Simba’s Group: Nu rata ofertele pentru pompele cu palete

Pompele de transfer sunt utilizate in diverse situatii, in special in domeniul industrial, sau in cel al constructiilor. Insa datorita proprietatilor si performantelor acestor pompe, produsele de acest tip pot fi utilizate atat in scop personal, privat cat si in scopuri mult mai complexe sau avansate. Din categoria pompelor de transfer fac parte si pompele cu palete, produse ce pot fi acum achizitionate la cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din tara prin intermediul companiei Simba’s Group.

Simba’s Group va pune la dispozitie o gama diversificata de rezervoare, pompe dar si alte produse similare ce pot fi oricand achizitionate atat de catre persoane fizice cat si de persoane juridice. Toate produsele comercializate sunt furnizate de producatori de renume ce pot face dovada calitatii oferite. In acest sens aparatura este furnizata cu garantie de lunga durata dar si cu certificat de calitate propriu. Asadar, indiferent de produsul dorit, Simba’s Group este partenerul de afaceri potrivit pentru dumneavoastra.

Pompele cu palete fac parte dupa cum am si specificat in introducerea acestui articol din gama pompelor de transfer. Pompele comercializate de Simba’s Group sunt pompe pentru ulei si motorina, cu rotor din otel din aliaje dure. Pompele cu palete sunt dotate cu supapa de by-pass (de siguranta) integrata in carcasa. Aceasta este vopsita si tratata anti-coroziune, iar per ansamblu pompa se incadreaza in clasa de protectie IP 55. Elementul diferentiator al acestui tip constructiv este reprezentat de paletele din rasina acetilica folosite pentru angrenaj. Acestea produc un debit regulat fara pulsatii in procesul de transfer, iar zgomotul in functionare este redus.

Motorul unei astfel de pompe este asincron cu servoventilatie, cu inductie (de curent alternativ). Tensiunea de alimentare si frecventa sunt caracteristici ce variaza la fiecare model. Chiar si in cazul temperaturilor scazute, pompa cu palete functioneaza la un nivel optim, fiind dotata si cu protectie termica la suprasarcina. Intreruperea in functionare are loc doar cand se intrerupe alimentarea. Asadar utilizarea pompelor este sigura si de lunga durata, indiferent de domeniul in care acestea sunt utilizate sau de scopul instalarii acestora.

Pompele cu palete oferite de compania Simba’s Group sunt disponibile in mai multe modele constructive. In functie de aceste modele variaza atat performantele cat si pretul de achizitie. Accesand platforma online a companiei mentionate puteti vizualiza toata gama de pompe cu palete disponibila, in dreptul fiecarui produs fiind descrise proprietatile si caracteristicile tehnice ale acestora dar si preturile de achizitie. Nu va faceti griji, tarifele sunt avantajoase, iar ofertele de pret numeroase si disponibile pentru toti doritorii.

Asadar, achizitionati acum pompele cu palete Simba’s Group beneficiind de cel mai avantajos raport calitate / pret. In cazul in care doriti mai multe informatii referitoare la aceste produse sau daca doriti asistenta si ajutor de specialitate in alegerea produsului de care aveti nevoie, nu ezitati si utilizati datele de contact ce sunt prezentate in cele ce urmeaza.

Simba’s Group, date de contact

Adresa firmei:
Pașcani, Str. Mihai Eminescu, Bl. B20

0722 7528400722 752840
0332 5653390332 565339

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro