Cu Jump System Solutions poti vedea orice!
30/01/2014

Cu Jump System Solutions poti vedea orice, oricand!

Cu Jump System Solutions poti vedea orice!Avand un sistem de supraveghere video instalat intr-o locatie, ai tot timpul un ochi care o supravegheaza, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acest sistem poate fi accesat  din orice colt al lumii folosind internetul.

Exista o larga varietate de camere de supraveghere de interior, care iti permit sa vizionezi si sa inregistrezi tot ce se petrece in locatia care te intereseaza.

Firma Jump System Solutions din Slobozia iti pune la dispozitie o multime de modele de camere de supraveghere de interior la preturi avantajoase.

De ce ai nevoie de un sistem de supraveghere video?

Studiile realizate au aratat ca prezenta unui sistem de supraveghere video scade rata infractionalitatii cu pana la 80%. Aceste sisteme au aparut in anii ’90 si erau destinate, in principal, institutiilor importante ale statului, companiilor mari si institutiilor financiare.

Datorita dezvoltarii tehnologiei fara de precedent, ele au devenit tot mai accesibile oricui, crescand totodata si nevoia de siguranta. In ziua de azi pot beneficia de echipamente de supraveghere profesionale pentru firme mici, magazine, scoli, primarii, dar si pentru persoane particulare, care isi pot supraveghea astfel locuinta, fie ca este la bloc sau la curte.

Sistemele de supraveghere se impart in:

1. Sistemul de supraveghere video „pc based” – este un sistem de supraveghere video bazat pe calculator si presupune existenta unei placi de captura si a unui software. Placile de captura sunt disponibile in variante ce suporta 4, 8, 16 si 32 camere de supraveghere. Aceste camere sunt operate si programate cu ajutorul mouse-lui si a tastaturii. Semnalul video este inregistrat pe hard-disk.

2. Sistemul de supraveghere video „hardware based”, cu dvr stand alone – are in componenta un DVR cae este construit special pentru inregistrarea video.

Cum alegi o camera de supraveghere de interior?

Pentru locatiile in care nivelul de lumina este constant datorita iluminatului artificial, poti folosi camerele tip dome, care sunt semisferice, dar si camerele box, care sunt paralelipipedice. Camerele sunt echipate cu lentile de tip iris fix, monofocale sau varifocale.

Pentru sistemele economice poti folosi combinatii intre camere de rezolutie standard si lentile economice fixe. Alegerea ta poate depinde si de posibilitatea integrarii camerei de supraveghere in arhitectura locului.

In locatiile in care nivelul de iluminare variaza in limite largi, cea mai buna alegere este combinatia dintre o camera video de tip box si o de tip lentila autoiris, monofocala sau Cu Jump System Solutions poti vedea orice!1varifocala. In cazul supravegherii pe timp de noapte, poti utiliza cu succes camerele dome cu proiectoare IR ce asigura vizualizarea in intuneric de pana la 50m.

Daca vrei sa ai o prezenta discreta a elementelor de supraveghere, poti alege camere de supraveghere in miniatura sau ascunse in detectori de miscare, fum sau ceasuri de perete. Daca doresti poti opta pentru camere de supraveghere day/night sau cu night vision ce sunt accesibile ca pret, ele fiind ultima inovatie in domeniul sistemelor de supraveghere video.

Apeland la produsele si serviciile oferite cu profesionalism de firma Jump System Solutions din Slobozia, gradul de securizare al locatiei unde vei instala sistemul de supraveghere video va creste, iar tu vei putea vedea in orice moment ce se petrece acolo.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege o camera supraveghere video Jump System Solutions. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Jump System Solutions? Suna la numarul 0722-191.370 sau trimite un fax la 0343-814.198.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

01/11/2013

Helinick – solutii eficiente de securitate!

securitateInstalarea unui sistem de alarma in caz de efractie este important pentru protejarea bunurilor din locuinta, firma sau spatiile dumneavoastra comerciale sau personale. Un sistem de avertizare in caz de efractie este o investitie importanta, si nu o cheltuiala sau un moft. Cu toate acestea, acest sistem de alarma nu poate fi considerat complet daca nu este asistat de un dispecerat de securitate eficient si profesionist. O firma din Romania care va ajuta sa echipati dispeceratele de monitorizare si camerele de comanda pentru gestionarea sistemelor de siguranta si securitate este compania Helinick, cu o experienta de 20 de ani in domeniu.

Din pacate, Romania este o tara in care rata infractionalitatii este una dintre cele mai crescute din Europa. Zi de zi auzim in mass-media despre stiri legate de fel si fel de spargeri date spatiilor comerciale, bancilor, precum si in tot mai multe locuinte. Dispeceratele de securitate Helinick sunt puncte de centralizare si prezentare sintetica a informatiilor, comanda si control, cu scopul de a monitoriza starea de securitate, de a sprijini interventia in caz de eveniment sau situatie de urgenta, precum si de a asigura infrastructura pentru rezervarea activitatii operationale, dupa caz.

Dispeceratele pe care compania din capitala vi le pune la dispozitie pot fi fixe sau mobile. Dispeceratele mobile sunt, de regula, amenajate in containere sau pe autovehicule, cu scopul de a putea fi mutate cu rapiditate in sau din zona afectata.

In ceea ce priveste camerele de comanda ale acestor dispecerate, acestea sunt medii ultra specializate unde nu sunt permise greseli, profitul unei astfel de investitii fiind garantat de buna executie a proiectului si a performantelor echipamentelor. Sistemele oferite de Helinick respecta toate cerintele impuse de specificul acestei activitati.

