Sifee Action-Eficienta centralelor de ventilatie

Pompe-de-caldura-sol-apa-ZnWH9Optimizeaza calitatea aerului, cu posibilitati flexibile de instalare si design, asigura controlul temperaturii si a umiditatii, fiind adecvate pentru toate tipurile de medii, precum sali de spectacole, spitale, fabrici de medicamente si fabrici de productie. Acestea sunt pe scurt, doar o mica parte a beneficiilor unei centrale de ventilatie, o metoda eficienta si populara in randul celor care doresc confort si aer curat in incaperi. Astfel, o centrala de ventilatie reperezinta o investitie optima, pe termen lung, cu rezultate maxime. Centralele de ventilatie puse la dispozitie de Sifee Action, pot fi adaptate in functie de cladire, asigurand in acelasi timp o eficienta energetica excelenta.

Ventilarea mecanica reprezinta sistemul la care schimbul de aer al unei incaperi si vehicularea aerului prin canalele si elementele aparatelor, se face fortat cu ajutorul ventilatoarelor. In acest mod, se pot asigura debite de aer constante in timp, in incaperile supuse ventilarii, ceea ce se dovedeste eficient in diluarea permanenta a noxelor degajate. Mai mult decat atat, un astfel de sistem face ca aerul sa fie filtrat si, dupa caz, incalzit, racit, umidificat sau uscat. In plus, aerul evacuat din incaperi poate fi recirculat, reprezentand astfel o alternativa de economisire a energiei termice. Roulul instalatiilor de ventilare este de a aduce aer curat, proaspat, in interiorul incaperilor si a spatiilor ocupate, asigurandu-se, astfel, necesarul de aer proaspat in vederea cresterii confortului.

Centralele de ventilatie se aleg, in primul rand, dupa regimul si conditiile de functionare, consumul de energie, spatiul disponibil, nivelul de zgomot, costuri si conditii de exploatare. Elemente ale sistemelor de ventilatie, filtrele de aer au functia de a retine impuritatile solide sau gazoase continute in aerul atmosferic. Filtrele sunt robuste, cu un grad de retinere ridicat, capacitate mare de retinere a prafului si usor de intretinut.

Avantajele centralelor de ventilatie:

– mentinerea umiditatii relative a aerului la valori in domeniul de temperaturi prevazut;

– limitarea si eliminarea mirosurilor neplacute;

– limitarea procentului de poluanti produsi in interiorul incintei, fie ca este vorba de poluanti anorganici, organici sau bacterieni;

– mentine calitatea aerului;

– asigura confort maxim;

– asigurarea unei igiene suficiente prin stabilirea debitelor de aer insuflat si extras din incinta;

– economisirea de energie.

Ventilarea unei cladiri are efecte si asupra duratei de viata a cladirii, prin modul in care isi aduce aportul in eliminarea umiditatii din aceasta. Cu alte cuvinte, printr-o ventilatie adecvata, dispar probleme precum condensul, igrasia si mucegaiul.

Sifee Action, expertul proiectarii si executarii sistemelor profesionale complete de incalzire, climatizare si ventilatie, pune la dispozitia clientilor centrale de ventilatie certificate si dezvoltate de Clivet. Astfel, ai posibilitatea de a alege dintre cele 19 tipodimensiuni disponibile, cu puteri intre 1.000 si 10.000 de mc/h. Unitatile de ventilatie sunt confectionate din aluminiu tubular si dotate cu ventilatoare bazate pe rulmenti longlife care permit pana la 20.000 de ore de functionare continua! Pretul de actizitie este unul avantajos si competitiv, accesibil oricarui buget.

Sifee Action Sibiu, are o experienta pe piata de profil de peste 23 de ani, timp in care am reusit sa stabilim colaboratori cu cei mai buni producatori din industria termica, prin intermediul carora, clientii nostri au accesul la produse de calitate si servicii ireprosabile. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si alege sa ai alaturi un specialist in domeniu.