra, angajatii si familia dumneavoastra, cat si toate bunurile din locuinta sau din firma.

Astfel de sisteme de supraveghere video cum furnizeaza si Matrix Computers sunt astazi ceva absolut normal in societate. Suntem atat de obisnuiti cu prezenta lor in viata noastra de zi cu zi incat nici nu mai sesizam semnele care le anunta. Supravegherea video, fie ea particulara, privata sau publica, este un aspect incontestabil al societatii moderne pe care nu il mai punem la indoiala de mult. Produsele de securitate Matrix Computers pot fi instalate atat la interior, cat si la exterior si va garanteaza monitorizarea permanenta a tuturor activitatilor.

Avantajele utilizarii acestor sisteme de supraveghere video!

Sistemele de supraveghere comercializate de firma din Arad va aduc calitate si,implicit, o gama bogata de avantaje. Astfel, in functie de locul in care sunt instalate, ca e spatiul locuintei sau firma, ele contribuie cu succes la securitatea si protectia gospodariei si a membrilor familiei, respectiv a angajatilor, a clientilor si a firmei, permitand vizionarea in direct sau a inregistrarilor evenimentelor desfasurate. Camerele de supraveghere ofera mult mai multe informatii despre cei care patrund pe proprietatea pe care o detineti.

Prin utilizarea de sisteme de supraveghere video veti afla instantaneu, printr-o simpla verificare a datelor inregistrate, cine, cand si cum a intrat pe proprietatea dumneavoastra, precum si ce a facut cat timp a fost prezent in aria de vizualizare a dispozitivelor de securitate. Un alt avantaj fundamental al acestor camere de supraveghere este acela ca au capacitatea de a capta imagini indiferent de lumina, miscare sau fluxul de persoane care patrund sau ies din incapere.

Din ce sunt alcatuite aceste sisteme de supraveghere video Matrix Computers ?

Cu utilizari in spatii exterioare sau interioare, camerele video oferite de Matrix Computers sunt sisteme de televiziune cu circuit inchis (sistem TVCI) utilizate intr-o varietate larga de domenii, sub diferite forme, capacitati si caracteristici, in functie de necesitate. Principalele componente ale unui astfel de sistem de supraveghere video sunt:

– DVR-uri: acele echipamentele care proceseaza, stocheaza si controleaza in mare parte sistemul de supraveghere video

– Monitoarele: utilizate in scopul de a afisa imaginile preluate de la camerele video. Se pot folosi monitoare PC (LCD, CRT), televizoare sau mai nou orice monitor/tv care are intrare HDMI dacă DVR-ul este compatibil.

– Sursa neintreruptibila – UPS

– Camere supraveghere: sunt cele mai importante echipamente ale sistemului video fiind responsabile cu prelarea imaginilor prin intermediul obiectivului, transformarea acestora într-un semnal electric, analogic sau digital (IP) în funcție de cameră și transmiterea către DVR-uri. Camerele video sunt de foarte multe tipuri printre care amintim:

– Sursa de alimentare cu back-up pentru camere

Pentru a va asigura de calitatea produselor de securitate Matrix Computers, aflati ca de-a lungul timpului firme importante au apelat cu succes la serviciile companiei si nu au fost dezamagite. Printre acestea: BT Asigurari Transilvania, Autotechnic, Romcon Car Plus, Verbita, Agro Codlea, Metalcomp si Agentia de Mediu Arad, Primaria Zabrani, Primaria Curtici, Primaria Neudorf, Regia Autonoma Apa-Canal Arad etc.

Pe langa produsele si serviciile din domeniul securitatii, Matrix Computers mai detine in prezent un magazin de calculatoare.

Date de contact:

Arad, str. Vasile Goldis nr.6

ORAR: Luni -Vineri : 09 – 17

Telefon:  0257.338565

Fax: 0257.211108

Mobil: 0728.284589

E-mail: office@xmatrix.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.