Dispeceratele de securitate Helinick pot cuprinde:

– echipamente IT&C amplasate intr-o camera tehnica sau, dupa caz, un centru de date;

– sinoptic grafic cu afisare de informatii in timp real;

– asistenta dependenta de context pentru sprijinirea si orientarea operatorului;

– jurnal de semnalizari si activitate a operatorilor;

– posturi de lucru pentru personal în caz de necesitate;

– camera de stat major.

Tot aceste dispecerate de securitate asigura functii de:

– centralizare semnalizari, culegere date de la locul evenimentului;

– prezentarea informatiilor din teren in forma sintetica, asociat cu informatii de localizare (harti vectoriale) si informatii de stare (tablou de bord);

Experienta companiei Helinick in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de detectie efractie ii permite sa aleaga cele mai potrivite solutii, adaptate fiecarei situatii in parte, folosind tehnologii care indeplinesc toate functiile specifice unui astfel de sistem.

Infiintata imediat dupa Revolutie, compania Helinick are o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei. Dupa ce in anul 1993 a instalat primul sistem analog pentru detectia incendiilor, compania s-a dezvoltat radical ulterior, ajungand astazi un lider incontestabil pe piata romaneasca in solutii de integrare a sistemelor de siguranta.

Date de contact: 

Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

013911, Bucuresti, Romania

Tel:     +(4021) 404 44 44

Tel:     +(4021) 404 44 00

Fax:    +(4021) 404 44 30

Fax:    +(4021) 404 44 20

Email: office@helinick.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale
13/03/2013

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei taleIn tot ceea ce priveste securitatea, fie ca vorbim de cea la nivel national sau doar de securitate la nivelul propriei case, omul a facut numeroase cercetari si descoperiri. Securitatea bunurilor a fost si este inca o problema spinoasa a existentei. Probabil, doar in vremea domniei lui Vlad Tepes acest lucru nu avea importanta, insa in zilele noastre cand gradul de criminalitate este crescut, cel mai bine este sa fii pregatit. Un astfel de sistem de securitate din zilele noastre este interfonul.

Sisteme de securitate

 

Atunci cand doresti sa angajezi o firma pentru montarea unui sistem de acces si securitate al locuintei, ai mai multe optiuni:

  1. Sistemele de securitate pe  baza de cod;
  2. Sistemele de securitate care au la baza cartelele magnetice;
  3. Sistemele de securitate pe baza cardurilor;
  4. Sisteme de securitate cu acces biometric;
  5. Sisteme de securitate care folosesc amprenta digitala;
  6. Sisteme de securitate care au la baza scanarea irisului;
  7. Sisteme de securitate care utilizeaza informatii provenite din fizionomia fetei sau a mainii;
  8. Sisteme de securitate pe  baza caligrafiei;
  9. Sisteme specializate in detectarea metalelor sau a furturilor;
  10. Sisteme de control care au la baza turnicheti.

 

Interfonul clasic si interfonul video

 

Interfonul clasic, de scara, are functii multiple si este destinat accesului controlat.Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale 2

Pentru firme se poate instala interfonul de interior, care face legatura intre oricare doua incaperi.

Interfonul este alcatuit dintr-o unitate centrala, o sursa de alimentare care este prevazuta cu un acumulator, o yala electromagnetica, distribuitoare de etaj si posturi interioare.

Interfonul de scara poate avea functii multiple:

–          Programarea orei;

–          Programarea posturilor interioare si a celor de sfarsit;

–          Programarea tipului de yala;

–          Programarea iluminatului pe scara;

–          Programarea codului de acces;

–          Programarea setarilor;

–          Activarea/dezactivarea  tonului din posturile interioare;

–          Schimbarea de coduri pentru fiecare apartament.

Pe acelasi principiu functioneaza si interfonul video, doar ca acesta mai are pe langa interfonul clasic si un monitor cu ajutorul caruia poti vedea persoana care te suna. Interfoanele video pot fi alb-negru sau color.

King Sistem sau tehnologia pentru siguranta ta

 

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale 3Compania King Sistem s-a infiintat in Bucuresti si are o experienta vasta in comercializarea produselor destinate securitatii personale. King Sistem colaboreaza cu specialisti din strainatate, astfel incat produsele si serviciile oferite  sunt de cea mai buna calitate.

King Sistem s-a perfectionat constant si si-a marit gama de produse, astfel incat astazi se afla la curent cu toate descoperirile si produsele din domeniu. In acest scop, firma a inceput sa comercializeze panouri fotovoltaice si sistemele de acces pe baza irisului.

Produse si servicii oferite de catre King Sistem:

–          Sisteme antiefractie;

–          Control acces;

–          Sisteme antiincendiu;

–          Supraveghere video;

–          Panouri solare;

–          Automatizari;

–          Servicii de monitorizare;

–          Servicii de paza si protectie;

–          Servicii de proiectare si consultanta;

–          Service si abonamente.

Categoria Control acces presupune si interfonia video:

–          Cu camera ascunsa;

–          Anti-vandalizare;

–          Cu inregistrare;

–          Cu filmare pe timpul noptii;

–          Color sau alb-negru.

Pentru accesul in propria locuinta, si astfel  pentru securizarea acesteia, poti alege dintr-o gama variata de produse si servicii. Siguranta ta si a propriei familii are prioritate.

Poti citi articole interesante si aici.