Simona Tone – formatie nunta de prestigiu

formatii-nunta

Deoarece dorim ca nunta dumneavoatra sa fie una reusita, Simona Tone va pune la dispozitie o formatie nunta formata din mebri cu calitati vocale si instrumentale exceptionala. Trupa este un de prestigiu, renumita pentru calitatea muzicala pe care o ofera la evenimente. Si-a castigat un renume foarte bun datorita faptului ca este o formatie seriosa, profesionista si are o experienta foarte bogata in materie de petreceri de nunta.

Aceasta formatie nunta pune suflet in activitatea pe care o desfasoara si este caracterizata de inspiratie si multa daruire, iar motto-ul dupa care se ghideaza este „Revino la traditie!”.

Formatie nunta cu orchestra sau cu taraf

In functie de preferintele individuale, puteti opta pentru o formatie nunta cu orchestra sau cu taraf. Daca veti opta pentru prima varianta, veti beneficia de calitatile vocale exceptionale ale solistei de muzica populara, lautareasca si de petrecere ale Simone Tone, de o gama larga de muzica romaneasca si straina interpretate de un solist de muzica usoara, toate acestea acompaniate de acordeon, vioara sau clarinet si orga.

In cazul variantei cu taraf, solista Simona Tone va va incanta cu muzica populara si lautareasca de exceptie, adeptii muzicii usoare se vor desfata cu hituri romanesti si internationale interpretate de un solist de muzica usoara, iar acordeonul, vioara, clarinetul, tambalul, contrabasul si orga vor face ca taraful sa fie unul senzational.

Deasemenea, in ambele cazuri, veti beneficia de un sistem audio profesionist si de ultima generatie, care va garanta o sonorizare de caliate.

Formatie nunta cu programe si efecte speciale

In cazul in care vreti sa dati o nota mai interesanta pentrecerii nuntii dumneavoastra, aceasta formatie nunta vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu programe speciale, menite sa incante si distreze invitatii. Asfel, puteti beneficia de dansatori profesionisti, Dj pentru nunta, precum si o serie de efecte speciale, cum ar fi masinile de fum sau jocuri de lumini si lasere. Toare aceste programe si efecte speciale vor crea o atmosfera minunata, iar, impreuna cu calitatea interpretatii oferite de solistii nostri, nunta dumneavoastra va fi una senzationala, iar invitatii vor fi incantati si multumiti.

Deasemenea, formatia Simona Tone dispune de un repertoriu foarte variat si vast, care satisface cerintele muzicale pana si a celor mai exigente gusturi. Trupa va trezi pasiunea invitatilor prin ritmurile de muzica latino, ii va incanta pe acestia cu muzica arabeasca si greceasca si ii va ridica la dans prin ritmurile de muzica traditionala populara.

Formatie nunta si pastrarea traditiilor

Deoarece traditiile sunt importante, aceasta formatie nunta contribuie la perpetuarea lor printr-o oferta speciala. Astfel, cuplurile care se casatoresc duminica vor beneficia in mod gratuit de un acordionist pentru obicei. Pe langa asta, formatia Simona Tone pune la dispozitie celor care fac petrecerea nuntii duminica o oferta speciala, care consta intr-un discount atractiv si un DJ pentru nunta gratuit.

Preturile practicate de formatie sunt extrem de avantajoase, iar raportul dintre calitate si pret este unul foarte bun.

Prin urmare, daca doriti o formatie nunta serioasa si profesionista, care sa va creeze o atmosfera de vis, Simona Tone este cea mai buna alegere.