Sfaturi pentru mutari internationale

img-mutari-300x237Fie ca vorbim de o relocare datorata serviciului, sau din dorinta de a schimba ceva in viata, multi romani se relocheaza in strainatate in fiecare luna. Unii pleaca doar cu ceea ce pot cara in maini, iar altii doresc sa plece cu tot cu lucrurile si bunurile lor. Moveout este solutia perfecta pentru mutari internationale dar si pentru alte tipuri de transport. Oferim cele mai complete si profesionale servicii ce vin sa va ofere intregul ajutor si suport pentru dumneavoastra. In cadrul acestui articol dorim sa va oferim cateva sfaturi ce va pot fi foarte utile si pot usura atat stresul cat si eforturile pe care dumneavoastra le depuneti in cazul unei mutari internationale.

Atentia este cea mai importanta in cazul unei mutari internationale

In primul rand, orice moment de neatentie poate sa duca la omiterea unor lucruri sau pur si simplu la uitarea unor articole. Tocmai din acest motiv va recomandam ca inaintea unei mutari internationale sa va faceti o lista detaliata cu ceea ce doriti sa luati cu dumneavoastra, si ce ramane, sau doriti sa oferiti la nevoiasi sau sa aruncati. Aceasta lista poate avea si rolul de catalog al obiectelor si al bunurilor, facand astfel mutarea mult mai usoara.

In functie de acest catalog, puteti eticheta cutiile, dar si segmentele de mobilier ce au fost dezasamblate de catre echipa noastra de mutari internationale. In orice caz, va spunem de la bun inceput ca echipele noastre intocmesc un astfel de catalog cu segmentele si bunurile ce sunt prevazute pentru a fi transportate, insa, este recomandat ca si dumneavoastra sa va intocmiti o astfel de lista.

Nu uitati de obiectele mici dar valoroase in timpul unei mutari internationale

Bunurile fragile de mici dimensiui sau bijuteriile este cel mai bine sa le transportati intr-o maniera cat mai sigura, puteti opta pentru un ambalaj textil sau chiar si o cutie de carton umpluta cu bucati de burete sau chiar si o cutiuta cu o captuseala anti-soc. Pentru bijuterii, o cutie de bijuterii este suficienta, aceasta poate fi plasata in bagajul de mana, in portbagajul masinii pot fi socuri ce duc la deteriorarea acestora. Daca, aveti articole fragile mari, LCD-uri, plasme, oglinzi, etc. echipa de mutari internationale va oferi o atentie sporita protejarii acestora, asadar, nu aveti de ce sa va faceti probleme.

Evitati sa luati lucruri inutile. Cunoastem faptul ca orice lucru din vechea casa poate fi un motiv de atasament emotional, insa nu este recomandat sa luati cu dumneavoastra nimic altceva decat ceea ce reprezinta valoare materiala sau sentimentala. Obiecte precum firgiderul, masina de spalat sau alte electronice si electrocasnice mari pot fi lasate. Insa, daca acestea sunt, sa zicem, modele unice, sau foarte scumpe, echipa de mutari internationale le va impacheta astfel incat socurile si trepidatiile de pe drum sa nu le afecteze.

Ca si concluzie, in domeniul de mutari internationale cel mai bine este sa fiti organizati, lipsa de organizare poate duce in mod direct la omiterea sau uitarea unor lucruri importante. Pentru detalii si programarea unei mutari internationale ne puteti gasi pe siteul www.moveout.ro . Va asteptam cu drag!