Sipo- tencuiala decorativa de inalta calitate

Sipo vine in intampinarea clientilor cu tencuiala decorativa de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Fiind de mai multe feluri, ( tencuiala decorativa silicatica, tencuiala decoartiva minerala, tencuiala decorativa siliconica), aceasta putand fi utilizata atat pentru exteriorul casei cat si pentru interior.

Tencuiala decorativa reprezinta “ touch”-ul final aplicat pe fatada unei casei. Acest ultim strat are o importanta deosebita in ceea ce priveste aspectul costructiei, impiedicand in acelasi timp depunerea mucegaiului si a umezelii.Tencuiala decorativa poate fi de mai multe feluri, si anume:

 • Tencuiala decorativa siliconica ( la baza acestui tip de tencuiala se afla rasini siliconice si acrilice , permitandu-i o rezistenta mai durabila si o aderenta mai buna fiind foarte des folosita pentru constructiile noi)
 • Tencuiala decorativa acrilica ( are la baza rasini acrilice , rezistente la factorii de mediu, si un aspect decorativ foarte placut)
 • Tencuiala decorativa impermeabila ( se recomandata pentru decorarea superioara a tencuielilor, fiind foarte rezistenta la apa, vant, raze solare etc
 • Tencuiala decorativa mozaicata (  pentru acest tip de tencuiala se folosesc mai multe culori, obtinandu-se un aspect mozaicat ce rezista la influentele apei si a razelor solare dar si la zgarieturi si socuri)

Suprafetele pe care este aplicata tencuiala decorativa trebuie sa fie rezistente, curate si sa nu prezinte denivelari.

De ce sa alegeti tencuiala decorativa Danke  prin intermediul companiei Sipo

Achizitionand tencuiala decorativa de la Danke prin intermediul magazinului online Sipo, vei avea parte de o multime de avantaje ce iti vor permite sa va infrumusetati casa pentru timp indelungat. Printre avantaje putem enumera:

 • Rezistenta la intemperii
 • Posibilitatea de a va alege tencuieli decorative pentru interior sau exterior , pentru soclu, pentru beton , placi de gips-carton, etc
 • Gama variata de culori ( peste 400) comercializate de catre comerciantul german Danke,Culorile pot fi acacestea putand fi alese in functie de preferintele dumneavoastra.
 • Calitate superioara
 • Nu permite depunerea murdariei
 • Poate fi achizitionata in cantitati mai mici sau mai mari in functie de necesitatile fiecaruia
 • Aplicarea se realizeaza usor
 • Raportul calitate –pret este foarte atractiv
 • Rezistanta de zgarieturi , poluare si la temperaturi mari

Apeland la specialistii din cadrul magazinului Sipo, vei avea parte de o tencuiala decorativa de la A la Z, aceasta dand un aspect placut si impresionat casei tale.

Sipo- tencuiala decorativa la cele mai avantajoase preturi

Echipa specializata si cu experienta in domeniu, pune la dispozitia clientilor materiale de constructii de inalta calitate si la cele mai preturi. La Sipo, veti putea gasi produse pentru tencuiala, adezivi, vopsea lavabila, amorse si grunduri, vopsea tigla si acoperis, gips carton, hidroizolatii , chit pentru rosturi, etc.

Produsele companiei sunt furnizate de la  Ceresit, Knauf, Masterplast, Swisspor, Weber Saint  Gobain, Azur , Deutek, etc.

Pentru cei care au domiciliul in Bucuresti si Ilfov, transportul este gratuit, iar echipa de experiti va sta la dispozitia dumneavoastra cu sfaturi in privinta tencuieli decorative dar si in legatura cu alte servicii ce va sunt prezentate pe magazinul Sipo.  Pentru comenzi, informatii sau eventuale comenzi accesati pagina web: www.sipo.ro sau contactati telefonic reprezentantii la 0720.21.31.41