28/02/2015

Sisteme de siguranta in trafic doar de la Niba Logistic

Balize-antiorbire-yTQTECat de importanta este siguranta in trafic? Raspunsul il stim cu totii, mai ales ca primul lucru pe care il facem atunci cand ne urcam la volanul masinii, este sa luam toate masurile de siguranta care depind de noi. Cu toate acestea insa, exista situatii pe care nu le putem influenta, pentru ca nu depind de noi ci de cei care raspund de starea si amenajarea drumurilor, atat cele din orase, cat si cele din exterior. Pe langa traficul infernal cu care milioane de soferi se lupta zilnic in tara noastra, sistemele de siguranta pentru fluidizarea traficului sunt obligatorii si decisive in descongestionarea cat mai rapida si eficienta a acestuia. Ne referim aici la gardurile de protectie, limitatoare de viteza, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, oglinzi pentru trafic si nu in ultimul rand, balize antiorbire.

Parcul auto national are in componenta sa  nu mai putin de 4, 5 milioane de autoturisme care circula zilnic pe teritoriul tarii. Cifra indica nivelul de aglomeratie din trafic cu care soferii sunt nevoiti sa se obisnuiasca chiar si in lipsa unor sisteme care sa garanteze siguranta. Multi dintre soferi efectueaza drumuri pe timp de noapte atunci cand conditiile de vizibilitate sunt reduse si pericolul de accidente creste indiferent ca este vorba de drumuri judetene, nationale, comunale sau autostrada. Solutia menita sa evite situatiile nefericite este dotarea drumurilor cu balize antiorbire, utilizate pentru a preveni fenomenul de orbire din cauza autovehiculelor care ruleaza din sens opus pe timp de noapte.

Balizele antiorbire se monteaza pe parapetii din beton amplasati in zona mediana sau lateral dreapta, aceasta montare conferind si rol de ghidare. Acestea sunt fabricate din material plastic, de culoare verde, iar pe ambele fete se aplica pe o pelicula reflectorizanta de culoare rosie, alba si galbena. Printre avantajele pe care balizele antiorbire le ofere se numara si faptul ca sunt rezistente pe timp indelungat la conditiile meteo extreme, chiar si la actiunea razelor ultraviolete, avand capacitatea de a-si pastra culoarea, aspectul si proprietatile fizice neschimbate.

Renumita pentru activitatea de proiectare, producere si comercializare a unei game variate de produse destinate sigurantei traficului rutier, Niba Logistic din Bucuresti pune la dispozitie balize antiorbire realizate din cele mai bune materiale, dotate cu sisteme rezistente care nu se oxideaza in timp.

Niba Logistic are grija de integritatea soferilor. Printre produsele oferite, se numara: garduri de protectie, limitatoare de viteze, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, plase si oglinzi pentru trafic, stalpi antiparcare, panouri antiorbire, coltare parcare, stop parking, banda siguranta, bastoane luminoase, treceri pietoni etc, toate la preturi avantajoase. In ceea ce priveste calitatea produselor Niba Logistic, aceasta este desavarsita si garanteza o investitie inspirata pe termen lung.

Seriozitatea, profesionalismul, corectitudinea si standardele inalte ale serviciilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, sunt factorii care ne-au propulsat intr-un timp relativ scurt, in topul firmelor din domeniu. Pentru mai multe informatii cu privire la produse si sevicii, te invitam sa accesezi pagina noastra de internet sau sa vii la sediul Niba Logistic din Bucuresti de pe Str. Obregia pentru ca, impreuna, sa gasim cele mai eficiente solutii care au in prim-plan sistemele de siguranta in trafic.

Niba Logistic panou antiorbire
05/12/2014

Rolul panourilor antiorbire

Oricine a mers vreodata pe o autostrada a observat panourile prezente pe parapetul median al soselei. Acestea sunt panouri antiorbire.

Rolul panourilor antiorbire este de a obtura lumina de drum a autovehicolelor ce vin din sens opus.

Niba Logistic panou antiorbirePanourile antiorbire sunt confectionate din polietilena cu densitate mare si sunt goale la interior. Culoarea preferata este cea verde deoarece se completeaza cu exteriorul natural si este o culoare ce confera relaxare, nu irita prin prezenta ei.

Aceste panouri sunt foarte utile, iar confectionarea lor se face la anumite standarde de greutate si flexibilitate pentru a avea un randament sporit.

Trebuie sa fie rezistente la intindere si la incercarile de aplecare fortata avand in vedere expunerea lor in conditii meteorologice deosebite.

Sistemul de prindere al panourilor antiorbire nu trebuie sa intre in masa panoului ca si referinta de greutate. Fixarea se face prin sisteme diverse pe componenta parapetului autostrazii. Sistemele de fixare sunt confectionate din poliamida combinata cu fibra de sticla si otel acoperit galvanic.

Niba Logistic din Bucuresti este o firma care are in obiectul de activitate proiectarea, producerea si comercializarea acestor panouri antiorbire. Facand parte din elementele pentru siguranta traficului rutier, aceste panouri antiorbire sunt oferite de Niba Logistic la o calitate superioara ce intrunesc toate cerintele legislative europene si internationale. Caracterizata prin seriozitate si experienta in acest domeniu, Niba Logistic va pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona elemente de semnalizare si siguranta pentru traficul rutier printre care se numara si panourile antiorbire.

Semnalizarea corecta si completa a soselelor asigura pentru calatori siguranta sporita in trafic. Elementele acestea sunt cu atentie proiectate si comercializate pentru a se incadra in normele in vigoare si pentru a reduce cat mai mult riscul de accidente.

12/02/2014

Nefatec: Sistem de detectare a ghetii pe palele turbinelor eoliene

Energia electrica este o sursa de energie extrem de importanta, aceasta aflandu-se la baza functionarii oricarui dispozitiv industrial sau casnic. In acelasi timp, energia electrica reprezinta si o solutie eficienta si sigura in inlocuirea gazului natural necesar in alimentarea sistemelor de inclazire centrala. Astfel, s-au dezvoltat centrale electrice sau panouri radiante care sunt sigure si mult mai benefice pentru sanatatea oamenilor spre deosebire de centralele clasice. Dar, de unde provine aceasta sursa de energie?

Chiar daca energia electria poate fi obtinuta in mai multe feluri, domeniul care s-a dezvoltat si se dezvolta in continuare este reprezentat de sistemele eoliene tot mai prezente pe suprafata Romaniei. Aceste sisteme reprezinta solutii moderne si eficiente prin intermediul carora se genereaza energie electrica. Din pacate insa un sistem eolian presupune o investitie serioasa, investitie ce nu poate fi acoperita cu usurinta. Desigur, aceasta investitie este usor si rapid amortizata insa banii necesari in implementarea unui sisem eolian depaseste puterile unui om obisnuit, ceea ce inseamna ca doar persoane ce activeaza in domeniul afacerilor pot face fata acestei provocari.

Avand in vedere aceste informatii, sistemele eoliene trebuiesc supravegheate permanent pentru prevenirea problemelor si desigur in acest sens serviciile companiei Nefatec vin in ajutorul celor interesati. Firma comercializeaza sisteme de detectare a ghetii pe palele turbinelor eoliene. Dupa cum bine cunoastem, generarea curentului se realizeaza prin intermediul palelor eoliene, pale ce sunt activate de curentii de aer (de aceea turbinele eoliene sunt de regula montate in zone de campie sau in zone in care vantul este mai tot timpul prezent). Dar pe timpul anotimpului rece, pe suprafata acestor pale se poate forma gheata.

Gheata va impiedica functionarea in parametrii optimi a sistemului eolian, punand in pericol investitia dumneavoastra. In acelasi timp, gheata poate produce probleme in functionarea turbinelor, ajungandu-se chiar la defectiuni majore. Asadar, pentru evitarea acestor situatii neplacute este recomandata utilizarea si montarea unor sisteme de detectare a ghetii de pe palele turbinelor eoliene. Aceste sisteme sunt eficiente si avantajoase; pot fi montate cu usurinta, furnizeaza date precise si esentiale si nu reprezinta o investitie de speriat.

Sistemele de detectare a ghetii de pe palele turbinelor eoliene sunt solutii tehnice de ultima generatie dedicate domeniului mentionat. Ele sunt realizate doar de catre personal autorizat si calificat si reprezinta poate singura solutie prin care se poate asigura buna functionare a statiilor eoliene pe timp de iarna sau pe timpul conditiilor meteo nefavorabile. Preturile de achizitie a sistemelor sunt avantajoase, compania Nefatec venind in intampinarea celor interesati cu oferte greu de refuzat, fara a se face insa rabat de la calitate.

