Sigma Tools – Fii pregatit pentru iarna, comanda freze de zapada!

freze de zapadaEficienta maxima, usor de controlat si de reglat, siguranta in exploatare, constructie compacta, nivel de zgomot redus: acestea sunt doar o parte din avantajele unor freze de zapada, echipamente menite sa asigure un plus de confort iarna.

Acum cand iarna bate la usa iar zapezile stau sa cada, este esential sa ai in echipamentul tau freze de zapada! Acestea nu numai ca vor inlocui cu succes clasica lopata, ci te vor ajuta sa obtii spatii perfect deszapezite si curatate. Pe scurt, cu o freza de zapada te bucuri de trotuare si spatii verzi lipsite de zapada. Echipate cu motoare puternice, frezele de zapada iti vor face viata mai usoara in zilele de iarna serioasa si te vor ajuta sa economisesti timp pretios. Gata cu lopata si efortul!

Daca nu ai gasit inca un furnizor care sa-ti puna la dispozitie freze de zapada la super preturi, avem solutia: Sigma Tools, magazin online specializat in comertul cu echipamente si utilaje tehnologice. Sigma Tools nu iti ofera accesul doar la produse de ultima generatie, ci la o gama completa de solutii pentru sectorul industrial, cel al constructiilor, curatentiei profesionale si nu numai!

Sigma Tools comercializeaza freze de zapada disponibile intr-o gama completa, incepand cu cele electrice (de mici dimensiuni si puteri) si terminand cu cele pe benzina, cu motor in 4 timpi. Oferta noastra include freze de zapada marcile Honda si Texas, cele mai cunoscute nume in domeniu. Dincolo de calitate si diversitate, magazinul online Sigma Tools iti ofera preturi avantajoase si livrari rapide in toata tara!

Freze de zapada, Sigma Tools – Confort sporit si randament maxim! freze de zapada

Chiar si in cele mai dificile conditii si zapezile cele mai inalte, frezele de zapada isi fac treaba, si o fac bine! Daca pana nu demult, aceste echipamente erau considerate un simplu moft, astazi, tot mai multi sunt cei care le achizitioneaza. Si au toate motivele avand in vedere numarul mare de avantaje pe care le ofera.

Freze de zapada: tipuri si avantaje

Frezele de zapada au un nivel redus de zgomot, greutate mica si sunt eficiente pentru lucrarile de curatare a zapezii de pe suprafete mici, dar si de pe suprafete mari. In functie de constructia lor, frezele de zapada se clasifica in trei mari categorii, si anume: freze de zapada cu actionare prin impingere, freze de zapada cu tractiune pe roti si freze de zapada cu tractiune pe senile.

 

freze de zapadaExtrem de fiabile si foarte practice, frezele de zapada pot curata zapada de pe trotuare si cai de acces cu o rata de pana la 2.000 metri patrati pe ora! Unele modele pot fi utilizate strict pentru sezonul rece, iar altele sunt practice si in restul anului pentru transportarea rapida a unor marfuri vrac.

Sigma Tools – Freze de zapada Texas si Honda

Cu Sigma Tools ai de unde alege! Iti punem la dispozitie zeci de modele de freze de zapada, toate de ultima generatie, cu tehnologii moderne si echipari dintre cele mai diverse. Acestea au un design robust (usor de controlat si de manevrat), sunt sigure in exploatare si deosebit de performante (atat utilizatorilor casnici cat si celor din alte sectoare). Fiind foarte usor de condus, frezele de zapada iti vor oferi confort pe tot parcursul lucrarilor de deszapezire si te vor ajuta sa-ti termini treaba mai repede si mai bine.

Comanda acum freze de zapada de pe site-ul nostru, si bucura-te de calitate cu preturi accesibile!