sisteme de supraveghere video
13/10/2015

Sisteme de supraveghere video de la Break Sistems

sisteme de supraveghere video

Atunci cand vine vorba despre siguranta, indifferent ca vorbim despre siguranta noastra, a familiei sau a bunurilor pe care le detinem, mereu incercam sa alegem ce e mai bun. Si cum am putea sa ne asiguram mai bine siguranta daca nu prin sisteme de supraveghere video?

Aceste sisteme nu va ofera doar o monitorizare constanta a casei care este resedinta permanenta, a celor de vacanta, a birourilor sau alte spatii pe care le detineti. Ele ofera mult mai mult! Daca alegeti sisteme de supraveghere video oferite de noi, alegeti totul la pachet, pentru ca noi va oferim si securitate la efractie si control acces.

Cu noi aveti sansa reala de a va simti in siguranta tot timpul. Cu noi puteti pleca linistit in vacante, in vizite prelungite sau oriunde in alta parte unde doriti, stiind in acelasi timp ca bunurile pe care le detineti sunt protejate. Alegand sistemele de supraveghere video pe care vi le oferim puteti afirma ca detineti intradevar controlul asupra vietii dumneavoastra. Cu un simplu click puteti vedea ce se intampla intr-o locatie aflata chiar si la o distanta considerabila de dumneavoastra.

Va puteti simti in siguranta prin sisteme de supraveghere video ?

Siguranta este atunci cand stii ca ai totul sub control. Insa termenul are si o alta acceptiune. Siguranta mai poate fi interpretata si din perspectiva unei persoane care stie ca nu i se poate intampla nimic rau. Sa se stie in siguranta pentru un om este echivalent cu aerul fara de care aceeasi persoana nu ar putea supravetui. Atunci cand o persoana nu se teme pentru viata sa, a familiei sau pentru siguranta imobilelor sale, atunci acea persoana se simte libera.

Ceea ce va oferim noi :sisteme de siguranta, au exact acest efect asupra dumneavoastra. Datorita noua si a muncii pe care o depunem pentru a avea succes in tot ce facem va puteti simti liber. Datorita noua, dumneavoastra nu mai aveti grija unei eventuale efractii.

Sisteme de supraveghere :calitate garantata

Serviciile oferite de noi sunt de cea mai buna calitate . Ceea ce ne propunem este sa asiguram securitatea pentru toti clientii nostri. Camerele de supraveghere cat si alarmele propriu zise sunt facute pentru a rezista in timp si in acelasi timp pentru a consuma cat mai putina energie. Toate produsele oferite de noi au un grad mare de eficienta si va ofera instant acces la inregistrari.

Sistemele de supraveghere video oferite de noi reprezinta solutia rapida la toate probleme dumneavoastra. Nu mai este necesar sa va bateti capul cu soft-uri invechite, care se blocheaza la tot pasul sau cu camere care nu cuprind toate unghiurile. Produsele noastre sunt din cea mai noua generatie, sunt eficiente, usor de amplasat si usor de manevrat.

Aveti nevoie de solutii rapide si eficiente la probleme dumneavoastra ? Solutia o gasiti la noi. Siteul www.alarme-supravegheri-automatizari.ro va ofera o gama larga de sisteme de supraveghere video avand in acelasi timp siguranta ca faceti alegerea corecta si excelenta. Nu ezitati ! contactati-ne si va oferim detalii si explicatii la orisice neclaritati a-ti avea.

Sisteme antiincendiu de la Antincendiu Brasov
13/06/2015

Sisteme antiincendiu de la Antincendiu Brasov

Aveti nevoie de sisteme antiincendiu pentru firma pe care tocmai v-ati deschis-o sau vreti sa montati sisteme antiincendiu intr-o institutie publica, cum ar fi o scoala, gradinita, un spital sau un cabinet medical? Nu stiti la ce firma sa apelati pentru a fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune servicii? Va doriti ca angajatii dumneavoastra si bunurile detinute sa fie intotdeauna, 24 din 24 de ore in deplina siguranta si protejati de incendii? Aceste griji trebuie sa dispara, deoarece proiectul Antiincendiu Brasov va poate ajuta in acest sens.

Ce trebuie sa stiti despre proiectul Antiincendiu Brasov, care va ofera sisteme antiincendiu?

 

Sisteme antiincendiu de la Antincendiu BrasovAcest proiect apartine companiei SC Trado Tech SRL care vine in intampinarea dumneavoastra cu sisteme antiincendiu de alarmare si stingere a focului si va ofera servicii de proiectare, instalare a sistemelor de avertizare si service-ul lor.

In cadrul firmei Antiincendiu Brasov puteti sa beneficiati si de consultanta la obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu de la organelle abilitate in acest sens si de la Inspectoratul din Brasov; tot aici se pot realiza scenarii la incendiu pentru diverse tipuri de constructii si instalatii. Puteti remarca multitudinea de servicii oferite de aceasta firma. Angajatii acesteia sunt foarte bine pregatiti si competenti si isi propun sa va asigure bunurile si vietile prin mijloace eficiente si moderne.

