Sisteme de securitate de cea buna calitate, de la Anteo Active Concept

camera-supraveghere-video-novus-nvc-401v-ir-228x228Nu va mai simtiti in siguranta nici in propria locuinta? Tocmai ati pus pe picioare o afacere si vreti sa aveti grija de investitia dumneavoastra? Atunci alegeti sa colaborati cu Anteo Active Concept, o firma specializata in comercializarea de sisteme de securitate. Acestea sunt raspunsul la toate intrebarile pe care le aveti!

Sisteme de securitate pentru casa si afacere

In categoria sisteme de securitate, comercializate de firma Anteo Active Concept, sunt incluse toate echipamentele necesare pentru paza si protectia locuintei, dar si a altor spatii, cum ar fi: interfoane (digitale si analogice), antiefractie, supraveghere video, antiincendiu (conventionale si adresabile), garduri electrice, control acces si automatizari (porti culisante si porti batante). In oferta, ele se gasesc atat sub forma de kituri, cat si ca echipament de tip standalone.

De ce sa cumparati de la Anteo Active Concept?

Iata cateva motive pentru a colabora cu firma Anteo Active Concept atat pentru supravegherea locuintei, cat si a magazinului sau depozitului pe care il aveti:

– produsele incluse in categoria sisteme de securitate provin de la nume importante in domeniu, care exista pe piata de ani de zile. Acest lucru va garanteaza eficienta, performanta si calitate;

– pe site-ul firmei Anteo Active Concept veti gasi o gama diversa de produse, care raspund cererilor si necesitatilor dumneavoastra;

– preturile sunt accesibile;

– livrarea produselor se realizeaza in termen de 24-48 de ore. Asadar, le veti avea mult mai repede decat credeti;

– in situatia in care comanda dumneavoastra depaseste o anumita suma, veti beneficia de transport gratuit.

Cine comercializeaza sisteme de securitate?

Firma Anteo Active Concept ofera tuturor celor interesati sisteme de securitate de cea mai buna calitate, prin intermediul magazinului online securitatesisupraveghere.ro. La cerere, datorita colaborarilor fructuoase, echipa companiei mentionate poate sa se ocupe de un proiect de la A la Z, acest lucru constand in proiectarea, instalararea si repararea sistemelor de securitate, dar si in servicii conexe.

In oferta veti gasi: sisteme de supraveghere video cu IR, sisteme de alarma antiefractie, interfonie, automatizari, sisteme antiincendiu, garduri electrice, control acces s.a.m.d. Mai trebuie spus ca produsele sunt de calitate superioara si provin de la marci cunoscute pe piata de specialitate, dintre care amintim: Beninca, Commax, Electrica, DSC, Rosslare, Paradox, Q-See etc.

Daca doriti sa comandati un produs, intrati pe site, puneti-l in cosul de cumparaturi, apoi plasati comanda. Va va fi livrat in termen de 24-48 de ore, prin firme de curierat. Daca veti depasi o anumita suma, veti beneficia de transport gratuit.

Comandati si dumneavoastra sisteme de securitate de la firma Anteo Active Concept! Veti scapa de multe griji, iar bunurile va vor fi in siguranta. In plus, nu va mai trebui sa cautati o echipa de profesionisti pentru montarea lor, intrucat Anteo Active Concept vi le va monta, la cerere. Nu trebuie decat sa dati un telefon la unul din numerele mentionate mai jos. Intr-atat veti fi de multumiti de servicii, incat sigur veti recomanda aceasta companie cunoscutilor si partenerilor de afaceri.

 

Date de contact

Adresa: Pitesti, str. Zimbrului, nr. 7

Telefon: 0745.089.610, 0771.416.253