Videointerfoane Timisoara
05/06/2014

Videointerfoane Timisoara de la Defon!

Compania Defon va pune la dispozitie o gama diversificata de sisteme de securitate, precum: videointerfoane Timisoara, sisteme antiefractie, sisteme de interfonie, control acces si supravegehre video. Pe langa aceste produse, compania Defon comercializeaza si sisteme de sonorizare publica.

Tipuri de videointerfoane Timisoara

In functie de preferinte si necesitati, puteti opta pentru mai multe tipuri de videointerfoane Timisoara, precum:

 • videointerfoane Farfiska – set videointerfon color cu monitor color de 7”, cu butoane de comanda tactila, panou exterior metalic satinat, cablare pe doua fire nepolarizate, comanda deschidere poarta principala cu tensiune (nu necesita transformator suplimentar), comanda deschidere suplimentara, de pilda, poarta auto. Extensibil cu panou exterior si monitor suplimentar;
 • videointerfoane Genway 7’’ sau 3.5’’- set videointerfon color cu monitor color de 7”, respectiv de 3.5’’, panou exterior metalic, cablare pe 4 + 2 fire, comanda deschidere poarta (necesita transformator suplimentar). Extensibil cu monitor suplimentar;
 • videointerfoane multiutilizator (de scara) – cu control acces cu cartela proximitate si coduri individuale pe apartament, cu monitor color de 3.5” sau 7”, panou exterior metalic , cablare pe UTP, comanda deschidere poarta. Extensibil cu monitor suplimentar;
 • videointerfon 1, 2 sau 4 familii – cu asistenta vocala la operare si programare (in limba Engleza), camera video 1/3 CCD Sony, carcasa anti-vandal din otel inoxidabil de 3mm grosime, buton service, cititor de proximitate, comunicatie digitala full-duplex.

Avantaje videointerfoane Timisoara

Videointerfoane TimisoaraAceste echipamente sunt extrem de utile, ele reprezentand un prim pas in securizarea anumitor spatii avand in vedere faptul ca accesul persoanelor va fi unul restrictionat, voi fiind cei care decideti daca anumite persoane patrund sau nu in spatiul respectiv dupa ce le-ati identificat dupa voce si imagine. Videointerfoanele aduc un plus de siguranta, intimitate si confort, fiind superioare interfoanelor clasice doar cu functie audio. Echipamentele pe care le punem la dispozitia voastra sunt alternative excelente pentru care trebuie sa opteze orice persoana ce doreste sa se bucure de un sentiment de siguranta sporit, dar si de intimitate si de confortul de a nu intreba de fiecare data cine este la celalalt capat.

Tastatura cu care sunt echipate este una prietenoasa, ce simplifica utilizarea aparatelor. Sunt echipamente fiabile, cu durata indelungata de utilizare, cu dimensiuni compacte si reduse, usor de instalat si de utilizat, ce nu presupun costuri suplimentare pentru reparatii, ce au culori placute si design atractiv, confectionate cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie din materiale de calitate superioara, rezistente la socuri si intemperii, ce se integreaza perfect in orice tip de spatiu, etc.

De ce sa alegeti videointerfoane Timisoara?

Videointerfoanele au trei roluri foarte importante, ce nu trebuie sa fie trecute cu vederea: securitatea, confortul si comunicatia. Acestea va ofera posibilitatea de a le integra in sisteme de alarma, sisteme de comunicatii telefonice, sisteme de control acces, etc.

Despre Defon

Compania timisoareana Defon a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor solutii optime si personalizate in domeniul securitatii, oferind produse de calitate superioara, la preturi avantajoase. Compania este autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei pentru a desfasura activitatile de instalare, intretinere si proiectare a sistemelor antiefractie. Parteneriatele pe care le-am dezvoltat in decursul timpului, atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, ne recomanda ca fiind partenerul ideal care va poate indeplini cu succes cerintele si preferintele.

Pentru mai multe detalii despre videointerfoane Timisoara sau despre celelalte produse pe care le comercializam, nu ezitati sa ne contactati.

11/09/2013

Securizeaza-ti afacerea utilizand sisteme control acces in Bucuresti prin Helinick

Sistemele de securitate au devenit din ce in ce mai necesare pentru garantarea sigurantei afacerii sau familiei dumneavoastra. Pierderile ce pot fi inregistrate in urma unui furt, sau in urma accesului nepermis in cadrul companiei dumneavoastra pot da peste cap intreaga strategie economica si financiara, ceea ce inseamna ca instalarea unui sistem specializat de securitate este mai mult decat indicat. Similar, daca ne referim la siguranta personala, a imobilului in care traiti si a bunurilor aflate in acesta este extrem de important sa luati toate masurile de siguranta necesare.