De toate aceste servicii pot beneficia atat persoanele fizice, cat si cele juridice.

De ce sa optati pentru aceasta firma pentru achizitionarea de sisteme antiincendiu?

 

Aceasta firma isi propune sa va tina departe de efectele nedorite si deseori devastatoare produse de incendii. Din pacate, anual mor oameni si sunt distruse bunuri, imobile, cladiri in Sisteme antiincendiu de la Antincendiu Brasov1incendii. Acestea se pot produce oriunde, iar cauzele sunt multiple: neglijenta umana, focul aprins intentionat, defectiuni tehnice ale sistemelor de gaze etc.

Firma brasoveana SC Trado Tech SRL va ajuta sa fiti oricand in siguranta, atat dumneavoastra, cat si cei dragi sau angajatii dumneavoastra, oferindu-va in acest sens, sisteme antiincendiu de cea mai buna calitate. Aici veti intalni o echipa experiementata si calificata, ce detine toate autorizatiile necesare lucrarii in acest domeniu.

Firma colaboreaza cu producatori de top, cunoscuti la nivel international, printre acestia numarandu-se: Kilsen, Inim, Honeywell, Bentel etc. Daca va intrebati cum sunt tarifele practicate trebuie sa stati linistiti intrucat acestea sunt avantajoase. Nu trebuie omisa promptitudinea cu care sunt tratati clientii acestei firme brasovene. Tocmai de aceea, numarul celor care decid sa ii solicite serviciile a crescut de la an la an, iar in prezent firma se bucura de popularitate si incredere.

Cum puteti contacta compania SC Trado Tech SRL pentru a cumpara sisteme antiincendiu?

 

Indiferent pentru ce tip de constructie aveti nevoie de sisteme antiincendiu, trebuie sa fiti informat ca aceasta firma va poate oferi cele mai bune solutii de pe piata la preturi excelente. Pentru a obtine mai multe informatii despre activitatea si produsele oferite, puteti sa accesati site-ul antiincendiubrasov.ro.

De asemenea, aveti la dispozitie o adresa de e-mail si doua numere de telefon la care puteti apela pentru a solicita anumite informatii. Alegeti compania SC Trado Tech SRL si proiectul Antincendiu Brasov pentru sisteme antiincendiu de inalta calitate.

sisteme antifurt
19/06/2014

Sistem antifurt magazin de la Helinick!

sisteme antifurtDaca vrei sa protejezi bunurile din magazin, precum si angajatii, Helinick iti ofera cel mai performant sistem antifurt magazin. In acest fel, vei reduce pierderile tale la minim prin utilizarea unor solutii complete de supraveghere si control. Helinick este specializata in proiectarea solutiilor complete de supaveghere si control. Sistemele oferite de Helinick sunt fiabile, special gandite pentru a-ti asigura un grad ridicat de protectie. Acest sistem antifurt magazin este adaptat cerintelor clientilor si respecta normele din domeniu si detaliile tehnice. Utilizarea sistemelor electronice antifurt produse reprezinta o solutie pentru minimizarea pierderilor. Informatiile furnizate pot fi disponibile prin internet. Acestea ajuta la luarea deciziilor de optimizare a activitatilor din magazin si cresterea vanzarilor.

Societatea Helinick acopera cu usurinta domeniul sistemelor de securitate medii si mari pentru prevenirea, detectia, alarmarea si analiza post-eveniment. Pentru ca gestionarea sistemelor de securitate este importanta, compania ofera servicii de operare cu personal calificat. In plus, Helinick va pune la dispozitie un pachet de servicii profesionale pentru instalarea, intretinerea si mentenanta sistemelor pe tot teritoriul tarii. Toate produsele si serviciile sunt oferite la un raport calitate-pret avantajos.

Avantajele unui sistem antifurt magazin

Pentru a oferi un control eficient al activitatilor la orice ora din zi, Helinick iti ofera mai multe optiuni pentru sistemul antifurt magazin, de tipul numaratoarelor de persoane, sistemelor antiefractie si de control al accesului, precum si de supraveghere video. Cu ajutorul rapoartelor pe care acestea le redau si a semnalizarii prin alarma a incidentelor de furt sau efractie, ai un control deplin asupra situatiilor aparute. Sistemul iti ofera disponibilitatea pe un web browser standard, integrandu-se simplu cu sistemele de gestiune existente. Camerele video ofera o monitorizare continua, avand posibilitatea de a sari la anumite imagini de interes fara a mai fi necesara derularea completa a inregistrarilor. Helinick este dedicat securitatii tale, oferindu-ti cele mai performante solutii in acest scop.

