Sisteme de climatizare industriale G.K. SYSTEM

Sisteme-de-climatizare-industriale-Th82dCauti un sistem de climatizare industrial care sa mentina incaperea racoroasa vara dar sa o si poata incalzi in zilele friguroase? Contacteaza firma G. K. System si vei beneficia de produse de calitate la preturi avantajoase.

G.K. SYSTEM este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 1996. Firma activeaza in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatie, si a devenit in scurt timp distribuitor al produselor Daikin pentru a intampina dorintele clientilor privind calitatea produselor cat si pretul acestora.

Constienti ca cei care beneficiaza de serviciile lor au nevoie sa se simta confortabil si in siguranta, GK SYSTEM va poate oferi: consultanta pentru alegerea produselor, dimensionarea si evaluarea corecta a echipamentelor, instalarea de la A la Z. Serviciile prompte si competente sunt caracteristici care confirma faptul ca GK SYSTEM reprezinta o echipa care va poate aduce încrederea de care aveti nevoie.

Sisteme de climatizare industriale

  • FTXZ-N.WiFi Unitate de perete, gama URURU SARARA

Singura unitate de aer conditionat care nu doar raceste si incalzeste, dar in acelasi timp umidifica aerul fara o sursa externa de apa si purifica aerul printr-un sistem complex 3 in 1 doar de la Daikin.

·         FVXG-K Unitate pardoseala, gama NEXURA

Bucurati-va de toate calitatile unitatilor Nexura – panelul frontal radiant asigura o incalzire imediata oferind un confort suplimentar in zilele racoroase. Mai mult decat atat, economiseste energie electrica (functionand in clasa energetica A) si este extrem de silentioasa.

·         FLXS-B Unitate tip flexi, gama PROFESSIONAL

Aceste unitati de aer conditionat sunt unice deoarece ofera posibilitati multiple de montaj. Functioneaza atat orizontal sub plafon, vertical pe perete, sub fereastra si in orice unghi. Asigura o distributie optima a aerului, in mod special daca sunt montate pe tavan.

·         FDXS-F Unitate de tavan fals, gama PROFESSIONAL

In cazul in care cautati o solutie invizibila pentru a asigura un climat confortabil al incaperii, trebuie sa alegeti aceasta unitate de aer conditionat. Avand un format compact poate fi montat cu usurinta intr-o firida de doar 240 mm ramanand vizibil doar grilajul de absorbtie si evacuare.

Acestea sunt doar cateva dintre modelele de sisteme de climatizare industriale oferite de G.K. SYSTEM. Nu stiti pe care sa il alegeti? Nicio problema. Echipa de profesionisti G.K. SYSTEM va sta la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari si a va ajuta sa faceti alegerea cea mai buna in functie de nevoiele dumneavoastra.

 

 

 

 

 

Servicii oferite de G.K. SYSTEM

Pentru o buna functionare a sistemelor de aer conditionat, in parametrii tehnici si pana la garantia efectiva de functionare data de fabricant, G.K. SYSTEM  vine in sprijinul clientilor sai cu o gama larga de servicii precum:

  • Consultanta pentru alegerea produselor
  • Instalarea aparatelor
  • Mentenanta preventiva: curatare, verificare, masuratori, depistare si diagnosticare, conservare pentru sistemele care nu functioneaza o perioada mai mare de 3 luni
  • Reparatii: depistare si diagnosticare, recuperare agent frig
  • Inlocuire in cazul componentelor diagnosticate defecte, probe de functionare, reincarcare cu agent frigorific, punere in functiune
  • Interventii: la cerere sau pentru mentenanta preventiva