Desigur, atunci cand solicitati montajul unui sistem de securitate, apelati la firme de profil ce pot oferi solutii tehnice avansate. In caz contrar puteti risca efectuarea unei investitii ce nu-si va justifica valoarea, siguranta fiind in acelasi timp periclitata. Asadar, utilizati doar serviciile de cea mai buna calitate garantate de o companie ce dispune de personal atestat si asigurat, de parteneriate puternice si de o experienta indelungata in domeniul sigurantei si al protectiei. Apoi, in final, alegeti sistemele tehnice ce se potrivesc afacerii sau imobilului dumneavoastra evitand sa achizitionati produse ce nu vor fi de folos – este recomandat ca in prealabil sa solicitati asistenta tehnica din partea furnizorului.

Helinick poate fi aliatul dumneavoastra de incredere, compania avand o experienta indelungata in producerea, montajul, intretinerea si extinderea sistemelor de securitate si siguranta. Firma ofera sisteme de control acces in Bucuresti la preturi mai mult decat avantajoase, furnizand in prealabil asistenta tehnica de specialitate pentru solutionarea tuturor problemelor. Sistemele de control acces pot fi folosite pe post de infrastructura pentru sisteme mai complexe, sau interconectate la cele existente. Performanta acestora permite un control avansat al circulatiei in cladirile securizate, dar si in alte spatii. Sistemele de control pentru acces proiectate de Helinick isi indeplinesc functia in moduri diverse, tocmai pentru a se adapta la specificul fiecarei companii sau institutii. Aceasta diversitate a controlului, impreuna cu utilizarea facila si securitatea de nivel mediu sau inalt care defineste produsele in cauza, creaza o eficienta si utilitate ridicata.

Prin instalarea unui sistem control acces va puteti securiza afacerea sau compania prin restrictionarea accesului in zona de interes. Fie ca vorbim de hale industriale, de depozite de produse sau alte zone ce nu trebuiesc vizitate de personal neautorizat, sistemele de control acces se vor dovedi extrem de utile. Acestea pot fi instalate usor, acelasi lucru fiind valabil si in cazul in care o extindere va fi necesara. Helinick va ofera servicii de cea mai buna calitate pentru livrarea, montajul, intretinerea si extinderea sistemelor de control acces, precum si servicii de relatii cu clienti pentru asistenta in caz de avarie sau functionare defectuasa.

Daca doriti achizitionarea si montajul unui sistem de control acces in Bucuresti, nu ezitati si contactati un reprezentant al companiei Helinik. Mai multe informatii referitoare la sistemele de securitate si siguranta produse de compania mai sus mentionata puteti regasii pe platforma online a firmei. Pentru a contacta un reprezentant Helinik, sau pentru a solicita ajutor si asistenta tehnica, utilizati datele de contact de mai jos.

Helinick, date de contact:

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Alarme antiefractie sau paza electronica
11/04/2013

Alarme antiefractie sau paza electronica

Alarme antiefractie sau paza electronicaSiguranta este un deziderat important al tuturor oamenilor si un factor ce contribuie la echilibrul zilnic, deoarece fara aceste sisteme, frica si nesiguranta ar duce la instabilitate. In epoca in care infractionalitatea atinge noi cote alarmante, in care siguranta omului aflat pe strada sau in locuinta proprie a scazut, sistemele de alarma antiefractie pot preveni intrarea prin efractie in locuinte, asigurandu-ne astfel protectia necesara.

Alcatuirea unui sistem antiefractie

Sistemele antiefractie se compun din unitati centrale, sirene de avertizare, module de extensie, detectoare de prezenta si echipamente auxiliare.

Unitatea Centrala

Este echipamentul unde sunt centralizate toate informatile venite de la detectorii sistemului si restul echipamentelor, iar pe baza acestor informatii, centrala hotaraste starea de alarmare, declansarea alarmei optice si/sau acustice, trimiterea de mesaje catre dispeceratul antiefractie sau spre telefoane mobile, daca este cazul. Centrala memoreaza evenimentele aparute (alarme,  intrari sau iesiri) pentru cercetarea ulterioara.

Tastatura

Este principalul punct de control al sistemului, permite configurarea, armarea/dezarmarea, analiza evenimentelor si vizualizarea informatilor de stare ale sistemului. Tastatura pote fi de tip LED, LCD sau TouchScreen.

Telecomanda

In unele cazuri, daca centrala antiefractie are acesta facilitate, se poate conecta si telecomanda pentru armare si dezarmare de la distanta.  Telecomanda poate fi folosita si ca buton de panica.

Sirena

Se folosesc frecvent doua tipuri de sirena: de interior si de exterior. Fiecare sirena poate fi dotata cu lampa de semnalizare luminoasa. Rolul principal este cel de  alertare acustica si luminoasa in cazul unei tentative de efractie.

Acumulatori

Sunt folositi pentru mentinerea sistemului de alarma in stare de functionare in cazul intreruperii accidentale sau intentionate a alimentarii cu energie electrica. Sunt amplasati de obicei in centrale sau in surse suplimentare de alimentare cu energie electrica a sistemului antiefractie.

Comunicatoare

Sunt folosite pentru transmiterea mesajelor catre dispecerul de monitorizare sau catre telefonul mobil. In functie de tipul comunicatorului, transmiterea mesajelor se poate face prin linia de telefonie fixa, GSM sau mai nou prin reteaua de date GPRS internet.

ModuleAlarme antiefractie sau paza electronica1

Se folosesc la extinderea sistemului de alarma, iar printre cele mai folosite module amintim cele  pentru extinderea zonelor sau a iesirilor programabile.

Detectorul de prezenta

Acesta poate fi de exterior sau interior si este prevazut cu senzor de tip PIR sau microunde. Se foloseste pentru detectarea persoanelor care patrund intr-o anumita zona supravegheata.

Contacte magnetice

Se folosesc la geamuri si usi, fiind formate dintr-o parte mobila si una fixa. Partea fixa se instaleaza pe tocul geamului sau al usii, iar partea mobila pe geam sau pe usa. Cand cele doua parti se indeparteaza, se declanseaza alarma. Acestea sunt mult mai ieftine decat detectoarele de prezenta dar au dezavantajul ca in cazul in care se sparge doar geamul sau usa, fara a deschide si indeparta partea mobila de cea fixa, alarma nu se declanseaza.

Detectoare de geam spart

Asa cum reiese din denumire, sunt utilizate pentru a detecta spargerea unui geam.

Detectoare de soc

Sunt folosite cel mai adesea in locurile unde se doreste a fi detectata unda de soc produsa de o lovitura.

Bariera cu infrarosu sau microunde

Este compusa din doua parti, un emitator si un receptor, care formeaza o raza invizibila intre ele, declansand alarma daca raza este intrerupta. Se folosesc cel mai des in exterior pentru a delimita o zona de  protectie.

O societate care se ocupa cu instalarea si comercializarea alarmelor antiefractie este DEFON S.R.L. Infiintata in anul 1998,  aceasta are sediul in Timisoara. Produsele si serviciile sale sunt de calitate si poti apela cu incredere la ele.

In continuare poti citi si despre reparatii parbrize.

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale
13/03/2013

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei taleIn tot ceea ce priveste securitatea, fie ca vorbim de cea la nivel national sau doar de securitate la nivelul propriei case, omul a facut numeroase cercetari si descoperiri. Securitatea bunurilor a fost si este inca o problema spinoasa a existentei. Probabil, doar in vremea domniei lui Vlad Tepes acest lucru nu avea importanta, insa in zilele noastre cand gradul de criminalitate este crescut, cel mai bine este sa fii pregatit. Un astfel de sistem de securitate din zilele noastre este interfonul.

Sisteme de securitate

 

Atunci cand doresti sa angajezi o firma pentru montarea unui sistem de acces si securitate al locuintei, ai mai multe optiuni:

 1. Sistemele de securitate pe  baza de cod;
 2. Sistemele de securitate care au la baza cartelele magnetice;
 3. Sistemele de securitate pe baza cardurilor;
 4. Sisteme de securitate cu acces biometric;
 5. Sisteme de securitate care folosesc amprenta digitala;
 6. Sisteme de securitate care au la baza scanarea irisului;
 7. Sisteme de securitate care utilizeaza informatii provenite din fizionomia fetei sau a mainii;
 8. Sisteme de securitate pe  baza caligrafiei;
 9. Sisteme specializate in detectarea metalelor sau a furturilor;
 10. Sisteme de control care au la baza turnicheti.

 

Interfonul clasic si interfonul video

 

Interfonul clasic, de scara, are functii multiple si este destinat accesului controlat.Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale 2

Pentru firme se poate instala interfonul de interior, care face legatura intre oricare doua incaperi.

Interfonul este alcatuit dintr-o unitate centrala, o sursa de alimentare care este prevazuta cu un acumulator, o yala electromagnetica, distribuitoare de etaj si posturi interioare.

Interfonul de scara poate avea functii multiple:

–          Programarea orei;

–          Programarea posturilor interioare si a celor de sfarsit;

–          Programarea tipului de yala;

–          Programarea iluminatului pe scara;

–          Programarea codului de acces;

–          Programarea setarilor;

–          Activarea/dezactivarea  tonului din posturile interioare;

–          Schimbarea de coduri pentru fiecare apartament.

Pe acelasi principiu functioneaza si interfonul video, doar ca acesta mai are pe langa interfonul clasic si un monitor cu ajutorul caruia poti vedea persoana care te suna. Interfoanele video pot fi alb-negru sau color.

King Sistem sau tehnologia pentru siguranta ta

 

Interfonul video color – sistemul de securitate al locuintei tale 3Compania King Sistem s-a infiintat in Bucuresti si are o experienta vasta in comercializarea produselor destinate securitatii personale. King Sistem colaboreaza cu specialisti din strainatate, astfel incat produsele si serviciile oferite  sunt de cea mai buna calitate.

King Sistem s-a perfectionat constant si si-a marit gama de produse, astfel incat astazi se afla la curent cu toate descoperirile si produsele din domeniu. In acest scop, firma a inceput sa comercializeze panouri fotovoltaice si sistemele de acces pe baza irisului.

Produse si servicii oferite de catre King Sistem:

–          Sisteme antiefractie;

–          Control acces;

–          Sisteme antiincendiu;

–          Supraveghere video;

–          Panouri solare;

–          Automatizari;

–          Servicii de monitorizare;

–          Servicii de paza si protectie;

–          Servicii de proiectare si consultanta;

–          Service si abonamente.

Categoria Control acces presupune si interfonia video:

–          Cu camera ascunsa;

–          Anti-vandalizare;

–          Cu inregistrare;

–          Cu filmare pe timpul noptii;

–          Color sau alb-negru.

Pentru accesul in propria locuinta, si astfel  pentru securizarea acesteia, poti alege dintr-o gama variata de produse si servicii. Siguranta ta si a propriei familii are prioritate.

Poti citi articole interesante si aici.

Seif
12/02/2013

Seiful, necesar pana si in vacanta

Nevoia de depozitare securizata a bunurilor materiale se regaseste înapoi în timp: cele mai vechi si cunoscute încuietori au fost fabricate de către egipteni. In antichitate romanii foloseau un sistem de blocare mai sofisticat, numit ¨warded locks¨( încuietori de alungare). Încuietorile de alungare aveau crestaturi speciale și canale, care le faceau sa fie mai dificil de descuiat pentru hoti. Insa tehnologia pentru protectia bunurilor a avansat separat in China, India antica si Rusia, unde se presupune ca isi are originea in ¨the block combination¨( combinatia de blocare). Aceasta din urma reprezinta un lacat, in care o permutare sau o secventa de numere este folosita pentru a deschide incuietoarea.

Astazi tehnologia pentru protectia bunurilor de valoare a suferit unele modificari, unele imbunatatiri. Insa ce se intampla cand pleci in vacanta si iti iei la tine bani sau bijuterii? Unde o sa le depozitezi? La banca? Ar fi o solutie. Dar de fiecare data cand ai nevoie de bani sau de o bijuterie, sa faci un drum pana la banca? De data aceasta ai noroc, pentru ca la hotelul la care esti cazat exista camere cu seifuri pe baza de cartela. Curios cum esti din fire, intrebi seful de personal de unde au achizitionat seifurile. El iti va spune ca firma raspunzatoare pentru seifuri se numeste  Geso Group.

SeifCompania Geso Group din Timisoara, este o firma cu capital integral romanesc, care activeaza inca din 2003 in lucrarile de dotare a hotelurilor, motelurilor si pensiunilor cu sisteme de control acces, usi de intare in camere echipate cu incuietori cu cartela. Seifurile se monteaza in camere si functioneaza pe baza de cartela de client. In seifuri se pot pastra bijuterii, acte sau lucruri de valoare. In seifurile oferite de catre firma Geso Group bunurile tale vor fi in siguranta, fiindca tu vei fi singurul care va avea acces la seif. Compania da dovada de profesionalism si seriozitate, iar departamentul tehnic se va ocupa de consultanta, masuratori, instalare si chiar si de servisare in garantie/postgarantie.

Acum ca ti-ai satisfacut curiozitatea si ai aflat de unde provin seifurile, ce fel de companie le produce, poti sa iti continui vacanta in liniste, avand siguranta ca bunurile tale cele mai de pret sunt in siguranta. Asa ca, distractie placuta!