Eficienta solutiilor de securitate se raporteaza la caracteristici precum: usurinta utilizarii, nivelul de securitate furnizat, adaptabilitatea la situatii diverse. Aceste produse creeaza o eficienta si utilitate crescuta. Solutiile oferite de Helinick au o sfera larga de utilizare, oferind beneficii avansate utilizatorilor. Sistemele antifurt magazin vor asigura un suport optim prin tehnologia flexibila.

Cine ofera sistem antifurt magazin?

Cu sediul in Bucuresti, compania Helinick are o vasta experienta in domeniul securitatii si a sigurantei. De-a lungul timpului, aceasta s-a dezvoltat, realizand in prezent solutii de integrare a sistemelor de siguranta. Valorile dezvoltate in cadrul societatii sunt: consecventa, spiritul de echipa, profesionalismul, exactitatea si promptitudinea. Aceasta echipa doreste dezvoltarea afacerii prin satisfacerea cerintelor clientilor si implementarea platformelor de securitate. Echipa are o putere mare de munca, capabila sa ofere solutii chiar si pentru cele mai dificile probleme. Fiind constienti de importanta calitatii comunitatii in care traim, Helinick si-a asumat raspunderea in respectarea legilor si protejarii mediului inconjurator. Pentru informatii suplimentare despre serviciile si sistemele oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Helinick. Achizitioneaza sistem antifurt magazin oferit de Helinick pentru protectia bunurilor si a angajatilor.

 

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

 

01/11/2013

Helinick – solutii eficiente de securitate!

securitateInstalarea unui sistem de alarma in caz de efractie este important pentru protejarea bunurilor din locuinta, firma sau spatiile dumneavoastra comerciale sau personale. Un sistem de avertizare in caz de efractie este o investitie importanta, si nu o cheltuiala sau un moft. Cu toate acestea, acest sistem de alarma nu poate fi considerat complet daca nu este asistat de un dispecerat de securitate eficient si profesionist. O firma din Romania care va ajuta sa echipati dispeceratele de monitorizare si camerele de comanda pentru gestionarea sistemelor de siguranta si securitate este compania Helinick, cu o experienta de 20 de ani in domeniu.

Din pacate, Romania este o tara in care rata infractionalitatii este una dintre cele mai crescute din Europa. Zi de zi auzim in mass-media despre stiri legate de fel si fel de spargeri date spatiilor comerciale, bancilor, precum si in tot mai multe locuinte. Dispeceratele de securitate Helinick sunt puncte de centralizare si prezentare sintetica a informatiilor, comanda si control, cu scopul de a monitoriza starea de securitate, de a sprijini interventia in caz de eveniment sau situatie de urgenta, precum si de a asigura infrastructura pentru rezervarea activitatii operationale, dupa caz.

Dispeceratele pe care compania din capitala vi le pune la dispozitie pot fi fixe sau mobile. Dispeceratele mobile sunt, de regula, amenajate in containere sau pe autovehicule, cu scopul de a putea fi mutate cu rapiditate in sau din zona afectata.

In ceea ce priveste camerele de comanda ale acestor dispecerate, acestea sunt medii ultra specializate unde nu sunt permise greseli, profitul unei astfel de investitii fiind garantat de buna executie a proiectului si a performantelor echipamentelor. Sistemele oferite de Helinick respecta toate cerintele impuse de specificul acestei activitati.

Dispeceratele de securitate Helinick pot cuprinde:

– echipamente IT&C amplasate intr-o camera tehnica sau, dupa caz, un centru de date;

– sinoptic grafic cu afisare de informatii in timp real;

– asistenta dependenta de context pentru sprijinirea si orientarea operatorului;

– jurnal de semnalizari si activitate a operatorilor;

– posturi de lucru pentru personal în caz de necesitate;

– camera de stat major.

Tot aceste dispecerate de securitate asigura functii de:

– centralizare semnalizari, culegere date de la locul evenimentului;

– prezentarea informatiilor din teren in forma sintetica, asociat cu informatii de localizare (harti vectoriale) si informatii de stare (tablou de bord);

Experienta companiei Helinick in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de detectie efractie ii permite sa aleaga cele mai potrivite solutii, adaptate fiecarei situatii in parte, folosind tehnologii care indeplinesc toate functiile specifice unui astfel de sistem.

Infiintata imediat dupa Revolutie, compania Helinick are o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei. Dupa ce in anul 1993 a instalat primul sistem analog pentru detectia incendiilor, compania s-a dezvoltat radical ulterior, ajungand astazi un lider incontestabil pe piata romaneasca in solutii de integrare a sistemelor de siguranta.

Date de contact: 

Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

013911, Bucuresti, Romania

Tel:     +(4021) 404 44 44

Tel:     +(4021) 404 44 00

Fax:    +(4021) 404 44 30

Fax:    +(4021) 404 44 20

Email: office@helinick.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.