Sisteme de siguranta in trafic doar de la Niba Logistic

Balize-antiorbire-yTQTECat de importanta este siguranta in trafic? Raspunsul il stim cu totii, mai ales ca primul lucru pe care il facem atunci cand ne urcam la volanul masinii, este sa luam toate masurile de siguranta care depind de noi. Cu toate acestea insa, exista situatii pe care nu le putem influenta, pentru ca nu depind de noi ci de cei care raspund de starea si amenajarea drumurilor, atat cele din orase, cat si cele din exterior. Pe langa traficul infernal cu care milioane de soferi se lupta zilnic in tara noastra, sistemele de siguranta pentru fluidizarea traficului sunt obligatorii si decisive in descongestionarea cat mai rapida si eficienta a acestuia. Ne referim aici la gardurile de protectie, limitatoare de viteza, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, oglinzi pentru trafic si nu in ultimul rand, balize antiorbire.

Parcul auto national are in componenta sa  nu mai putin de 4, 5 milioane de autoturisme care circula zilnic pe teritoriul tarii. Cifra indica nivelul de aglomeratie din trafic cu care soferii sunt nevoiti sa se obisnuiasca chiar si in lipsa unor sisteme care sa garanteze siguranta. Multi dintre soferi efectueaza drumuri pe timp de noapte atunci cand conditiile de vizibilitate sunt reduse si pericolul de accidente creste indiferent ca este vorba de drumuri judetene, nationale, comunale sau autostrada. Solutia menita sa evite situatiile nefericite este dotarea drumurilor cu balize antiorbire, utilizate pentru a preveni fenomenul de orbire din cauza autovehiculelor care ruleaza din sens opus pe timp de noapte.

Balizele antiorbire se monteaza pe parapetii din beton amplasati in zona mediana sau lateral dreapta, aceasta montare conferind si rol de ghidare. Acestea sunt fabricate din material plastic, de culoare verde, iar pe ambele fete se aplica pe o pelicula reflectorizanta de culoare rosie, alba si galbena. Printre avantajele pe care balizele antiorbire le ofere se numara si faptul ca sunt rezistente pe timp indelungat la conditiile meteo extreme, chiar si la actiunea razelor ultraviolete, avand capacitatea de a-si pastra culoarea, aspectul si proprietatile fizice neschimbate.

Renumita pentru activitatea de proiectare, producere si comercializare a unei game variate de produse destinate sigurantei traficului rutier, Niba Logistic din Bucuresti pune la dispozitie balize antiorbire realizate din cele mai bune materiale, dotate cu sisteme rezistente care nu se oxideaza in timp.

Niba Logistic are grija de integritatea soferilor. Printre produsele oferite, se numara: garduri de protectie, limitatoare de viteze, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, plase si oglinzi pentru trafic, stalpi antiparcare, panouri antiorbire, coltare parcare, stop parking, banda siguranta, bastoane luminoase, treceri pietoni etc, toate la preturi avantajoase. In ceea ce priveste calitatea produselor Niba Logistic, aceasta este desavarsita si garanteza o investitie inspirata pe termen lung.

Seriozitatea, profesionalismul, corectitudinea si standardele inalte ale serviciilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, sunt factorii care ne-au propulsat intr-un timp relativ scurt, in topul firmelor din domeniu. Pentru mai multe informatii cu privire la produse si sevicii, te invitam sa accesezi pagina noastra de internet sau sa vii la sediul Niba Logistic din Bucuresti de pe Str. Obregia pentru ca, impreuna, sa gasim cele mai eficiente solutii care au in prim-plan sistemele de siguranta in trafic.