Sisteme de supraveghere video de la Matrix Computers!

matrixPentru a reduce infractiunile si tentativele de efractie, Matrix Computers recomanda sistemele de supraveghere video. Sistemele incorporeaza toate echipamentele de care ai nevoie pentru a avea siguranta ca activitatea si afacerea ta sunt protejate. Aceste sisteme supraveghere video pot fi achizitionate atat de persoane fizice pentru locuinte si spatii private, cat si de persoane juridice pentru companii, spatii comerciale si altele asemanatoare. Nu doar ca vei putea preveni savarsirea de infractiuni, dar vei proteja si personalul si vei putea avea sub supraveghere activitatile desfasurate de acesta.

Aceste sisteme permit monitorizarea permanenta a tuturor activitatilor, fie ca este vorba de un spatiu interior sau exterior. Cu o vasta experienta in acest domeniu, echipa firmei ofera consultanta specializata pentru a alege produsele potrivite, si montaj al acestor sisteme oriunde si oricand. Sistemele ofera flexibilitate si siguranta la cele mai inalte standarde, fiind complet echipate cu toate accesoriile de care ai nevoie. Siguranta ta si a bunurilor tale este garantata doar prin intermediul unui sistem de monitorizare video. Produsele si serviciile de montaj oferite au un raport calitate-pret optim.

Importanta unui sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video au o serie de beneficii prin care contribuie la securitatea si protectia angajatilor, a clientilor si a societatii respective, permitand vizionarea in direct sau inregistrari a evenimentelor desfasurate. In plus, acestea sunt dedicate si locuintelor particulare, oferind siguranta pe intreg perimetrul casei sau apartamentului. Gratie acestor sisteme, vei avea acel sentiment de siguranta. Daca aceste sisteme sunt amplasate in intreprinderea ta, vei putea efectua un control mai bun asupra angajatilor, iar costurile de securitate se vor reduce considerabil. Pentru ca acestea sa fie eficiente, trebuie sa fie amplasate astfel incat ceea ce doresti sa urmaresti sa fie vizibil. Aceste sisteme functioneaza pe principiul de inregistrare video, iar datele se stocheaza pe un hard disk.

Aceste sisteme pot fi conectate la alte dispozitive pentru un plus de siguranta. Daca el este conectat la internet, imaginile pot fi urmarite in timp real. Eficiente in ceea ce priveste prevenirea comiterii unor infractiuni pe care le impiedica doar prin simpla lor prezenta, sistemele de supraveghere video sunt indispensabile intr-o gama variata de aplicatii. Sistemele de supraveghere video pot fi instalate si in scoli sau alte institutii publice, in cazurile in care monitorizarea este mai mult decat necesara.

Cine ofera sisteme de supraveghere video?

Daca vrei sisteme de supravghere video de calitate superioara, Matrix Computers este tot ce ai nevoie! Societatea se ocupa de vanzarea si service-ul de calculatoare, extinzandu-se si in domeniul sistemelor de securitate. Cu o experienta bogata in sistemele de securitate, personalul iti sta la dispozitie pentru a rezolva in cel mai scurt timp posibil orice problema aparuta. Echipamentele distribuite si utilizate sunt de cea mai buna calitate. Matrix Computers ofera servicii de montaj, service, proiectare, inchirierea sistemelor de alarma, a sistemelor de supraveghere etc. Pentru detalii tehnice cu privire la sistemele de supraveghere video oferite de Matrix Computers, acceseaza site-ul oficial al companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei.

 

Datele de contact ale firmei Matrix Computers

Adresa firmei: Str. Vasile Goldis. Nr. 6, Arad

Telefon: 0257 338 565

Email: vanzari@xmatrix.ro