Puteti oricand invata mai multe lucruri despre sistemele de detectare a ghetii pe palele turbinelor eoliene Nefatec prin simpla accesare a site-ului oficial al companiei mentionate. Reprezentantii firmei va asteapta cu asistenta tehnica dar si cu ajutor de specialitate, asadar nu ezitati si folositi datele de contact ce sunt listate in subsolul articolului de fata.

Nefatec, date de contact

Manager
ing. Adrian Cătălin Barbarasă

Mobil: 0040 746 50 45 08
Tel./fax: 0040 351 44 88 08
Depozit: 0040 351 40 45 080040 351 40 45 08
e-mail: adrian.barbarasa@nefatec.ro

Export Manager
Pasi Hautamäki

Tel.: +358-29 006 6004+358-29 006 6004
GSM: +358-40 703 0686+358-40 703 0686
e-mail: pasi.hautamaki@labkotec.fl

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

07/04/2013

Credo Expres Intermed – tabele de curs valutar eficiente

Cursul vtabela curs valutaralutar reprezinta, prin definitie, pretul unei unitati monetare a unei tari exprimat in pretul unei unitati monetare ce apartine altei tari. Acest concept este vital pentru comertul international, turism si multe alte domenii conexe economiei mondiale.

Cursul valutar a aparut odata cu nasterea primelor forme de plata pentru produse si servicii. Astfel, existand doua forme de plata diferite a dus, inevitabil, la aparitia conceptului de curs valutar si rata de schimb.

Acest curs valutar este raportat la moneda nationala a fiecarei tari si poate lua forma unor rapoarte intre moneda nationala si moneda in care este schimbata.

Spre exemplu, cursul Euro este de 4,3 lei, asta insemnand ca pentru a cumpara o unitate monetara Euro, avem nevoie de 4.3 lei.

In mod normal exista doua tipuri de curs valutar:

  • Cursul valutar oficial, care este stabilit zilnic de Banca Nationala, bazat pe raportul dintre cerere si oferta;
  • Cursul de piata. Cursul de piata reprezinta tranzactionarea valutelor la nivelul pietii, la nivelul consumatorilor. Acest lucru se intampla, de obicei, in diferitele banci sau case de schimb valutar. Veti vedea ca aici sunt specificate doua tipuri de pret, si anume: pretul de cumparare al valutei si pretul de vanzare al acesteia. In functie de cererea si oferta pietii, cursurile de vanzare si cumparare se pot modifica pe perioada unei zile.

Cursul valutar intr-o banca sau o casa de schimb valutar este foarte vizibil, inca de la intrare in incinta lor. El se afiseaza pe niste panouri electronice, ce sunt intotdeauna la curent cu orice tip de schimbare survenita cursului valutar, putand efectua modificari in mod automat.

Despre aceste panouri vom discuta in continuare, ele purtand denumirea de tabele de curs valutar, dispozitive de informare indispensabile oricarei banci sau case de schimb valutar.

Societatea comerciala Credo Expres Intermed  s-a infiintat in anul 2005 si are locatia in Bucuresti. Firma bucuresteana se ocupa, in general, cu echipamente si dispozitive de protectie si siguranta. Din gama variata de produse puse la dispozitia clientilor sai, enumeram urmatoarele:  sertare de transfer bancar, usi antiglont, ghisee antiglont, tabele de curs valutar, casierie antiglont, camere de tezaur, etc.

In ideea ca informatia legata de cursul valutar trebuie sa fie mereu vizibila consumatorilor, firma bucuresteana se ocupa cu comercializarea tabelelor de curs valutar.

Aceste tabele sunt realizate in conformitate cu standardele din domeniul electronicii si electrotehnicii. Reteaua de informatie la care este conectata tabela de curs valutar se actualizeaza in mod continuu cu noi informatii referisterling_tightropetoare la cursul valutar. Aceste tabele preiau informatia prompt si o transforma in informatie vizuala ce apare pe panoul de afisaj al tabelei.

Sistemele electronice din care sunt realizate asigura securitatea informatiei, viteza buna de transmitere a acesteia, si datorita unui sistem analitic, va afisa intocmai informatia necesara consumatorilor.

Firma bucuresteana Credo Expers Intermed ofera clientilor montajul tabelelor de curs valutar si o garantie ce se va respecta in conformitate cu conditiile mentionate in certificat.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-zoombiz.ro.