Sigurante elastice de la MM Arc

Caracteristicile mecanice pe care materialele metalice le au determina si comportamentul acestora la diverse solicitari, cum ar fi cele de rasucire, de incovoiere, de compresiune, statice sau dinamice de intindere. In ceea ce priveste alegerea materialelor metalice in sfera industriei prelucratoare de materiale, proprietatile determina intr-o mai mica sau mai mare masura comportamentul materialelor in procesele de exploatare, dar si de prelucrare. Proprietatile sunt urmatoarele: rezistenta mecanica, fragilitatea, rezistenta la oboseala, relaxarea plastica, duritatea, revenirea elastica.

Pentru piesele  care in timpul functionarii nu admit deformatii remanente, cum sunt suruburile de exemplu, se ia in considerare pentru alegerea materialului limita elastica. In schimb pentru piesele care pe parcursul functionarii lor admit mici deformatii remanente, alegerea tipului de material se va efectua pe baza limitei de curgere. Daca eventualele solicitari din exploatare prezinta un caracter dinamic, atunci materialul ales trebuie sa prezinta o tenacitate suficienta, mai exact alungire si rezilienta mari.

Sigurante-elastice-din-sarma-rotunda-Avand o traditie in sectorul prelucrarii de materiale, firma MM Arc din orasul Sibiu, pune la dispozitia colaboratorilor sai o gama variata de arcuri din sarma rotunda infasurate la rece, de tractiune, compresiune si torsiune dar si sigurante elastice din sarma rotunda. Arcurile sunt produse pe baza unor tehnologii de ultima ora, dar care respecta in totalitate  standardele europene de calitate in vigoare. Infiintata in anul 1991, firma a capatat o experienta marea, oferind produse de o calitate superioara.

Tinand cont de solicitarile colaboratorilor si partenerilor lor de afaceri, firma MM Arc promoveaza o idee conceptuala de flexibilitate si diversificare a produselor dar si a serviciilor oferite, permitand in felul acesta aparitia de modificari si de schimbari pe aceasta piata. Echipa de specialisti inainte de a fabrica oricare tip de produs, analizeaza cu multa atentie o serie de factori printre care  profilul clientilor precum si cerintele si asteptarile acestora.

Firma pune un mare accent pe calitate si pe satisfacerea tuturor exigentelor si cerintelor care vin din partea clientilor si colaboratorilor. In plus ei sunt dispusi in permanenta sa tina cont de orice sugestie constructiva venita din partea clientului, care poate duce la imbunatatirea ofertei curente. In acest mod, firma ofera partenerilor ei de afaceri servicii si produse de cea mai buna calitate.

Printre produsele pe care le comercializeaza compania sibiana MM Arc  se gasesc si sigurantele elastice din sarma rotunda. Acestea sunt realizate in urma folosirii cu foarte multa atentie atentie si migala a unor tehnologii inovatoare, de ultima ora, dar care respecta cu strictete standardele de calitate pe care piata de profil le impune. In procesul lor de fabricare, personalul firmei tine cont si de profilul clientului, de pretentiile acestuia, dar si de oricare sugestii pe care acesta le are menite sa duca la imbunatatirea procesului de fabricatie al sigurantelor elastice din sarma rotunda.

Pentru a afla mai multe detalii despre specificatiile tehnice ale sigurantelor elastice din sarma rotunda, dar si pentru eventuale comenzii poti apela cu incredere la personalul firmei. Acestia iti vor raspunde cu seriozitate si cu multa promptitudine la intrebarile tale.

MM Arc pentru ca iti ofera calitate in tot!

Contact

Companie: MM ArcMM Arc

Localitate: Sibiu

Adresa: Str. Maşiniştilor, Nr. 12

Telefon: 0269.238.144 /0744.592.946

Fax: 0269.238144

Adresa web: www.mmarc.ro

In momentul in care vei contacta compania, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi alte articole facand click aici.

 

 

 

 

 

0269.238.144